Įkraunama...
Įkraunama...

Mikalojaus Daukšos vid. mokykla Antakalyje

QUOTE(Crazy Lady @ 2013 07 01, 12:22)
A 4u.gif
jūs norit į pirmą klasę?

taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maister @ 2013 07 01, 16:36)

aaaaa biggrin.gif nu gal dar pakliūsit? gal kas nors atsisakys? nes buvo planuotos 4 pirmos klasės, bet padarė 5 ir plius dar Dvračionių pradinė tapo Daukšos filialu, o ten irgi 2 pirmos klasės, tai kažin penktokų bus 7 klasės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2013 07 02, 07:35)
aaaaa biggrin.gif  nu gal dar pakliūsit? gal kas nors atsisakys? nes buvo planuotos 4 pirmos klasės, bet padarė 5 ir plius dar Dvračionių pradinė tapo Daukšos filialu, o ten irgi 2 pirmos klasės, tai kažin penktokų bus 7 klasės blink.gif

Na mes nuo penktos bandysim į kokią progimnaziją stot gal, aišku jei vaikui gerai seksis mokslai, bet pradines klases taip norėtųsi lankyti arčiausiai namų, nes senelis galėtų pasiimti... unsure.gif
O ką daryt kitaip, aš buvau tikra, kad pagal gyvenamą vietą jei jau priklauso tai ir turi priimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Real @ 2013 07 01, 11:44)
Kadangi po antros dienos mokykloje, pasiiminėjo senelis, tai matyt ir nepamatė. Jei nepaslaptis, kurioje klasėje Jūsų vaikas?

B 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinote ar bus šiemet uniformų mugė?
Atsakyti
QUOTE(maister @ 2013 08 19, 10:15)
Gal kas žinote ar bus šiemet uniformų mugė?

Uniformų mugė
Paskelbta 2013 Rugpjūčio 20

Gerbiami tėveliai,

Primename, kad mokykloje veikia uniformų mugė ,,Uniforma pigiau“, kur galima dovanoti, parduoti, nusipirkti išaugtą, tvarkingą mokyklinę uniformą.

Mugė veikia 316 kab. nuo 10.00 – 14.00 val.

http://dauksos.lt/20...muge/My Webpage
Atsakyti
keliu temą aukštyn, metas domėtis, vaikus užrašinėti...
kas ką žinot apie šio rugsėjo pirmokų mokytojas?
Atsakyti
Domina ir mane kokie nors atsiliepimai apie šiais metais pirmokus mokysiančias mokytojas. Pareiškimą jau nunešėm, su direktore pabendravome - pasirode direktore is didžiosios D smile.gif Kol kas įspūdis labai geras, įdomu kokios mokytojos šiais metais bus.
Atsakyti
QUOTE(etan @ 2014 01 07, 10:52)
Domina ir mane kokie nors atsiliepimai apie šiais metais pirmokus mokysiančias mokytojas. Pareiškimą jau nunešėm, su direktore pabendravome - pasirode direktore is didžiosios D smile.gif Kol kas įspūdis labai geras, įdomu kokios mokytojos šiais metais bus.

kurią mokytoją pasirinkot? sakė ką nors apie pakraipas?
Atsakyti
QUOTE(etan @ 2014 01 07, 09:52)

o uzraset, pas kuria mokytoja noretumet?
Direktore tikrai is didziosios D. per tiek mazai laiko mokykla pasikeite gerokai. as labai labai tikiuos, kad visgi pavykst mokyklai susitart su VGTU ir gaut ju gimnazijos statusa. nes kitaip nuo 2015 m. lieka tik kaip progimnazija.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2014 01 08, 08:44)
o uzraset, pas kuria mokytoja noretumet?
Direktore tikrai is didziosios D. per tiek mazai laiko mokykla pasikeite gerokai. as labai labai tikiuos, kad visgi pavykst mokyklai susitart su VGTU ir gaut ju gimnazijos statusa. nes kitaip nuo 2015 m. lieka tik kaip progimnazija.

Padavem prasyma i pirma klase, kol kas apie mokytojas neturiu jokios nuomones nei atsiliepimu. Pasnekejom su direktore, kokie musu lukesciai, isivaizdavimas, kokia mokytoja tiktu geriau musu vaikui, nesikonkretinom. Direktores atsakymai - motyvacija kas ir kaip buvo butent tai, ko tikeciausi is mokymosi istaigos. O kadangi pradinukams mokykla yra pirmiausia ju mokytoja, labai tikesimes, kad kaip sakant "auros" sutaps vaiko ir mokytojos. Minejo, kad birzelio menesi bus pamokeles, kur ir ziures kaip koks vaikas dirba ir suformuos taip klases. Tad man toks poziuris pasirode daugiau nei sveikintinas. Apie mokytojas atsiliepimu teiraujuosi is smalsumo smile.gif

O jei yra tikslas tapti VGTU gimnazija, ir tai pavyktu igyvendinti, tai mane tik dar labiau itikina, kad musu pasirinkimas turetu buti tinkamas.
Atsakyti
Sveikos mamytės,

mano mergina mokosi 4b klasėje. Ir jos mokytoja Daiva labai šauni thumbup.gif
Per visus tuos keturis metus labai gražiai draugavom, sutarėm. Bus labai gaila skirtis verysad.gif
Bet žinoma čia viskas individualu, kas vienam tinka ir patinka, kitam gali visai netikti.
Atsakyti