Įkraunama...
Įkraunama...

Mikalojaus Daukšos vid. mokykla Antakalyje

QUOTE(Onora @ 2016 04 07, 08:22)
Yra jau ir naujas aprašas, teritorinis suskirstymas

QUOTE(wer @ 2016 04 07, 10:32)

Ačiū už naujienas apie teritorinį suskirstymą 4u.gif

O aprašas, taip išeina, visgi galios senasis. Nieko konkretesnio, nei kaip, nei kada bus vykdomas tas priėmimas konkurso tvarka. mastau.gif
Atsakyti
Šiandien vėl pakeitė info ir mokyklos psl ir savivaldybes dokumente- per kalendorine savaite koki 4 karta.
Atsakyti
ne, nu sakes. as jau nebesuprantu.
pirmokai kiek suprantu vel pagal teritorija senaja.
o su penktokais kas. Buvo prasymo forma penktokams, dabar jau neber.
Atsakyti
as gavau atsakyma kad neprieme, nes pagal teritorija nepriklausom, bet kai nesem prasyma sake nepriklauso pagal teritorija.
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2016 04 11, 14:00)
as gavau atsakyma kad neprieme, nes pagal teritorija nepriklausom, bet kai nesem prasyma sake nepriklauso pagal teritorija.

Ar čia šiandien jau pasakė, kad nepriima?
Gal girdėjot, kada bus aišku kas pateko?
Atsakyti
Šiandien kalbėjausi su mokyklos atstovu. Sakė priimta virš 300 prašymų į pirmą klasę. Vaikų priims iki 100. 3 klasės Antakalnyje ir viena klasė Dvarčionyse. Visi vaikai, kurie gyvena arčiau Dvarčionių, papuls į Dvarčionis. Komisija atrinkinės vaikus taip pat atsižvelgiant į jų pasiruošimą mokyklai. Davė suprasti, kad jei raidžių nepažysta ir neskaito, nelabai papuls.

Tie, kurie nepapuls, jiems bus siūloma Platerytės ir dar ten kažkokios mokyklos, su kuriomis jau sutarta, kad priims vaikus.
Papildyta:
man kažkodėl neatidaro aprašo dėl teritorinio suskirstymo sad.gif Gal galite kas pakartoti nuorodą?
Papildyta:
QUOTE(SaDa @ 2016 04 11, 14:00)

Tai kad dar priėmimo nebuvo, kaip gali sakyti, kad nepatekote. Tik gegužės pradžioje bus sprendžiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "vanilinis dangus": 12 balandžio 2016 - 09:53
QUOTE("vanilinis dangus" @ 2016 04 12, 12:00)
Šiandien kalbėjausi su mokyklos atstovu. Sakė priimta virš 300 prašymų į pirmą klasę. Vaikų priims  iki 100. 3 klasės Antakalnyje ir viena klasė Dvarčionyse. Visi vaikai, kurie gyvena arčiau Dvarčionių, papuls į Dvarčionis. Komisija atrinkinės vaikus taip pat atsižvelgiant į jų pasiruošimą mokyklai. Davė suprasti, kad jei raidžių nepažysta ir neskaito, nelabai papuls.

Tie, kurie nepapuls, jiems bus siūloma Platerytės ir dar ten kažkokios mokyklos, su kuriomis jau sutarta, kad priims vaikus.
Papildyta:
man kažkodėl neatidaro aprašo dėl teritorinio suskirstymo sad.gif Gal galite kas pakartoti nuorodą?
Papildyta:
Tai kad dar priėmimo nebuvo,  kaip gali sakyti, kad nepatekote. Tik gegužės pradžioje bus sprendžiama.

na as suprantu kaip atsakyma:
Laba diena,

Vadovaudamiesi Vilniaus miesto savivaldybės tarybos 2013 m. birželio 5 d. sprendimu Nr. 1-1273 patvirtintu Priėmimo į Vilniaus miesto savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklas tvarkos aprašu, klasių komplektavimą vykdysime iš mokyklai priskirtos teritorijos (Vilniaus miesto savivaldybės tarybos 2016 m. kovo 23 d. sprendimas Nr. 1-371).
Informuojame, kad esant dideliam mokinių skaičiui iš mokyklai priskirtos teritorijos, Jūsų dukros ***************** mokytis į Vilniaus inžinerijos licėjų priimti negalėsime.
Atsiprašome.

