Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

DF gero laiku kartu !!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės... smile.gif DF kaip smagu, kaip smagu... et, reikia bent jau po švenčių susitikti, taip smagu būtų papliurpti, kaip visoms sekasi. Man tai sunki ta paskutinė savaitė, darbe darbų pilna, namie darbų pilna, net ir dovanų dar visų neturiu. Tai jaučiu ne šventinę nuotaiką, o paniką. Ir dar tas šaltis. Pavydžiu žmonėms, kuriems žiema jų metas, nes man taip sunku ir kad tai tik pirmas žiemos mėnuo, manęs anaiptol neguodžia.
Atsakyti
Hey, visoms snieguolėms mirksiukas.gif

Meyle, kokiam įvyky sudalyvaut teko unsure.gif Bet aš ir pritariu, kad tas elgesys toks gal net neadekvatus pasidaro dėl sukrėtimo, šoko 4u.gif Aišku, baisiausia, kai žmonės išvis nieko nedaro tokioj situacijoj unsure.gif

Jetus, kokių skanių maistų man čia pavardinot essen.gif

Ethella, pasilinksmink su kolegom mirksiukas.gif

Dandelion fuzz, gražaus ir šilto laiko su simpatija 4u.gif

Jeigu kažką mąstysit kartu nuveikt po Naujųjų- duokit ir man žinią smile.gif Norėčiau su kai kuriom susipažint smile.gif O su Ethella ir Qwertama tiesiog paplepėt mirksiukas.gif

Beje, Elskere irgi įtariu įsisukus į šeimyninį gyvenimą 4u.gif
Atsakyti
As pikta pikta!!!!!Hhhrrrr... blink.gif doh.gif
Nusiziurejom kelione i Sardinija, vakar ar uzvakar bilietus pradejo pardavineti, nuo balandzio 1 dienos skydziai vykdomi bus. Kaina radom uz 340 abiem pusems, kol susigraibem per kelias valandas pirkti jau vienam zmogui pasidare virs 500lt!!!!!!nu po velniu...kaip taip galima... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 19 gruodžio 2012 - 13:31
Oi, pažįstamas jausmas... Aš kol nuėjau į banką įsidėt pinigų, bilietai pabrango 100Lt biggrin.gif Taip jau būna, reikia iškart pirkti doh.gif Su kuo planuojat keliauti? Aš irgi labai norėčiau kur nors... Brolis žadėjo pavasarį suorganizuot viešnagę pas jį į svečius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 12 19, 11:42)
Ir dar tas šaltis. Pavydžiu žmonėms, kuriems žiema jų metas, nes man taip sunku ir kad tai tik pirmas žiemos mėnuo, manęs anaiptol neguodžia.

Niekaip nesuvokiu koks ten saltis sostinej jog jau jau sallllta... g.gif blush2.gif
Cia pvz -8,salta ka zinau, nu bet normaliai,gyventi galima. rolleyes.gif
QUOTE(meyle @ 2012 12 19, 14:27)
Oi, pažįstamas jausmas... Aš kol nuėjau į banką įsidėt pinigų, bilietai pabrango 100Lt biggrin.gif Taip jau būna, reikia iškart pirkti doh.gif Su kuo planuojat keliauti? Aš irgi labai norėčiau kur nors... Brolis žadėjo pavasarį suorganizuot viešnagę pas jį į svečius rolleyes.gif

Tu dar nebuvusi pas broli sveciuose? ax.gif kiek laiko jis jau Nrvegijoj?Lyg ten,ane? blush2.gif
Mes renkames tarp Norvegijos arba kazko kas pavasari jau tures,sakom gal i Italijos puse,isdygo du nauji reisai su Raynair i Sicilija ir Sardinija is Kauno. Sakom jamam,ale akcijos atrakcijos...Nu kas cia per velniai darosi...Baisuma!O realiai jau beveik mintyse skridau. doh.gif verysad.gif Cia su drauge kur sakiau jog ji visur visada kartu ir uz absoliuciai ejima vaziavima out! bigsmile.gif labai nusivyliau...nesuvokiu as kaip kiti pagauna tas kainas vos ne po 100lt...Aisku mes siek tiek priristos prie laiko,norejosi nuo kovo kazkur...Kad kai cia dar nebus to tikrojo pavasario atejusio mes jau skrisim i ji...
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 12 19, 15:35)
Niekaip nesuvokiu koks ten saltis sostinej jog jau jau sallllta... g.gif  blush2.gif
Cia pvz -8,salta ka zinau, nu bet normaliai,gyventi galima. rolleyes.gif

Seila, tai gal tu iš tų žmogeliukų, kur perneši šaltį. Aš esu šilamėgis augalas biggrin.gif tai man oi kaip sunku. Kaip juokauju, žiema man tokius jausmus sukelia, kad tiesiog netelpa širdį ir negaliu net apsakyti, kaip aš jos nemėgstu. Kaip tu sakai, visi esame skirtingi. Aš būčiau norėjusi, kad mano protėviai būtų apsistoję ties Viduržiemio jūros pakrante su švelniu klimatu biggrin.gif
Atsakyti

Belle, na siluma ir as labai myliu... rolleyes.gif Bet ka zinau nera jau taip baisiai kad neapkesciau ziemuzes, ji tikrai buna ir bjauresne nei siuo metu yra! mirksiukas.gif
Atsakyti
Seila, stebek dabar bilietus, kainos labai kaitaliosis... jie kartais paleidzia akcija, net ir vidury dienos, kad pvz 3 bilietai pigiau, na ir kas speja nupirkt, tas nuperka smile.gif mes taip i Paryziu spejom nupirkti wink.gif
kas del salcio, sostinej apie -10 smile.gif kai nera vejo, tai man visai nesalta... o sian dar taip nuostabiai sninga, kad baisiai noriu kur nors eit pasivaiksciot... beeeeet, esu prirista prie darbo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ethella @ 2012 12 19, 08:56)
Pas mus šiandien kalėdinė šventė darbe  santa2.gif

tu tik apie mane nepamirsk hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 12 19, 11:21)
Laisvadienis siandien ir pagaliau susitiksiu su savo ale simpatija  ax.gif  bigsmile.gif

oj kaip fainai thumbup.gif wub.gif isivaizduoju kaip norisi susitikti smile.gif
Atsakyti
Kissa, būūūūsiu 4u.gif
Atsakyti
Belle, tai kas bus kitą savaitę ? biggrin.gif Žada stipriai virš -20 tongue.gif

Seila, per Makalių nebandėt žiūrėti? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 12 19, 17:07)
Belle, tai kas bus kitą savaitę ?  biggrin.gif  Žada stipriai virš -20  tongue.gif

A kitą man bus atostogos, man nereikės anksti ryte keltis ir apskritai nereikės niekur eiti nebent pati užsimanysiu ir vyras bus šalia, tai manau jau kaip nors, o be to, pajūryje tikėtina ir tikiuosi, kad nemeluoja metereologai, kad tarpušvenčiu bus teigiama temperatūra.
Atsakyti