Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

QUOTE(bum @ 2012 11 27, 14:38)
Sveikos,

Tai koncentruojasi į vaikščiojimą - kam čia laipioti biggrin.gif Žiūrau pas vienus koncentraciją į aukštį, pas kitus į tolį hihihi.gif
Tai nestabdyk, lai sau lipa biggrin.gif Tik prilaikyk kad nuo aukštai nenusiverstų aišku biggrin.gif Maniškis taip pora sykių nuvirto nuo neaukštai, tai nuo to tik atsargesnis pasidarė. Dabar galvosūkis kaip padaryt kad susiprastų kad ant sofos ir fotelio ranktūrių negalima laipioti - neduosi gi nuo ten nuvirsti mastau.gif

Ale kaip jum pavydžiu kad visą naktį sau atsipūtę išmiegat biggrin.gif Šiandien pabandžiau užmigdyti be papo, tai be šansų man atrodo doh.gif Jis laimėjo biggrin.gif Po to pagalvojau kad kažkaip lievai čia gausis jei dieną neduosiu papą, o naktį jau duosiu, nesupras jis kaip čia yra  g.gif O norėjau po truputį atpratinti. Kogero reikės visgi staigiai imt ir atiduoti migdymą vyrui per jo atostogas. Vargšiukui nelabai linksmos šventės nusimato  cool.gif

bum as tai kokias 3 savaites nebeduodavau diena (.) o duodavau tik nakti,diena tai jis be problemu ,bet nakti tai uraganas pas mus ,nes nebeduodu jau trecia naktis,
bum nenori pamegint diena neduot(.) kuri laika ,nes kad jam nebutu tokio didelio streso?
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 27, 16:12)
bum as tai kokias 3 savaites nebeduodavau diena (.) o duodavau tik nakti,diena tai jis be problemu ,bet nakti tai uraganas pas mus ,nes nebeduodu jau trecia naktis,
bum nenori pamegint diena neduot(.) kuri laika ,nes kad jam nebutu tokio didelio streso?

Biski kankinates ane???? biggrin.gif..Nieko, per kancias i zvaigzdes lotuliukas.gif ..tuoj manau uraganas prades mazet ir po geros savaites is vis nurims smile.gif

O del pasiulymo BUM - as irgi sutinku...tiesiog, kad nebutu per didleio streso mazajam - diena neduot, nes diena lengviau yra - uzimt kazkuom, pakeist papa - o nakti palikt dar truputi...o kai ramiau bus diena, gal ramiau ir nuo naktinio valgymo atpratines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 11 27, 15:20)
Biski kankinates ane???? biggrin.gif..Nieko, per kancias i zvaigzdes lotuliukas.gif ..tuoj manau uraganas prades mazet ir po geros savaites is vis nurims smile.gif

O del pasiulymo BUM - as irgi sutinku...tiesiog, kad nebutu per didleio streso mazajam - diena neduot, nes diena lengviau yra - uzimt kazkuom, pakeist papa - o nakti palikt dar truputi...o kai ramiau bus diena, gal ramiau ir nuo naktinio valgymo atpratines smile.gif

2Lviename ne tas zodis kaip kankinames doh.gif doh.gif doh.gif arbatos negera,supamas neuzmiega,nebent jai misinio ikisi tai tada nurimsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 27, 15:12)

Visa problema kad jis užmiega tik ant (.), tai nežinau kaip reiks migdyti doh.gif Be (.) moka užmigti tik mašinoj (jei ant miego laiko tiksliai užtaikom), arba vyras kažkaip sugeba užsūpuoti. Kartą pavyko vežime užmigdyti - pusvalandį paverkė ir nurimo. Reiks gal bandyti vis į lauką vežt, bet o kaip blogu oru g.gif Ir dar nepatinka kad lauke tik pusvalandį pamiega, kai namie bent valandą dry.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2012 11 27, 17:01)
Visa problema kad jis užmiega tik ant (.), tai nežinau kaip reiks migdyti doh.gif Be (.) moka užmigti tik mašinoj (jei ant miego laiko tiksliai užtaikom), arba vyras kažkaip sugeba užsūpuoti. Kartą pavyko vežime užmigdyti - pusvalandį paverkė ir nurimo. Reiks gal bandyti vis į lauką vežt, bet o kaip blogu oru g.gif Ir dar nepatinka kad lauke tik pusvalandį pamiega, kai namie bent valandą dry.gif

bum pirmi kartai be (.) uzmigdyt uzsupuot ziauriai sunku ir ilgai midyt reikia,bet po keliu kartu vis greiciau ir greiciau uzmiega,kuo jie didesni tuo labiau reikalauja (.) tai net baisu pagalvot kai kitos maitina 2 ir ilgiau metus tai kaip tada,jauciu isvis katastrofa,tai geriau dabar pavargti ir pasikankinti,nes kuo vyresnis tuo sudetingiau atpratinti,negalvojau,kad taip sunku bus sad.gif seniau galvodavau neduosiu ir nebereiks,naivuole buvau doh.gif
Atsakyti
Labas

nauja tema thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Del ikandimu: tai maniskiui pasirodo virsuje 4 dantys dygsta, tai del to ir sukanda, nes skaudejo. Dabar jau ramiau. Apacioje 2 dantys jau yra nuo 5-to men., tai viso R tures jau 6.
Del maitinimo: noretusi kad reciau valgytu MP, nes nuo sausio i darbiuka. Reikia kad valgytu MP ryte, vakare, 12 val ir nakti.
Bet nezinau ar pavyks per men. toki grafika isivesti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 11 27, 19:26)
Labas

