QUOTE(lyrika @ 2013 01 29, 18:31)
Meredita ir
166cm, kur gyvenat?
nes ziuriu, gal kaimynes busim, mes tai Lapese
Papildyta:
del namo ir sodybos, sutinku ir su Meredita, as irgi toks kaimo vaikas, man norisi gamtos(va ir si savaitgali vaziavom i miskus, su fotiku paskui genius ir stirnas laksciau), bet mes gyvenam miestelyje, taciau ramioje gan vietoje. musu gatve nera pagrindine, mazokai masinu pravaziuoja, su tevais pasidalinom 30aru sklypa beveik pusiau, mum atiteko praktiskai vidine kiemo puse, tvoros ribojasi su kaimynu darzais, todel kaimynus matom tik ravincius, bet nematom baliavojanciu ar stumdanciu masina

plius apsisodinom visa perimetra tujom, kurios jau aukstos, dar metai kiti ir galesiu nuoga degintis
plius dievinam dviracius, o va po laukus nepavazinesi, asfaltuotom mietelio gatvem labai super po darbo pasivazinet, kai nera laiko belstis kazkur toliau
Tai jau jus beveik priemiestyje

Mes link Klaipedos, Paneveziuko km. Kolkas ten kaimas, bet jau tvarkosi zmones, renovuojasi. Yra ir visai neblogu namu prie tvenkinio, be to, Nevezis netoli. As irgi sodinsiu is abieju pusiu tujas, o is kitos puse kalnas. Nors gatve pagrindine, bet veiksmo nera daug

jei ne parduotuve, kuri yra per 3 namus nuo musu, tai liaudies nelabai ir matytume
Siaip pati uzaugus esu dideliam name, miestelio pakrastyje, namas kampinis, zemes daug, tikrai ne bute, tai man nuo lauko darbu jau koktu budavo

reik i sokius eit, o mama dar liepia koki gelyna isravet, ar geliu milijona

palaistyt, ar kokius lapus grebt

na bet kai pagyvenau bute 8 metus, tai noriu i nama, nesvarbu koki...dabar tai is viso ziauriai noriu, nes vezimus tampyt, vaika i trecia auksta, tai
O kas del sodybu, tai mes apziurejom visokiu, jau net nzn kiek

esme tokia, kad vienkiemis faina tik vasara, nu ziema, tai keliu niekas nevalo, privaziuot neimanoma...o ir vasara, faina tik nuvaziuot, gyvent, tai as bijociau
QUOTE(ekutee @ 2013 01 29, 19:43)
as ir anksciau labai norejau vienkiemio,sodybos tarp misku ir visa kita,bet... vel gi viskas ribojasi su finansais

gyvenant toli nuo miesto reikia kad kas priziuretu sodyba,reik bendzino kad nuvaziuot i ten,reik signalizacijos ar minimalios apsaugos jei ten nebyvenant,o ziurint i siuos laikus man jau baisu darosi kur atokiau nuo zmoniu gyvent
tai va nusipirkom namuka kaimuko centre,zinoma butu buve puikiau pakrasty kaimelio,nu bet ka

svarbu savas sklypas,savas namas,ir nereik paskolu
O kur pirkot? Kokis miestukas?