Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas prieš moterį

QUOTE(Viesulas @ 2006 05 14, 17:55)
Labai gailiuosi ka parasiau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif jauciuosi labai kaltas verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

kita karta galvok ka rasai.Protingam vyrui net tokiu minciu nekiltu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grytute @ 2006 05 12, 23:58)
Labai noreciau paklausti, ar kuris nors is cia besilankanciu vyru pakeltumet ranka pries mama kudikio akivaizdoje. Klausiu noredama isitikinti ar yra dar siame pasaulyje vyru gerbianciu moteris. Man mano didvyris skele net nesudvejojes.

QUOTE(myliu @ 2006 05 14, 13:48)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Maniškis negeriantis, turintis išsilavinimą žmogus, bet... Gavau ne kartą. Net nėščia būdama... Ir dabar dar kartas nuo karto pamojuoja... Nežinau kodėl aš dar vis su juo... Silpna ir kvaila esu...

MYLEK SAVE IR BUSI MYLIMA KITU. Moterys, ar jus jusu tevai pagimde ir uzaugino tam, kad kazkokie niekseliai jus niekintu ir ant jusu islietu kazkokius savo nepilnavertiskumo kompleksus.Ar jusu nuomone vyras pakeles pries moteri ranka yra pilnavertis? Ar jus nezeminat saves gyvendamos su tokiais vyrais?
Gyvenat del vaiku? ar manot, kad vaikam toks pavyzdys yra geras?
Na, nezinau....
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 05 14, 17:55)
Labai gailiuosi ka parasiau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif jauciuosi labai kaltas verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

kas parašyta tas parašyta,svarbu išmokt pagalvot ką nori pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2006 05 14, 12:55)
OOooo koks vyriškas solidarumas. Vienas parašė kažkokią nesąmonę ir dabar ginasi, kad juokavo, nes buvo užpultas. O kitas puola jo ginti ir gailėtis mūsų. Ši tema visai nejuokinga, jei norit juokauti, yra kitų temų. O Vilgra tu ir vėl teisi, kad kiekvienam juoke yra dalis tiesos-čia jau 100 proc.

Kartoju

O temos autorei reiskiu uzuojautas, siulau mesti ta vyra, nes viena karta trenke kita karta suzalos. Gal ir bus sunkiau finansiskai be jo, bet patikek, atsiprasys ir paskui viskas bus is naujo. Matytas vaizdelis.
Papildyta:
QUOTE(zuvyteee @ 2006 05 14, 18:31)
kita karta galvok ka rasai.Protingam vyrui net tokiu minciu nekiltu mad.gif

Jei as galvociau ka darau pries tai ka darau, puse manes jau neliktu. Todel atsargiau su patarimais. Sulauzet zmogu, turejo atsiprasineti.

As pasakysiu yra vyru kurie musa moteris, yra moteru kurioms tai nepatinka yra kurioms patinka.
Zodziu sitam pasauly visko buda, tik faktas kad blogis ir pyktis gimdo blogi ir pykti. Sitas dalykas niekada nesibaigs. Jus galite pasamdyti "vyrukus" kurie atkals jusu smurtaujanti vyra, jis pabvus ramus pora savaiciu paskui vel jo moteris gaus per zanda. Nezinau kodel vyrai musa moteris, bet zinau kad tai niekada nesibaigia. Ir neturekite iliuziju kad dabar buvo paskutinis kartas.

Beje smurtaujanciou vyru seimos socialinemis pasekmemis laikomos tokios pat kaip alkoholiku seimos arba darboholiku, arba narkomanu, arba azartiniu loseju. (Kai vienas asmuo turi bloga iproti).

Dabar vel galit brangiosio pletkint iur ant vyru varyti, bet kadangi cia vyriskas skyrelis, pasakiau kaip vyras.
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 05 16, 07:35)
Dabar vel galit brangiosio pletkint iur ant vyru varyti, bet kadangi cia vyriskas skyrelis, pasakiau kaip vyras.

