Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas prieš moterį

Labai noreciau paklausti, ar kuris nors is cia besilankanciu vyru pakeltumet ranka pries mama kudikio akivaizdoje. Klausiu noredama isitikinti ar yra dar siame pasaulyje vyru gerbianciu moteris. Man mano didvyris skele net nesudvejojes.
Atsakyti
QUOTE(Grytute @ 2006 05 13, 00:58)
Labai noreciau paklausti, ar kuris nors is cia besilankanciu vyru pakeltumet ranka pries mama kudikio akivaizdoje. Klausiu noredama isitikinti ar yra dar siame pasaulyje vyru gerbianciu moteris. Man mano didvyris skele net nesudvejojes.

Jeigu sunervintu....
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 05 13, 01:42)
Jeigu sunervintu....

Linkiu tau tokia susirasti, kuri smogtu kiekviena karta, kai tu ja sunervinsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tada gal ir poziuris tavo pasikeis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta: 13 gegužės 2006 - 16:30
QUOTE(Viesulas @ 2006 05 13, 02:42)
Jeigu sunervintu....

fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif
Atsakyti
Moteriskiu reakcija superine thumbup.gif: laugh.gif
Bet toks pasakymas jei sunervintu, mane nustebino... Tai ka, zmona turi buti nuolanki it tarnaite, kad tik nesunervintu netycia??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 05 13, 18:21)
Moteriskiu reakcija superine thumbup.gif: laugh.gif
Bet toks pasakymas jei sunervintu, mane nustebino... Tai ka, zmona turi buti nuolanki it tarnaite, kad tik nesunervintu netycia??? blink.gif

Jeigu sunervins tai jos problemos... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 05 13, 18:36)

pagal tavo logiką, o jei mane sunervini, paleidžiu lėkštę / puodą / keptuvę tavo pusėn, tai irgi jau ne mano problema,- mėlyne atsipirksi ar poros dantų neteksi, ane?
Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2006 05 13, 19:08)
pagal tavo logiką, o jei mane sunervini, paleidžiu lėkštę / puodą / keptuvę tavo pusėn, tai irgi jau ne mano problema,- mėlyne atsipirksi ar poros dantų neteksi, ane?

Ne,sudauzyti puodai ir indai jau seimos problema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 05 13, 18:36)

man gaila tavęs Viesule blink.gif,bet gaila todėl,kad tu esi per daug silpnas kaip vyriškos lyties atstovas.Tik tokie bailiai ir sugeba pakelt ranką prieš moterį ir dar kaip išsireiškiai jei sunervintu.Kai vyrui bloga nuotaika tai ji gali sunervint net tada kai pro televizoriu praeini kai jis žiūri pvz žinias,tada ir teisingiausia pagal tave pakelt ranka. fool.gif new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 05 13, 02:42)
Jeigu sunervintu....

Be komentarų..... swoon.gif swoon.gif swoon.gif fool.gif fool.gif
Man labai gaila, kad dar tokių vyrų yra. Taip jie parodo tik savo silnumą. prisidedu prie lottos palinkėjimų.
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 13, 21:09)
man gaila tavęs Viesule blink.gif,bet gaila todėl,kad tu esi per daug silpnas kaip vyriškos lyties atstovas.Tik tokie bailiai ir sugeba pakelt ranką prieš moterį ir dar kaip išsireiškiai jei sunervintu.Kai vyrui bloga nuotaika tai ji gali sunervint net tada kai pro televizoriu praeini kai jis žiūri pvz žinias,tada ir teisingiausia pagal tave pakelt ranka. fool.gif  new_russian.gif

Tik neissigaskite,nesu nei vienos dar uzgaves,ar niskriaudes, nesu egresyvus,gaila man jusu kad neiziuryte mano zodziose sarkazmo,o priimate labai rimtai.
Manau zmonu musimas lietuvoje iseina is "mados",gal nebent dar kaimuose yra kokiu "psihiniu".
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 05 13, 21:59)
Tik neissigaskite,nesu nei vienos dar uzgaves,ar niskriaudes, nesu egresyvus,gaila man jusu kad neiziuryte mano zodziose sarkazmo,o priimate labai rimtai.
Manau zmonu  musimas lietuvoje iseina is "mados",gal nebent dar kaimuose yra kokiu "psihiniu".

Aš taip karštai suregavau tik todėl,kad esu tokį meilumą patyrusi,o toks sarkastiškas paaiškinimas visai nejuokingas.Todėl ne tik mano,bet ir kiekvienos moters tokia reakcija būtų normali.Beje jei to dar nedarei tai padarysi,nes jau kalbi apie tai lotuliukas.gif Apie madą Lietuvoje tai Viesule tu žiauriai klysti arba nieko nematai kas darosi aplinkui,gal ir gerai.Bet smurtas tik didėja ir tai jau Lietuvoj kasdienybė.Gali pasidomėti statistikom drinks_cheers.gif
Atsakyti