Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos, aš irgi niekad ovuliacijos nejaučiau, nei prieš pradedant vartoti KT, nei vartojant(nes jos nebuna išvis tada mirksiukas.gif ), bet kai nustojau vartot tai ciklo vidury atsirado skausmai šonuose ir tokie neblogi. Išsigandau iškart pas gine, bet daktare pasake kad viskas gerai jokiu cistu, ir kad tai normalu nes turi buti ovuliacija blink.gif Jau 7mėn. jaučiu savo O.
Ciklas nereguliarus, tad nusprendžiau to skausmu pasinaudot ir skaičiuot vaisingas dienas, dabar laukiu rezultatu eksperimento - ateis mmm ar neateis.

P.S. Skausmas dingo prieš 9 dienas tai pagal viska už kokiu penkiu dienu turetu buti mmm rolleyes.gif laukiam.
Atsakyti
QUOTE(Dreksiuke @ 2007 06 09, 19:07)
S veikutes,

man lygai taip pat g.gif
buvau pas gine, bet ji nieko nemato.... o jau paskutines mmm 28 balandzio  doh.gif buvo.

nei nuovargio nei streso, tikrai nejauciu, tik BT 37,2visada...
Gal kokia liga?

na kas naujo,gal mmm pasirodė, o gal vistik nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man testai parode, kad nestuke.gif tik po 5-6 savaiciu nuo pastojimo lotuliukas.gif
Bet as jauciau sirdele, kad mes jau dviese wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 06 19, 21:01)
Man testai parode, kad  nestuke.gif tik po 5-6 savaiciu nuo pastojimo  lotuliukas.gif
Bet as jauciau sirdele, kad mes jau dviese  wub.gif

Na stai,nors esu ne vienintele,kuriai NT apie nestuma parodo labai jau velai.
4u.gif
Atsakyti
sveikinu thumbup.gif
gal ir man taip vėlai parodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 08 15, 14:38)
o man testai taip ir neparodė. pirmą dariau, kai mmm vėlavo gal 5 ar 7 dienas, ir visą laiką buvo tokie požymiai, kad tuoj tuoj prasidės, antrą dariau, kai mmm vėlavo 3 savaitės, nieko nerodė. tada nuėjau eškoti ligų pas gydytoją. pažiūrėjo echo, sako, įtariu, kad tu neščia. bet sakė dar po dviejų savaičių dar testą pasidaryti. pasidariau dar kartą. jau trečią ir visi buvo skirtingų firmų ir kainų. trečias testas irgi nieko nerodė. tada vėl nuėjau pas gydytoją ir echo jau gana aiškiai parodė mažos širdutės plakimą. buvo jau beveik 8 savaitės kaip laukiausi. tada padarė tyrimus ir pasakė, kad mano organiozmas negamina kažikokio hormono, kuris ten teste yra reikalingas. vat ir viskas.
dabar jau metai ir beveik keturi mėnesiai turiu pačią puikiausią dukrytę pasaulyje  thumbup.gif

ESU NAUJAI uzsiregistravus.norejau paklausti,gal kam buvo taip kai pirma nestuma testai rode teigiamai(bet man daktare vis kartojo kad pas mane cista,tik 16sav. pamate kad laukiuosi,o taip 4sav.vis kartojo,kad turiu cista,mano "cistai'dabar jau 4.5m.),o antra nestuma neigiami,nes itariu,kad laukiuosi antro,o testi vis neigiami,pas daktare eisiu tik po 2sav.nes gyvenu uzsieny ir anksciau negali priimti.gal kam nors taip buvo.
Atsakyti
Labas rytas, šiandien man 27CD, testukas rodo neigiamą, bet BT vis dar 37 g.gif , sakykit, ar būna tokių atvejų, kai BT pakilusi, o sulauki mmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2007 06 21, 06:42)
Labas rytas, šiandien man 27CD, testukas rodo neigiamą, bet BT vis dar 37  g.gif , sakykit, ar būna tokių atvejų, kai BT pakilusi, o sulauki mmm  g.gif

oi, tikrai būna ax.gif Pavyzdžiui man temperatūra laikosi iki mmm dienos ir tik antroj dienoj nukrenta
Atsakyti
paklausiu is kitos puses biggrin.gif ar buvo kam nors testas teigiamas bet nesilauki unsure.gif
vakar dariausi testa iskarto isryskejo dvi vienodo ryskumo juosteles thumbup.gif nors ir mmm vieluoja jau 8 dienas bet kad buciau tikra siandien pasidariau dar viena tik jau kt firmos testa ir sikart antra juostele buvo visai neryski doh.gif praejus daugiau laiko ~20min ji normaliai ryski pasidare.... dvejoniu dar daugiau doh.gif nei dziaugtis nei nesidziaugt blush2.gif visai pasimeciau unsure.gif

pasakykit ar yra kam nors buves testas 100proc teigiamas, o nestuke netapot blink.gif
Atsakyti
man irgi labai įdomu.. pasidariau testuką šįryt ir labai greit pasirodė dvi juostelės.. užsirašiau pas daktarę, bet tik po savaitėlės mane gali priimti.. visa kaip ant adatų.. nes visiškai jokių požymių nejaučiu.. nei krūtinė, nei pilvukas, nei į wc lakstau... nieko.. bijau per anksti apsidžiaugti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2007 06 21, 15:51)
man irgi labai įdomu.. pasidariau testuką šįryt ir labai greit pasirodė dvi juostelės.. užsirašiau pas daktarę, bet tik po savaitėlės mane gali priimti..  visa kaip ant adatų.. nes visiškai jokių požymių nejaučiu.. nei krūtinė, nei pilvukas, nei į wc lakstau... nieko.. bijau per anksti apsidžiaugti  blush2.gif

man lygiai tas pats doh.gif
nu ziuresim kas bus toliau... tikiuosi abidvi nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 06 21, 13:01)
paklausiu is kitos puses  biggrin.gif ar buvo kam nors testas teigiamas bet nesilauki unsure.gif
vakar dariausi testa iskarto isryskejo dvi vienodo ryskumo juosteles thumbup.gif nors ir mmm vieluoja jau 8 dienas bet kad buciau tikra siandien pasidariau dar viena tik jau kt firmos testa ir sikart antra juostele buvo visai neryski doh.gif praejus daugiau laiko ~20min ji normaliai ryski pasidare.... dvejoniu dar daugiau doh.gif nei dziaugtis nei nesidziaugt  blush2.gif  visai pasimeciau unsure.gif

pasakykit ar yra kam nors buves testas 100proc teigiamas, o nestuke netapot blink.gif

Bet ji yra, sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti