Sveiki

, kas naujo, kaip ligoniukės- jau pasveikot??
Šiandien aliejaus parduotuvėj sužinojau įdomų dalyką, gal girdėjot apie tokį INCHI aliejų:
INCA INCHI aliejus
Kodėl reikėtų naudoti Inca Inchi aliejų?
Dėl savo sudėties ir savybių šio augalo aliejus laikomas vienu iš geriausių pasaulyje.
Šiame aliejuje gausu omega- 3 (48 %), omega- 6 (36 %), medžiagos yra lengvai įsisavinamos (iki 96 %).
Yra antioksidantų: vitamino A ir vitamino E.
Manoma, kad kasdienis reguliarus Inca Inchi aliejaus vartojimas pagerina smegenų kraujotaką bei atmintį, sureguliuoja centrinės nervų sistemos veiklą, slopina riebalų formavimąsi kepenyse bei riboja uždegiminių medžiagų gamybą.
Inca inchi aliejus buvo apdovanotas auksiniais medaliais už puikias organoleptines savybes pasaulinėje aliejų parodoje Paryžiuje.
Rekomenduojama naudoti kartu su maistu arba aliejumi pagardinti patiekalus.
Ypatingai sakė tinka prie uždegiminių ligų- o mūsų kaip tik tokia.
Gal Silveris pakomentuotų, beje kaži kaip laikaisi

?