Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

Pasaulio akimis motina – tiktai žmogus, bet savo vaikui ji – visas pasaulis.

user posted image

Gražaus visoms bendravimo! wub.gif
Atsakyti
Aciu BUM uz temele 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau namai stovi ,aciu 4u.gif

Beje del kandimo maitinimo metu,skaiciau vingro knygoj,kad kai kanda galima kruti svelniai prispaust prie nosies.Jam reiks ikvepti oro ir taip jis issizios.Keli tokie kartai,ir kandimas jam asocijuosis su nemaloniu oro trukumo tai kaip ir turetu nustoti.
Nebandziau,man tik is pradziu kando,kazkaip veliau nustojo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

BUM,didelis aciu uz namucius aciuks.gif

Siandiena pasveriau savo pupa,tai jau 11.800 kg doh.gif vos panesu,jeigu reikia doh.gif kaip vezimelis musu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana33: 27 lapkričio 2012 - 09:56
QUOTE(Lana33 @ 2012 11 27, 10:53)
Labas rytas 4u.gif

BUM,didelis aciu uz namucius aciuks.gif

Siandiena pasveriau savo pupa,tai jau 11.800 kg  doh.gif vos panesu,jeigu reikia doh.gif kaip vezimelis musu cool.gif

As irgi vakar sveriau Smilte, tai 10,2kg sveria smile.gif..bet man ir tai jau sunku smile.gif

Labas rytas 4u.gif

As miegojau tragiskai doh.gif ..neuzmigau iki 4val ryto.....Nzn kodel...O mazoji liuks: kaip uzmigo 22;15val ,tai va kelemes 9:45val smile.gif...pradesim diena, nors uz lango ir niuroka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 11 27, 12:09)
As irgi vakar sveriau Smilte, tai 10,2kg sveria smile.gif..bet man ir tai jau sunku smile.gif

Labas rytas 4u.gif

As miegojau tragiskai doh.gif ..neuzmigau iki 4val ryto.....Nzn kodel...O mazoji liuks: kaip uzmigo 22;15val ,tai va kelemes 9:45val smile.gif...pradesim diena, nors uz lango ir niuroka smile.gif

Mano mazoji irgi liuks thumbup.gif miegojo,21 val uzmigo ir iki 8 ryto be jokio verkimo ir soskiuko net nereikejo,kaip pelyte,tyliai miegojo,net as atsikeliau paziureti,ar viskas gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 11 27, 11:23)
Mano mazoji irgi liuks  thumbup.gif miegojo,21 val uzmigo ir iki 8 ryto be jokio verkimo ir soskiuko net nereikejo,kaip pelyte,tyliai miegojo,net as atsikeliau paziureti,ar viskas gerai doh.gif

mano tai ramiai nemiega..kadangi as nemiegojau ,tai girdejau - o vartosi, o muistosi, sukasi, brukasi, net lovyte visa juda kruta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 11 27, 12:28)
mano tai ramiai nemiega..kadangi as nemiegojau ,tai girdejau - o vartosi, o muistosi, sukasi, brukasi, net lovyte visa juda kruta smile.gif

Tai mano irgi ramiai nemiega,ir vartosi,ir sukasi,ir sneka mieganti doh.gif tik siandiena buvo super rami,o gal visada bus taip dabar? blush2.gif Naivuole,ane lotuliukas.gif kol visi dantis neisdygs,ramu nebus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana33: 27 lapkričio 2012 - 11:09
Bum, dekui uz troba! wub.gif

As kazkokia issibalansavus, vaikas irgi. Matyt, jaucia. Vakare nemiegam iki 11-12, rytinis miegas vel tas pats. Kelemes 8-a, o va dabar jau 11:15, o miegot ne pro kur doh.gif Su MB pykstames. Kazkokia destrukcija namie verysad.gif Jau net rankos kartais svyra, nebezinau kaip ta vidine ramybe atstatyt. Nu kaip nors.. blush2.gif

Einam sivakar i konrecta su draugemis ir mamomis. Tikiuos, bus smagu wub.gif
Atsakyti
As irgi is vis neissimiegojau.Reikia kibiro kavos dabar.

Kur Liepa pradingus? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 27, 12:49)
As irgi is vis neissimiegojau.Reikia kibiro kavos dabar.

Kur Liepa pradingus?  lens.gif

labas 4u.gif

as irgi 2 naktis be miego, vakar nulauzem tik 23h jaunuoli, kai siaip eina 21:30 mazdaug smile.gif bet si naktis jau apyrame, tai issimiegojau... 2 savaites namie pratunojom su keliais mazais islindimais, tai taaaip atsibdo doh.gif

Adrija, i koki koncerta einat?

As irgi nuo buities ir trinties patampu bambekle zmona blush2.gif

o mazasis kopustelis visur tik lipa, lipa, lipa, kaip ji sustabdyt? be sansu smile.gif nori visur stotis, tai kakta amzinai raudona nuo bumpsejimu doh.gif

p.s. maniskis 8 men. jau svere 9kg, tai mamytes, panasiai varom su svoriais su metinukais smile.gif tik ugio ner didelio, tai toks kamuoliukas rutuliukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myciute: 27 lapkričio 2012 - 12:38
Sveikos,
QUOTE(Lana33 @ 2012 11 26, 11:34)
O mes vaikstom visu tempu,bet panele niekur neuzlipa g.gif net nebando blink.gif keista kazkaip,nors is kitos puses gerai ax.gif bet gi turbut turi lipti g.gif

Tai koncentruojasi į vaikščiojimą - kam čia laipioti biggrin.gif Žiūrau pas vienus koncentraciją į aukštį, pas kitus į tolį hihihi.gif

QUOTE(Myciute @ 2012 11 27, 12:37)
o mazasis kopustelis visur tik lipa, lipa, lipa, kaip ji sustabdyt? be sansu smile.gif nori visur stotis, tai kakta amzinai raudona nuo bumpsejimu  doh.gif

Tai nestabdyk, lai sau lipa biggrin.gif Tik prilaikyk kad nuo aukštai nenusiverstų aišku biggrin.gif Maniškis taip pora sykių nuvirto nuo neaukštai, tai nuo to tik atsargesnis pasidarė. Dabar galvosūkis kaip padaryt kad susiprastų kad ant sofos ir fotelio ranktūrių negalima laipioti - neduosi gi nuo ten nuvirsti mastau.gif

Ale kaip jum pavydžiu kad visą naktį sau atsipūtę išmiegat biggrin.gif Šiandien pabandžiau užmigdyti be papo, tai be šansų man atrodo doh.gif Jis laimėjo biggrin.gif Po to pagalvojau kad kažkaip lievai čia gausis jei dieną neduosiu papą, o naktį jau duosiu, nesupras jis kaip čia yra g.gif O norėjau po truputį atpratinti. Kogero reikės visgi staigiai imt ir atiduoti migdymą vyrui per jo atostogas. Vargšiukui nelabai linksmos šventės nusimato cool.gif
Atsakyti