Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(meyle @ 2012 11 27, 09:39)
O iš tikrųjų, šiemet apskritai nežinau ką kuo nustebinti... Net draugėms neturiu minčių blink.gif Išvis, tos šventės ne į temą man kažkodėl schmoll.gif Gal, kai ateis sniegas, pasipuošim eglutę, klausysim kalėdinės muzikos, tai pati šventinė nuotaika pasibels g.gif

o vaikui koki stalo zaidima nenori nupirkti? g.gif ar nezaidzia jis? g.gif

as vienai draugei niekaip negaliu sugalvoti ka padovanoti unsure.gif na bet dar yra laiko, dar pagalvosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 11 27, 09:47)
Labas rytas  4u.gif
o vaikui koki stalo zaidima nenori nupirkti?  g.gif  ar nezaidzia jis?  g.gif

as vienai draugei niekaip negaliu sugalvoti ka padovanoti  unsure.gif  na bet dar yra laiko, dar pagalvosiu  ax.gif

Daug stalo žaidimų turime... Kokius 7 g.gif Bet idėja gera, ačiū bigsmile.gif Iš tos galvosūkių parduotuvės gal reikėtų, kokį loginio mąstymo žaidimą. Blevyzgų užtenka, internete prisižaidžia.

Bandau prisiminti, ką pernai dovanojau draugėms... Gyvenančiai su draugu - sexy naktinukus biggrin.gif Kitai bilietus į teatrą, trečiai masažą. Kitoms nepamenu, neužsifiksavo.
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 11 27, 10:46)
Vaje, čia mano svajonė šiais metais pagaminti meduolinį namą bigsmile.gif Sakyk, ar įmanoma pradedančiai kulinarei įveikti šią misiją?.. blush2.gif Jeigu turėtum kantrybės, būčiau labai dėkinga už išsamų receptą. Gal, nuosekliai sekdama nurodymus, šiaip ne taip pastatyčiau 4u.gif Nors žinau, kad tai tikrai sudėtingas kūrinys g.gif

nieko ten "mandro" nėra lotuliukas.gif pernai pirmą kartą jį "stačiau", vieną vakarą iškepiau pagal iškarpas - 4 sienos ir stogo 2 dalys, na dar grindys. kitą vakarą sienas pastačiau, trečią - stogą. nes reikėjo, kad sustingtų. o toliau puošybą paprasta - pagal fantaziją. receptų yra įvairių, aš jį SM radau, vadinasi "guminiai" meduoliai ar pan. Savo receptųsąsiuvinio po ranka dabar neturiu, kada primink per skype - parašysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 11 27, 09:39)

Molinex rodos pirkau blenderi, 700w, su trim priedais,akcija buvo nes siaip brangokas jis!o baseinas tai super ideja...Jei cia butu tokiu pramogu as tai labai noreciau abonento irgi... rolleyes.gif
Su draugemis tai sunkoka ir man... g.gif Bet tu ziuriu gan brangias dovanas pirkai pernai, as tai tokias daugiau mielas smulkmenas, vienai pernai Ivanauskaites knyga dovanojau, kitai mamyte nunere salikeli, dar kitai...jau net nepamenu... blush2.gif Visad apsikeiciam kokiom mielybem mes...Siemet su dviem susitarem nieko nepirkti o susitikti pavakarieniauti ar kartso vyno isgerti,nes pastaruoju metu sunkiai neiseina susitikti tai geriau sakom ne dovanom o susitikimais keiciames. bigsmile.gif o kitom dar nezinau...Ir dar dvi draugytes su vaikuciais ir jiems kazka reikia... doh.gif bent minimaliai gi, sventes demesys,smagu... ax.gif tik va islaidu kalnas kalnelis!!! unsure.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 11 27, 09:41)
mažosiom pusseserėm knygų skirtukai,

kur skirtukus pirkai?ir kokius? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 27, 11:16)
kur skirtukus pirkai?ir kokius? blush2.gif  4u.gif

nepirkau - gaminsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 11 27, 10:21)
nepirkau - gaminsiu  blush2.gif

super... 4u.gif

Ethella man rodos kazkada draugei pirko vyno taurem skirtukus...Primink, buk gera kur ten FC galima ta darbstuole rasti, pasicekavinsiu gal kas uzkabliuos ir mane! blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Seila va čia JOS visi darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 11 27, 10:46)
Seila va čia JOS visi darbeliai  4u.gif

aciu... 4u.gif
Atsakyti
Seila, mes irgi su draugėm darom taip per Kalėdas wub.gif susitinkam kur skaniai ir smagiai pabūti, nes taip mažai tokių ramių, šiltų akimirkų yra, vis tas bėgimas... Kai neskubant, jaukiai ir ramiai pasibūti, pakalbėti, pajuokauti, pasikeičiam smulkiom dovanėlėm... wub.gif

Rimkka šaunuolė dėl rankų darbo dovanėlių 4u.gif Gi kaip smagu žinoti, kad savo laiką, mintis skyrei wub.gif Aš irgi kepsiu sausainėlius, anais metai kepiau imbierinius meduoliukus, paskui sėdėjau ir paišiau juos su glajumi, ogi namai kaip kvepia wub.gif

Meyle, o Tu jau pasveikai visiškai? Viskas gerai? ax.gif Kaip mokslai? 4u.gif

DF 4u.gif kad viskas būtų gerai... O tie geresni/gražesni - atradusi tą ramybę su žmogum, nurimsi ir pati, natūraliai, nebekils tokių klausimų... Aišku būna tokių žmonių, amžiais ieškotojų, kuriems azartas naujų pažinčių paieška, propeleris vis dirba, bet, aš manau, kad Tu pas mus ne iš tokių 4u.gif
O dabar kai Jis grįš, jau bus LT visam? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 11 27, 12:58)
Rimkka šaunuolė dėl rankų darbo dovanėlių  4u.gif  Gi kaip smagu žinoti, kad savo laiką, mintis skyrei  wub.gif  Aš irgi kepsiu sausainėlius, anais metai kepiau imbierinius  meduoliukus, paskui sėdėjau ir paišiau juos su glajumi, ogi namai kaip kvepia wub.gif

aš irgi, prikepu ir paišau rolleyes.gif
Atsakyti
Oho, kaip visos viską apgalvojusios... aš tik tėvams turiu dovanų idėją ir viskas. O ką kitiems net neįsivaizduoju, nežinau, kuo čia baigsis. Va praeitais metais buvau išprotėjusi, jau prieš mėnesį viską kepiau, dariau, mąsčiau, ir kalėdinis pyragas buvo iškeptas, kurį mėnesį brandinau, laisčiau, ir meduoliukus kepiau, puošiau ir kalėdinę trobą buvau pastačiusi, turėjo būti namelis, bet išėjo troba lotuliukas.gif . O šiais metais nežinau, mintys visai kitkuom užimtos.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 27, 12:42)
O šiais metais nežinau, mintys visai kitkuom užimtos.

mintys uzimtos meile wub.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti