Merginos, gal kuri norit is Rugby to populiariojo golfuko Pointelle, spalvyte melyna, dydis XS taip man jo gaila, kazkoks nesusipratimas ivyko, ant etiketes kabancios raso S, o prie kakliuko XS taigi jis tikras XS, o man S reikejo
Apmoketa ale kilka galejo man paskambint arba parasyt-bet tiek to ji zinau kad auksas tik nesuprantu kur dingo tie skaiciai nei spame nebuvo-tikrinu kasdien nei emeile Kilka palaikysi mano ta maza kol sukneles gausiu nu del tokio maziuko toli vaziuot
Apmoketa
ale kilka galejo man paskambint arba parasyt-bet tiek to ji zinau kad auksas tik nesuprantu kur dingo tie skaiciai nei spame nebuvo-tikrinu kasdien nei emeile
Kilka palaikysi mano ta maza kol sukneles gausiu nu del tokio maziuko toli vaziuot
Katuli, o sitos moteriskos Guess'iukes neciupinai? man dabar rozine stadija vel uzeina, spinta pilna striukiu, bet riuzavos ner http://www1.macys.co...j...65&slotId=2
Merginos, gal kuri norit is Rugby to populiariojo golfuko Pointelle, spalvyte melyna, dydis XS taip man jo gaila, kazkoks nesusipratimas ivyko, ant etiketes kabancios raso S, o prie kakliuko XS taigi jis tikras XS, o man S reikejo