nauja tema thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Del ikandimu: tai maniskiui pasirodo virsuje 4 dantys dygsta, tai del to ir sukanda, nes skaudejo. Dabar jau ramiau. Apacioje 2 dantys jau yra nuo 5-to men., tai viso R tures jau 6.
Del maitinimo: noretusi kad reciau valgytu MP, nes nuo sausio i darbiuka. Reikia kad valgytu MP ryte, vakare, 12 val ir nakti.
Bet nezinau ar pavyks per men. toki grafika isivesti doh.gif  doh.gif  doh.gif

sveikos 4u.gif
Indry, o kodel gali nepavykti? ryte pamaitini, tada pusryciams velyviems kazkas sumaitina kruopiene. Tada tu 12 val. pamaitini, tada kokia 13-14 val. darzoviene su mesyte. Tada pamiega, atsibudes koki obuoli suraito ir issisiepes laukia taves sugriztant tongue.gif ar ar cia naivuole?

o kas bus su maziuku kol tu dirbsi? kodel skubi i darba grizti? taip reikia ar pati nori?

O man mamukai jau beveik menuo skauda kairio (.) speneli... is pradziu jausmas budavo kai valgo, kad kas su kokiu virbalu makaluoja ten viduj, dabar siaip jautrus labai... po keliu savaiciu aplink speneli buvo smarkiai paraudonave, tai tepliojau garmastanu aplink, pati speneli bepantenu, bet nelabai praeina... kazi kas galetu padeti?

Maniskis turi 4 dancius, lyg dar nauji nesikala. Nors kai neramiai miega, tai sakau, arba pilvas, arba dantys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 27, 17:12)
bum pirmi kartai be (.) uzmigdyt uzsupuot ziauriai sunku ir ilgai midyt reikia,bet po keliu kartu vis greiciau ir greiciau uzmiega,kuo  jie didesni tuo labiau reikalauja (.) tai net baisu pagalvot kai kitos maitina 2 ir ilgiau metus tai kaip tada,jauciu isvis katastrofa,tai geriau dabar pavargti ir pasikankinti,nes kuo vyresnis tuo sudetingiau atpratinti,negalvojau,kad taip sunku bus sad.gif seniau galvodavau neduosiu ir nebereiks,naivuole buvau doh.gif

Na, iš tikrųju, tai tavo sūnelis dar šiek tiek per mažas atpratinimui, dar jam labai labai reikia mamytės, prisiglaudimo, reikia MP. Todėl ir sunku. Ir tikrai kuo toliau, tuo kaip tik būtų lengviau atpratinti, jeigu imant periodą maždaug nuo 1 iki 1,6 m. Kaip dar vėliau, negaliu pasakyti, bet man regis, kad aš ir vėliau būčiau be problemų atpratinusi, nors ką gali žinoti ax.gif
Aš išvis nusprendžiau tik pabandyti. Galvojau, jeigu mano mažei reikės papo, tai tikrai nedarysiu jai streso ir nekankinsiu, dar duosiu. Bet ji nei prašė, nei ką. Matyt, jau nebe kūdikis, visgi 1,2 m. buvo smile.gif
Dabar tas pats su soskyte buvo. Prieš 5 d. pabandžiau nebeduot migdantis. Ir užmigo gražiai. Galvoju, jeigu reikalaus, duosiu. Bet nereikalavo. Nes aš jau pati mačiau kurį laiką, kad ta soskė jai nebebūtina migdymuisi.
Užtai geriausia, jeigu išeina, žiūrėti pagal vaiko poreikius, kada jam jau tiek nebereikia vieno ar kito dalyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 11 27, 23:10)
O man mamukai jau beveik menuo skauda kairio (.) speneli... is pradziu jausmas budavo kai valgo, kad kas su kokiu virbalu makaluoja ten viduj, dabar siaip jautrus labai... po keliu savaiciu aplink speneli buvo smarkiai paraudonave, tai tepliojau garmastanu aplink, pati speneli bepantenu, bet nelabai praeina... kazi kas galetu padeti?

Man tai į pienligę panašu g.gif Aš daktarinu gydžiausi
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 11 27, 18:26)
Bet nezinau ar pavyks per men. toki grafika isivesti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kiek pamenu, tai aš nuo 10 mėn. MP duodavau ryte/vakare, naktį ir pavakariams po pietų miegelio. Tai čia tiek pat kartų gaunasi, kiek tu nori smile.gif Aš galvoju, kad tau tikrai išeis pamažinti.
Nuo 1 m. duodavau tik ryte/vakare ir naktį, po mėnesio vakare ir naktį, dar po mėnesio baigiau.
Atsakyti
o kaip su dantu valymu?Dabar su silikoniniu antpirsciu pavalau,o kada reikia imtis rimtesniu priemoniu ,t.y pastos ir tikro sepetuko?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 27, 22:24)
o kaip su dantu valymu?Dabar su silikoniniu antpirsciu pavalau,o kada reikia imtis rimtesniu priemoniu ,t.y pastos ir tikro sepetuko?

o tas silikoninis antpirstis specialiai tam skirtas, nes mes tai su merliuku valomes?
Atsakyti