Įkraunama...
Įkraunama...

Mikalojaus Daukšos vid. mokykla Antakalyje

Gal kas galite parasyti apie mokytoja Janutėniene Vladislava? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
ne ten parasiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beibikas: 05 birželio 2012 - 12:34
Man irgi būtų įdomu, jei kas parašytų nuomonę apie Janutėnienę Vladislavą.
Atsakyti
va ką radau mokyklos tinklapy, gal kam aktualu

Mokyklinių uniformų mugė ,,Uniforma pigiau” veiks nuo š. m. rugpjūčio 21 dienos.

Jūs galėsite dovanoti, keisti, pirkti, parduoti išaugtas, nebenešiojamas, tvarkingas mokyklines uniformas bei įsigyti Jums tinkančią. Kreiptis į mokyklos vyr. socialinę pedagogę 316 kab. nuo 10.00 iki 14.00 val.

Atsakyti
sveiki tėveliai,
O aš norėčiau paklausti apie matematikę Ana Juchnevič. Kokie atsiliepimai? Mes eisim i 5 klasę ir laba įdomu būtų išgirsti apie ją.

Dar noriu papildyti, kad mokytoja Vlada Janutienė - labai gera mokytoja, mylinti vaikus, labai kultūringas ir inteligentiškas žmogus. Mums ji labai patiko:)
Atsakyti
QUOTE(giedresaulute @ 2012 08 27, 10:44)
sveiki tėveliai,
O aš norėčiau paklausti apie matematikę Ana Juchnevič. Kokie atsiliepimai? Mes eisim i 5 klasę ir laba įdomu būtų išgirsti apie ją.

Dar noriu papildyti, kad mokytoja Vlada Janutienė - labai gera mokytoja, mylinti vaikus, labai kultūringas ir inteligentiškas žmogus. Mums ji labai patiko:)

Siais metais baigiau sita mokykla ir mokytoja Juchnevic man deste matematika paskutinius 2 metus ;] is pradziu buvo sunku priprasti prie jos,bet kai susibendravom tai labai sekesi bendraut,gera,supratinga, ne griezta mokytoja ir moka visa gerai ir suprantamai paaiskinti ;]
Atsakyti
Svekos maytės 4u.gif

Gal galite papasakoti apie dabartinių ketvirtokų mokytojas, sūnus bus pirmokas rudenį norėtųsi daugiau žinoti kokios geros, kokios nelabai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agules @ 2012 10 10, 19:25)
Svekos maytės  4u.gif

Gal galite papasakoti apie dabartinių ketvirtokų mokytojas, sūnus bus pirmokas rudenį norėtųsi daugiau žinoti kokios geros, kokios nelabai  mirksiukas.gif

mums irgi labai aktualu drinks_cheers.gif
Pažiūrėjau mokyklos internetinėje svetainėje, jog ketvirtokų mokytojos: Birutė Dailydienė, Rita Šaltmerienė, Daiva Cironkienė ir Renata Žukauskienė. Kuri iš jų yra reikliausia?
Beje, rašant prašymą, galima rinktis mokytoją?

Atsakyti
[quote=spalvos,2012 10 11, 17:45]
Pažiūrėjau mokyklos internetinėje svetainėje, jog ketvirtokų mokytojos: Birutė Dailydienė, Rita Šaltmerienė, Daiva Cironkienė ir Renata Žukauskienė. Kuri iš jų yra reikliausia?
[/qu

Turiu tuos pacius klausimas del mokytoju. Jei ka issiaiskinsim, parasom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvos @ 2012 10 11, 17:45)
mums irgi labai aktualu  drinks_cheers.gif

musu vaiko mokytoja dabar Saltmeriene. drasiai rekomenduoju. kurybinga, jautri ir sauni mokytoja, myli vaikus, vaikai myli ja, pati yra aktyvi bei draugiska. siaip nera itin griezta, bet ir ant galvos neleidzia uzlipt. na, mano nuomone, tokia pirmoji mokytoja, kaip ji, ir turi buti.
apie kitas mokytojas neturiu ziniu, bet nieko blogo irgi negirdejau.
Atsakyti
[quote=evyte,2012 10 20, 00:44]
[quote=spalvos,2012 10 11, 17:45]
[/qu

Turiu tuos pacius klausimas del mokytoju. Jei ka issiaiskinsim, parasom smile.gif
[/quote]

Nežinau kodėl, bet mokyklos puslapyje matau ketvirtokų mokytojas:
Jagminienė Marytė
Biveinienė Renata
Valickaitė Elena
Janutėnienė Vladislava
O gal aš klystu...
Atsakyti
QUOTE(Rizike @ 2013 01 09, 14:34)
Nežinau kodėl, bet mokyklos puslapyje matau ketvirtokų mokytojas:
Jagminienė Marytė
Biveinienė Renata
Valickaitė Elena
Janutėnienė Vladislava
O gal aš klystu...

Tai pirmokų mokytojos. Matyt, neatnaujinta informacija. Bet ten rašo, kad tai 2011 – 2012 mokslo metais mokykloje dirbantys mokytojai: .... Reiškia, žiūrėkit trečiokų mokytojas wink.gif
Supratau smile.gif: Jus žiūrėjot Bendruomenė/Mokytojai - ten 2011-2012 informacija.
O šiek tiek žemiau Bendruomenė/Klasių vadovai info jau atnaujinta: 2012 – 2013 mokslo metų klasių vadovų sąrašas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 09 sausio 2013 - 19:56