čia niekas nepletkina,o aš asmeniškai labai susidomėjau ką į tokį užduotą klausima vyrai gali atsakyti ir apstulbau perskaičius pirmą vyro pasisakymą doh.gif ,kažin kokia turėtu pagal jus mielas tėti but moterėlių reakcija.Aš numanau kaip pasijautė temos autorė kai gavo tokį atsakymą.Jei jūs butumėt tokius žodžius parašes pirmas tai manau ir nebūtu tokiu diskusijų ir kivirčų.Beje prie tėčio puslapio yra antraštė Subalansuota tik vyrams, bet rūpi ir moterims... smile.gif
Atsakyti
prtariu tiems kas sake, kad jeigu jau karta pakele ranka tai pakels ir antra ir trecia ir n-aji karta... moterys bukit drasios neleiskit to daryti, ir nel;eiskit kad tai matytu jusu vaikai, nes vaikai darys suauge tai ka dare ju tevai, taigi stenkites nutraukti ta prakeikta rata, neleiskit, kad jusu sunus darytu tai kazkieno dukroms, zinau, kad paskayti lengva, tikrai nezinau ka jauciat, nes niekad vyras pries mane nepakele rankos ir neikad mano tevelis nepakele rankos pries mama, bet manau ,akd tai galiam sustabdyti 4u.gif
Atsakyti
Jau pora metu pries mane nesmurtauja tevas, tai darydavo su malonumu visus 20m....Nes dabar istekejusi ir isejusi is namu....Buves vaikinas mane 17-mete buvo sumuses ir vos iskart nepaskandino, isgelbejo draugai...Nepalikau jo, nes nenorejau gryzti i namus, atleidau ir naiviai tikejau kad daugiau taip nebus...Po to buvo dar keleta kartu trenkes, kol galu gale ji palikau, aisku ne tik del tos priezasties...Nezinau ka daryciau jei dabar vyras pakeltu ranka, (tfu tfu tfu)galbut atleisciau, nes ji myliu, ir turiu nuo jo dukryte...O galbut iseiciau su dukryte, nezinia kur ir nezinia uz ka.... verysad.gif Labai lengva pasakyti "palik ji, bek nuo jo", bet padaryti tai, yra kur kas sunkiau nei visi isivaizduoja.... verysad.gif

Atsakyti
Man irgi teko gyvenime skirtis, tik del kitu priezasciu, bet skirybos lieka skirybomis.As galiu pasakyti tik viena, kad kuo greiciau islipsi is meslo kruvos, tuo maziau smirdesi.
Atsakyti
Niekas cia nieko nesulauze,esu sveikas kaip ridikas tongue.gif
Kaip atsakiau i klausima nerimatai,taip ir atsiprasiau nerimtai lotuliukas.gif
Ir siaip sios temos autore pasiklydo!Nemanau kad cia pataike parasyti savo nusiskundimus!!!
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2006 05 16, 22:00)
Labai lengva pasakyti "palik ji, bek nuo jo", bet padaryti tai, yra kur kas sunkiau nei visi isivaizduoja.... verysad.gif

Pasakyti tikrai labai lengva, padaryti beveik neimanomai sunku. Tik ar skyrybu problemos didesnis skausmas uz mylimojo smugius i tavo kuna? Ar skyrybu procesas skausmingesnis uz zaizdu lopyma?
Papildyta:
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 16, 11:32)
kokia turėtu pagal jus mielas tėti but moterėlių reakcija.

Elementariai patylet. I nesamones nera ko kreipti demesio ir reaguoti rimtai.
Atsakyti
siaip esu pries smurta. nepateisinu vyru, kurie kiloja ranka. nors tikrai esu maciusi pora atveju, kai pacios moteriskes provokuoja konflikta ir tiesiog prasosi pakratomos... respect tokiems vyrams, kurie susilaiko. o siaip tai esu bjaurus bobos tipas- viena karta galiu atleist, bet jei pasikartoja, tai siunciu velniop be jokiu verkslenimu ir dairymusi atgal... rolleyes.gif man savigarba auksciau visko... beje, gerai sakoma, kad kiekviena moteris is savo vyro padaro arba didvyri, arba skudura laugh.gif tai linkiu, kad skuduru butu maziau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 17 gegužės 2006 - 10:52
Žinau, kad dabar pasakysiu visai nekatalikiškai (atsukti kitą žandą), bet aš tokiam "mušeikai" užvoščiau atgal.... verysad.gif Sukaupčiau visas jėgas ir skelčiau arba bent jau kokį daiktą paleisčiau. Labai gerai suprantu, kad problemos taip neišspręsčiau g.gif , bet nors tam momentui geriau pasijusčiau....
Atsakyti