Įkraunama...
Įkraunama...

Aras

man grazus. stiprus, tvirtas ax.gif
Atsakyti
Labai grazus, retas, lietuviskas, trumpas, skambus thumbup.gif
Negi galeciau kazka blogo pasakyt apie savo sunaus varda cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2012 11 28, 15:16)
Labai grazus, retas, lietuviskas, trumpas, skambus thumbup.gif
Negi galeciau kazka blogo pasakyt apie savo sunaus varda cool.gif  lotuliukas.gif

Tasira, Jūs Lietuvoje gyvenate?

Man nuostabus vardas, toks trumpas, paprastas ir labai vyriškas. Gaila, kad maniškiui asocijuosasi su žemės mato vienetu, kitaip pavadinčiau sūnų net negalvodama Aru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toska90 @ 2012 12 05, 23:09)

Man nuostabus vardas, toks trumpas, paprastas ir labai vyriškas. Gaila, kad maniškiui asocijuosasi su žemės mato vienetu, kitaip pavadinčiau sūnų net negalvodama Aru smile.gif

viskas grazu bet ne visiems patinka
Atsakyti
QUOTE(Toska90 @ 2012 12 05, 23:09)

Mes Lietuvoj smile.gif Visokiu nuomoniu visada yra ir bus, mums irgi daug kas bande primest, kad vilksuniai tokiais vardais vadinami doh.gif Tai as irgi pazistu, kas turi katina Sima, Piju rolleyes.gif Tai dabar daryt, kad zmoniu vardais gyvunai vadinami smile.gif
Nei sekundes nesigailejau siuo vardu pavadinusi sunu, jau net isivaizduoju, koks bus suauges fainas, aukstas, rudaakis Aras- tikras vyras wub.gif

Kiekvienas turim savo nuomone, todel niekada nemenkinu kitu vardu, kurie man irgi galbut nesuvokiami ir visiskai negrazus, nepriimtini smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasira: 06 gruodžio 2012 - 15:26
man grazus vardas, toks gerai skambantis, trumpas, ir tikrai vyriskas
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2012 12 06, 15:25)
jau net isivaizduoju, koks bus suauges fainas, aukstas, rudaakis Aras- tikras vyras wub.gif

ir antiterosistas bigsmile.gif Darbas jau pagal varda nulemtas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 12 09, 10:10)
ir antiterosistas  bigsmile.gif Darbas jau pagal varda nulemtas  bigsmile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu su Aru. Labai gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Mano suns vardas, grazus tongue.gif
Atsakyti
Man pirma Mintis lietuviska vyriska kosmetika aras;)
Atsakyti