Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(kissa666 @ 2012 12 05, 13:48)
Labas mergaites  ax.gif 

Ethella, turiu nauju spalvu  blush2.gif  mirksiukas.gif

Labas mirksiukas.gif Kokiuuuuu? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 12 05, 14:40)
Labas  mirksiukas.gif  Kokiuuuuu?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif

http://www.part.lt/i...405a1263580.jpg blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 12 05, 14:58)

ech...ir vėl sėdėsiu ir nežinosiu, kurią rinktis wub.gif
Atsakyti
Laba vakarėli mirksiukas.gif

Belle, žinok dar ir šį savaitgali nelabi gausis doh.gif 4u.gif nes penktadieni iki puses 10 dirbu, o ir šeštadieni pirmoje dienos puseje pradedu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, grįžau iš poliklinikos, buvau kraujo tyrimams palikti. Tai kažkaip akimirkos dalykas, o man vis dar iš vaikystės likę, kad skauda net kai į pirštuką duria blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Astulka* @ 2012 12 05, 13:23)
Vasara nesusitikom su tavo suniuku, reiks po naju derint pasimatyma jacht klube  biggrin.gif
Kada tau sesija prasideda?
Ir i koki koncerta siandien einat? pas mane koncertu ir svenciu maratonas nuo gruodzio 13 dienos prasideda, tiek daug visokiu koncertu, svenciu, kad net baisu kokio renginio nepraleisti g.gif
Sestadieni keliauju i Druskininkus, bandysiu pirma karta gyvenime stoti ant slidziu, tikiuosi sprando nenusisuksiu  biggrin.gif

Galim ir žiemą, nėra ko laukti tongue.gif
Beje, mano mama kitą šeštadienį keliaus į balių ir nori to mano juodo žiedo. Gal galėtume padaryt pasimatymą ta proga? flirt.gif Bent kavos? mirksiukas.gif Nes kaip supratau ryt kauniečių susitikimo nebus, tylit... g.gif
Aš niekad nesu slidinėjus, sėkmės tau thumbup.gif
Kaip smagu, kad daug kur sudalyvausi smile.gif Aš buvau kameriniam koncerte, vien muzika...fortepijonas, smuikas ir violončelė. Labai patiko, taip ramina wub.gif Atsipalaidavau, pabuvau su savo mintim.
O sesija man jau prasidėjusi, kol kas įveiktas trečdalis cool.gif

QUOTE(Laurita* @ 2012 12 05, 14:05)
o pas mane šeimoje bėda - vakar mama mano eidama į darbą susilaužė koją  verysad.gif

Sveikatos mamytei, paslaugyk ją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 06 gruodžio 2012 - 09:32
Tai, kur panos dingote? Kas čia darosi? A? Šiandien tikra žiema už lango, tai nors aš su šilta golfa (o golfu nekenčiu), švarku ir atsisėdusi praktiškai prie radiatoriaus, man vis tiek šalta.
Atsakyti
niu, visai pradingusios g.gif

Laba rytuka smile.gif

As neseniai is lovos smile.gif nesinori net i lauka eit, kai taip salta brrr....
Atsakyti
dingę visos, matyt darbai, dovanų ieškojimai ir t.t. lotuliukas.gif
pasižiūriu, tuščia ir aš nieko nerašau, nelabai turiu ką...
Atsakyti
Labas ax.gif

nu ir keliai doh.gif o dar pries pora dienu 15min skaiciau straipsni kad tipo keliai valomi ir jau VILNIUJE! yra isbarstyta tiek smelio ir druskom, kiek sveria 3 boeingai doh.gif doh.gif kurioj vietoj jus man paaiskinkit? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 12 07, 13:10)
Labas  ax.gif

nu ir keliai  doh.gif  o dar pries pora dienu 15min skaiciau straipsni kad tipo keliai valomi ir jau VILNIUJE! yra isbarstyta tiek smelio ir druskom, kiek sveria 3 boeingai  doh.gif  doh.gif  kurioj vietoj jus man paaiskinkit?  doh.gif

Kissa, šyptelėjau iš tavo sąmojo, bet iš tikro nelabai juokinga. Iš tiesų dabar vairuoti nėra labai malonu.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 12 07, 13:45)
Kissa, šyptelėjau iš tavo sąmojo, bet iš tikro nelabai juokinga. Iš tiesų dabar vairuoti nėra labai malonu.

va, todėl iš vienos pusės ir džiaugiuosi, kad neturiu mašiniuko... pamenu aš tuos vargus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 12 07, 12:45)

jo, is dalies ir man juokinga, bet kai siandien mane biski pamete, Gelezinio Vilko gatveje doh.gif tai ka as zinau... paskui prie namu is pardes vaziavau tai jau taip atsargiai doh.gif kazkaip tikrai niekada nebijojau ziema vazinet, o siais metais kazkokia atsargi pasidariau... gal jau rimtai senstu? g.gif doh.gif lotuliukas.gif na ziuresim kaip toliau bus... gal tiesiog vel is naujo priprast reikia ax.gif
Atsakyti