Įkraunama...
Įkraunama...

Mikalojaus Daukšos vid. mokykla Antakalyje

Sveikučiai, žiūriu, gerų naujienų padavė, gėris, kad viskas pasikeitė, laikysiu špygas, kad direktorė išliktų iki mano vaikui reiks eit į mokyklą, nes vistik noriu, kad lankytų maniškę, 18-oji man nejauki nors tu ką...

QUOTE(ritavol @ 2010 02 01, 17:16)
Yra kazkoks keistas dailes mokytojas pavarde is P , o kiti "keisti,, tiesiog daug reikalauja.

Ar tik ne Perlavičius lotuliukas.gif Oi, tas tai nemirtingas, nustebau, kad dar mokina... Tiksliau ne mokina, o nežinau ką daro per pamokas bigsmile.gif Mes baisiai negražią pravardę jam buvom sugalvoję ... Net sakyt nesinorisi, tai ir tiek tos...

O šiaip, va, vis prašot pasiūlyt gerą mokytoją pirmokui, esą tai labai svarbu, na, sakykim, gal ir gerai gaut idealią, bet net jei ir baisią gausit (tik kiek supratau, dabar tokių ten nebėr), daug svarbiau, kokie bus klasės draugai ir kaip patys vaiką auklėsit... Kalbu iš savo varpinės kaip Baronaitės keturis metus ėstas žmogus (mat mane pirmą klasę tėvai į mokyklą vedžiojo, tai amen, tyčiojosi kur tik papuldama) ir turėjusi nuostabią auklėtoją Beinoravičiūtę lotuliukas.gif Ir va, nieko, nenumiriau, nes klasė buvo nerealiai šauni...
Žiūrėkit kaip į loteriją, man rods, mielos būsimų pirmokų mamytės mirksiukas.gif Baronaitę jau atleido, bijot nebėr ko...

P. S. Jei katra norit "daugiau" apie mokytojas, tai apie keturias iš jų yra vaikų įspūdžiai - čia - http://www.mdauksa.vilnius.lm.lt/, skyrius Mokykla-Mokykla šiandien-pirmieji įspūdžiai...
Atsakyti
Sveikos,

Musiškis eis į 5-tą klasę. Gal yra mamyčių/tėvelių ką nors žinančių apie būsimų 5-tokų auklėtojas? Būtų įdomu ką nors sužinoti... g.gif mirksiukas.gif

Kažkaip niekaip nesulaukiam pranešimo iš m-klos apie žadėtą susirtinkimą, kuris turi įvykti g.gif unsure.gif

Kaip minėjo direktore susirinkimo metu bus sprendžiama, kokias "susitiprintas" klases formuoti - viskas priklausys nuo tėvelių poreikio.

Atsakyti
QUOTE(Vilyte @ 2010 06 07, 20:08)
Sveikos,

Musiškis eis į 5-tą klasę. Gal yra mamyčių/tėvelių ką nors žinančių apie būsimų 5-tokų auklėtojas? Būtų įdomu ką nors sužinoti...  g.gif  mirksiukas.gif

auklėtojų reikalas sprendžiamas prieš pat rugsėjį, nes jos pačios apie tai sužino tik grįžusios po atostogų. Taip, kad ramiai tuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumme @ 2010 02 11, 13:55)
Tos mokytojos pavarde Kiskyte. Ji studente, daznai buna sesijose. Vaiku is vis nemyli  schmoll.gif  Daugelis teveliu nepatenkinti.
Prašom kalbėti už save. Nes aš galiu pasakyti, kad "daugelis vaikų ir jų tėvelių yra labai ja patenkinti". Nepatenkinti yra tik tinginiai vaikai ir jų tėveliai.
Puiki jauna mokytoja. Taip, ji reikalauja iš vaikų. Ir teisingai daro. Daugiau mokytojų sąžiningai dirbtų savo darbą, o ne pataikautų tėvelių įgeidžiams, geriau gyvent biggrin.gif būtų.
Atsakyti
Gal kas is penktoku parduoda mergaitiska pradinuku uniforma?Jei tiktu mielai nupirktume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 07 10, 17:18)
Prašom kalbėti už save. Nes aš galiu pasakyti, kad "daugelis vaikų ir jų tėvelių yra labai ja patenkinti". Nepatenkinti yra tik tinginiai vaikai ir jų tėveliai.
Puiki jauna mokytoja. Taip, ji reikalauja iš vaikų. Ir teisingai daro. Daugiau mokytojų sąžiningai dirbtų savo darbą, o ne pataikautų tėvelių įgeidžiams, geriau gyvent  biggrin.gif būtų.

Is ties labai dziugu, jei jums tinka si mokytoja smile.gif deja, mes (patikekite, toku teveliu pazistu ir daugiau) manome kitaip. bet neketinu gincytis, tik pasakysiu, jog turejau minty ne jos mokymo lygi, o asmenines savybes, grubu elgesi su vaikais. taciau mokytoja yra jauna, gal dar "susitupes" ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal yra cia busimu penktoku mamyciu/teveliu?

Jau galutinai apsisprendem ir sutvarkem sunaus dokumentus sioje mokykloje...
Atsakyti
Kita rudeni pradesime eiti i mokykla. Gal galima butu suzinoti mamyciu nuomone apie pradinuku ketvirtoku mokytojas? Butumeme labai dekingi. Galima rasyti ir AZ.
Atsakyti
Ir mane labai domintu ketvirtokeliu mokytojos,nes mes irgi kita rudeni pradesime eiti i sia mokyklele smile.gif
Atsakyti
aš prieš porą metų baigiau šią mokyklą. per tuos 12 metų ji taip neatpažįstamai pasikeitė ir tik į gerąją pusę tiek vidumi, tiek išore. atsirado daugiau tvarkos, pagarbos. visai kitaip nei buvo anksčiau. iš ties džiaugiuosi baigusi šią mokyklą, nes tikrai yra verta savo vardo. be abejo, mokytojų buvo visokių, jie ką nors kas nors domina klauskit, kol dar gerai viską atsimenu biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labai labai buciau dekinga, jei pasidalintumet informacija apie dabartiniu ketvirtokeliu mokytojas 4u.gif
Atsakyti
Man irgi butu labai idomi informacija apie busimas pirmoku mokytojas - Aldona Ciuladiene, Vanda Kiguoliene, Feodotija Grachovskaja. Gal kas ka nors zinote?
Atsakyti