Pagarbiai
Mokinių priėmimo komisija
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2016 04 12, 10:18)
na as suprantu kaip atsakyma:
Laba diena,

Vadovaudamiesi Vilniaus miesto  savivaldybės tarybos 2013 m. birželio 5 d. sprendimu Nr. 1-1273 patvirtintu Priėmimo į Vilniaus miesto savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklas tvarkos aprašu, klasių komplektavimą vykdysime iš mokyklai priskirtos teritorijos (Vilniaus miesto  savivaldybės tarybos 2016 m. kovo 23 d. sprendimas Nr. 1-371).
Informuojame, kad esant dideliam mokinių skaičiui iš mokyklai priskirtos teritorijos, Jūsų dukros *****************  mokytis į Vilniaus inžinerijos licėjų priimti negalėsime.
Atsiprašome.

Pagarbiai
Mokinių priėmimo komisija

Jie turbūt jau dabar mato, kad pagal teritoriją bus visos vietos užimtos. O jei nepaslaptis, kokioje gatvėje gyvenate?
Atsakyti
QUOTE("vanilinis dangus" @ 2016 04 12, 11:00)

Naujas (kol kas unsure.gif ).
QUOTE(Tinka @ 2016 04 11, 14:56)
ne, nu sakes. as jau nebesuprantu.
pirmokai kiek suprantu vel pagal teritorija senaja.
o su penktokais kas. Buvo prasymo forma penktokams, dabar jau neber.

Pagal teritoriją – į 1-8 klases (irgi kol kas unsure.gif ).
QUOTE(SaDa @ 2016 04 11, 15:00)
as gavau atsakyma kad neprieme, nes pagal teritorija nepriklausom

Mes tokį patį atsakymą gavome dėl pirmokės, dėl antroko – kol kas nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 12 balandžio 2016 - 17:30
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2016 04 12, 17:13)
Naujas (kol kas unsure.gif ).

Pagal teritoriją – į 1-8 klases (irgi kol kas unsure.gif ).

man svarbiausia, kad tu, kurie jau ten mokosi nesugalvotu taskyt po visa svieta, t.y. jei jau mokosi, tai sitaip iki gimnazijos. Nes nu pikta siaip butu, mokykla salia, o vaikus reik po visa miesta kazkaip transportuot ir logistint. Jei jau prieme anksciua, tai galgi nebemakaluos ir nebemetys. Vistiek I 5 klases biski prasilaisvins, tikrai bus stojanciu I Jezuitus.
Atsakyti
Man ši mokykla pradėjo kelti abejones. Nuo sausio skelbė, kad prašymo pateikimo data neturės įtakos, telefonu komunikavo, kad jokia teritorija jai nepriskirta. Dabar gi, balandžio mėn., kai paaiškėjo, kad lieka senos teritorijos, nutariau nešti prašymą o pirmą klasę, nes priklausome pagal teritoriją. Pasiskambinau - man pasakė "tau jau nebeneškite, vistiek nepriimsime".
Aš likau apšalusi nuo sistemos.
Ar gali tokie vadovai sukurti gerą atmosferą mokykloje???
Skaičiau kad tai tik skambus mokyklos pavadinimas, o licėjaus statuso ji negavo.
Atsakyti
QUOTE(Mamamija100 @ 2016 04 14, 17:03)
Ar gali tokie vadovai sukurti gerą atmosferą mokykloje???

Man irgi šis klausimas neduoda ramybės.
Pasakyti nenešti prašymo mokykla negali kai yra teritorinis suskirstymas!
Atsakyti