Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tūtė @ 2007 05 24, 13:23)
siūlau pasimatuoti ryt ryte temperatūrą makštyje dar neišlipus iš lovos, jei bus 37, tai visai galimas daiktas, kad tu  nestuke.gif

blush2.gif nu nesijuokit, bet esu žalia tuose reikaluose, o negalima normaliai matuotis temp? ten tiksliau rodo?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 25, 00:31)
blush2.gif nu nesijuokit, bet esu žalia tuose reikaluose, o negalima normaliai matuotis temp? ten tiksliau rodo?

ne pazastyje nesiskaito
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 25, 01:31)

ten temperatūra būtų tiksliausia, o šiuo atveju svrabios ir kelios padalos rolleyes.gif apie bazinę kūno temperatūrą gali pasiskaityti internete arba netgi čia Supermamos puslapyje, kažkur yra skyrelis apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2007 05 24, 20:03)
O man veluoja mmm jau 8 diena jokiu pojuciu nejauciu nei maudzia pilvuka nei skauda krutine nieko vakar pasidariau testuka, o jis parode TIK viena juostele  verysad.gif , nebezinau nei ka daryti, o taip norisi zinoti ar jau kas nors yra manija  4u.gif  noriu labai buti  nestuke.gif, vyras sako kad jis jaucia jog esu  nestuke.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man irgi tas pats, tik vėluoja 6 dieneles. Šiandien Pasimatavau BT, tai buvo 37. Nžn ir ką galvoti. Jei kokia liga, tai tada irgi temperatūra tokia būtų. g.gif Na nieko, sekmadienį manau paaiškės mirksiukas.gif, jei mm neateis
Atsakyti
Labas mergaites,

o po kiek dienu po ovuliacijos turetu prasideti mmm veliausiai? man O buvo mazdaug geguzes 15, testai rodo I, ir pozymiu nestumo siokiu tokiu prisigalvoju..

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Amelia @ 2007 05 27, 11:53)
o po kiek dienu po ovuliacijos turetu prasideti mmm veliausiai? man O buvo mazdaug geguzes 15, testai rodo I, ir pozymiu nestumo siokiu tokiu prisigalvoju..
Aciu!

Sakoma, jog 18 dienų yra ta riba. Man šį ciklą mmm prasidėjo tik 20DPO.
Atsakyti
O ar gli buti, kad visi skirtingi testai rodo I, mmm veluoja virs 10 dienu, ir as esu nescia? ir po O praejus porai dienu, radejo tempti desini pilvo sona zemai, tai iki siol jauciasi. Jauciu reikes krauja priduot..
Atsakyti
QUOTE(Amelia @ 2007 06 05, 11:51)
O ar gli buti, kad visi skirtingi testai rodo I, mmm veluoja virs 10 dienu, ir as esu nescia? ir po O praejus porai dienu, radejo tempti desini pilvo sona zemai, tai iki siol jauciasi. Jauciu reikes krauja priduot..

gal ir gali g.gif , juk ne visoms testai parodo schmoll.gif
sekmes priduodant krauja, tikiuosi tavo speliojimai pasitvirtins mirksiukas.gif

o man jau siandien 51 diena kaip be mmm gyvenu, o testai neigiami unsure.gif bet manau man nuo streso veluoja, nes nemazai paskutiniu metu jo patiriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2007 06 05, 14:58)
o man jau siandien 51 diena kaip be mmm gyvenu, o testai neigiami unsure.gif bet manau man nuo streso veluoja, nes nemazai paskutiniu metu jo patiriu verysad.gif

suprantu tave, apie savo žirnio netektį sužinojau kovo 31 d. po operacijos praėjo 45 d. kol atsirado pirmosios mmm, o iki pirmūjų mmm mum gydytojai išvis neleido jokių lytinių santykių, sakė būtų labai pavojinga vėl pastoti, nes gimda neišsivaliusi, o dabar laukiam kol bus praėję 3 mėn. ir vėl kibsim į darbus ax.gif rolleyes.gif

linkiu Jums stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2007 06 06, 07:29)
suprantu tave, apie savo žirnio netektį sužinojau kovo 31 d. po operacijos praėjo 45 d. kol atsirado pirmosios mmm, o iki pirmūjų mmm mum gydytojai išvis neleido jokių lytinių santykių, sakė būtų labai pavojinga vėl pastoti, nes gimda neišsivaliusi, o dabar laukiam kol bus praėję 3 mėn. ir vėl kibsim į darbus  ax.gif  rolleyes.gif

linkiu Jums stiprybės  4u.gif

man tikrino sake gimda pati issivale, o apie susilaikyma nieko nesake schmoll.gif
net nezinau, ar normalu toks velavimas,kiek visur skaiciau po persileidimo mmm ateina laiku ax.gif o be to jau daugiau kaip savaite skauda pilva taip lyg tuoj mmm pareis, bet ju nera mastau.gif
sekmes, stiprybes ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va, pasidariau siandien HCG - nestumo nera. Sestadieniui uzsirasiau pas gine, kazkaip reikes mmm issaukt - kas ir bus, jei lauksiu 3 menesius, kaip karta pries tai.. juo labiau, kad nei keliavau, nei streso patyriau, nieko ypatingo.

Gaila sad.gif tikiuosi, sekantis kartas bus sekmingas! Visoms linkiu nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
o dažnai taip būna, kai nėra tieek ilgai mm?
man antrą kartą šiemet buvo, kai vieną mėn nebuvo, bet sakau, gal čia taip gavos, kad mm prasidėjo 03,31 dieną ir baigės 04,03 ir po to tik gegužės pradžioj, tai tas balandis ir dingo..
o prieš tai kai nebuvo, tai tikiu kad nuo streso ,ir nuo naujų potyrių gyenime.... blush2.gif
Atsakyti