Tikrai
ne , džemas tepasi dėl to , kad priliptų marcipanas ( ir daugumoje tai nėra biskvitas , tai kaip " kalėdinis pyragas " su daug džiovintų vaisių , toks tamsus , kaip duona , jis net kremu nepersitepa ) , paskui dedasi marcipanas ( tai be galo brangu ) , ir dar masė .
O prieš tepant džemu , tas ale biskvitas dar ištepamas spiritu , rašau ką radau savo knygose , tai ne mono išmislas

.
Papildyta:
QUOTE(Forti @ 2012 12 02, 19:17)
labukas, as tiesiog be amo... na ir grozybiu pridejot - sazines turekit, vel ausys, rankos, kojos ir visa kita iki zemes nulinko...

nu tikraim visu nuostabus tortai

super
o as tai pasiguost ateinu - nu niekaip nesuprantu kaip lygiai uzdengt... is svietiniu kremu aptepu (sikart atrodo storeliau nei visada) atrode lyg ir gerai issilygino nu bet vistiek kazkoks kreivuzas isejo...
gal kokiu patarimu turetumet?
http://www.part.lt/i...9ad3bd2f288.JPG
O kuo jūs dengėte ? ... va šitoj vietoj sakyčiau , kad tai marcipanas .... toks riebokas , nelygus ( kokia pudra naudojate ? ) .
http://www.part.lt/i...2c7f5cb5599.JPG
Jei tai pastilažas , reiktų geriau suminkyti , dadėkite truputi krakmolo , jis priduoda švelnumo , ir nepadauginkite aliejaus