QUOTE(Rutele24 @ 2006 08 15, 14:38)
o man testai taip ir neparodė. pirmą dariau, kai mmm vėlavo gal 5 ar 7 dienas, ir visą laiką buvo tokie požymiai, kad tuoj tuoj prasidės, antrą dariau, kai mmm vėlavo 3 savaitės, nieko nerodė. tada nuėjau eškoti ligų pas gydytoją. pažiūrėjo echo, sako, įtariu, kad tu neščia. bet sakė dar po dviejų savaičių dar testą pasidaryti. pasidariau dar kartą. jau trečią ir visi buvo skirtingų firmų ir kainų. trečias testas irgi nieko nerodė. tada vėl nuėjau pas gydytoją ir echo jau gana aiškiai parodė mažos širdutės plakimą. buvo jau beveik 8 savaitės kaip laukiausi. tada padarė tyrimus ir pasakė, kad mano organiozmas negamina kažikokio hormono, kuris ten teste yra reikalingas. vat ir viskas.
dabar jau metai ir beveik keturi mėnesiai turiu pačią puikiausią dukrytę pasaulyje
ESU NAUJAI uzsiregistravus.norejau paklausti,gal kam buvo taip kai pirma nestuma testai rode teigiamai(bet man daktare vis kartojo kad pas mane cista,tik 16sav. pamate kad laukiuosi,o taip 4sav.vis kartojo,kad turiu cista,mano "cistai'dabar jau 4.5m.),o antra nestuma neigiami,nes itariu,kad laukiuosi antro,o testi vis neigiami,pas daktare eisiu tik po 2sav.nes gyvenu uzsieny ir anksciau negali priimti.gal kam nors taip buvo.