Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

Seila gera knyga, amn labai patiko smile.gif

nustebau kad pasaulio pabaiga taip anksti, galvojau kad vakare... o as 14 val pas dantiste uzsiregistravau... biggrin.gif

merginos, sakykit o jus tik laukiat meiles ar ir truputi ieskote? jei taip tai KUR? neisivaizduoju uz kurio kampo cia ta meile...
nors man kiek buve, tai kaip ir sako - ateina pati, kai neieskai. bet man kazkaip baisu pasyviai laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2012 12 20, 20:06)
susimasciau ir as vakar, kad tiek daug kalbu apie pasaulio pabaiga, o kelinta valanda tai kaip ir negirdejau.... nors ir netikiu ja, bet 13 val. man nelabai tinka biggrin.gif  viena greiciausiai busiu, reik gal pas seseri vaziuoti  biggrin.gif

Balsu juokiausi biggrin.gif "Kada ta pabaiga? 13h? Nu nea, man tai netinka" lotuliukas.gif
Aš tokiu laiku irgi su kolegom laiką leisiu ax.gif

Rytoj pabaigsiu pakuot užsilikusias dovanėles smile.gif

Ramios nakties visoms smile.gif
Atsakyti

Labas rytelis... bigsmile.gif Stai ir paskutine darbo diena,laukia daug daug iseiginiu,apsivalgymo ir dovanu,tikiuosi... blush2.gif bigsmile.gif
Mano pasto dezuteje jau gyveno sveikinimo laiskai... rolleyes.gif kaip gera rasti! bigsmile.gif o jus pacios sveikinate draugus atvirutemis?as tai taip... smile.gif
o siryt darbeli jau tris dovanas gavau... ax.gif smaguma smagu,iskart dziugu pasidaro!Netiketa visai...O as vista nepasiruosusi...Man tei visi saldainiai taip nestandartiska rodos vyrams dovanoti, puodeliai,suvenyriukai,arbatos jau isdovanota...Ka Jus dovanojat savo virsininkams?pasidalinkite... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aš tai jau labai laukiu darbo pabaigos, miegelio trūksta ir šiaip labai labai noriu atostogų. Aš irgi galiu pasigirti, kad buvau nustebinta ir jau sulaukiau pirmųjų kalėdinių dovanų, bet ne iš kolegų... blush2.gif O dėl dovanų vadovams labai paprasta, nes nieko nedovanojam. Nėra tokios tradicijos. Praeitais metais, kai buvo apsėdusi kalėdinė nuotaika, tai artimesnėm kolegėm dovanėles buvau suruošusi, o šiais metais kažkaip nekilo jokių idėjų, o visokių saldainių pas mus ir taip pilna, vis kas nors apdovanoja jais, tai jau net nesinori į juos ir žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 12 21, 09:46)
Aš irgi galiu pasigirti, kad buvau nustebinta ir jau sulaukiau pirmųjų kalėdinių dovanų, bet ne iš kolegų...  blush2.gif O dėl dovanų vadovams labai paprasta, nes nieko nedovanojam.

Tai pasigirk iki galo ka gavai? blush2.gif ir ka pati dovanosi? bigsmile.gif

Nera ir pas mus tradicijos tokios, bet va kas nori iteikia...ir iskart ipareigoja tarsi atgal kazka...hmm... doh.gif
Atsakyti
Tai turbūt jau nebelaukt pabaigos šiais metais? g.gif Kas žinot?

Dėl dovanėlių darbe smile.gif Tai aš, kai noriu, artimesniems kolegoms paorganizuoju tiesiog pasisėdėjimą prieš šventes smile.gif Dažniausiai, aišku, skyriaus kolegės ir dar keletas bičiulių-kolegų iš kitur rolleyes.gif Vat šiandien irgi biškutį pasivaišinom mano atneštais skanėstais mirksiukas.gif
Atsakyti

Visos tikriausiai jau laukia nesulaukia darbu pabaigos... rolleyes.gif

Gero 5dienio vakaros,mergaites!!! mirksiukas.gif 4u.gif As sivakar vel meginsiu out daryti su drauge... tongue.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Aha, laukiu nesulaukiu... wub.gif

Seila linksmai ! bigsmile.gif
Atsakyti
o man tai tikrai pasaulio pabaiga.... ką tik atsisveikinau su savo gražuole, teko užmigdyti augintinį... liūdna, bet kartu ramu, kad nebesikankins.
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 12 21, 18:32)
o man tai tikrai pasaulio pabaiga.... ką tik atsisveikinau su savo gražuole, teko užmigdyti augintinį... liūdna, bet kartu ramu, kad nebesikankins.

vajej...sirgo ji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 12 21, 19:35)
vajej...sirgo ji? 4u.gif

sirgo ir kankinosi, nebegalėjau žiūrėti jau, nuvežiau užmigdyti, gal nors kita kiaulytė pradės ėsti, nes iš solidarumo nebeėdė irgi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 12 21, 18:53)
sirgo ir kankinosi, nebegalėjau žiūrėti jau, nuvežiau užmigdyti, gal nors kita kiaulytė pradės ėsti, nes iš solidarumo nebeėdė irgi...  unsure.gif

juo liudna kai gyvuneliai iseina...
Atsakyti