Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(raimukas84 @ 2012 11 29, 22:47)
va, matai, Upjora, o apie mane sitaip nekalba!  beee.gif

nu motin, nevaryk, neisduosiu gi visiem, kad mes su tavim kiek? 2 naktis praleidom rolleyes.gif wub.gif sitas faktas perspjauna viska ax.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 11 29, 22:54)
Nu pize - apie tave kalba, kad tu mūsų temoj pati gražiausia - ir dar jai mažai  beee.gif

raaaaaaazbooooooorkes lotuliukas.gif
Papildyta:
Zodziu taip, jei viskas gerai, tai as jau planuoju savo atostogu kalendoriu biggrin.gif Pirmas ir pagrindinis taskas bus pas broli, tada i svecius pas Upjora, o tada jau Londonas biggrin.gif Itariu, kad Londone teks visa savaite prabut, kad spet su visais susitikt ax.gif Taip, kad Raimuk, ruosk mums chata, nes be nakvynes su mumis nesissisuksi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 29 lapkričio 2012 - 22:57
QUOTE(annomis @ 2012 11 29, 15:43)
O kodėl, jei meilužė - tai būtinai antra ar trečia? Pvz, aš kartais susitinku su tokiu žmogum - mes kaip ir meilužiai. Bet nei jis vedęs, nei  draugę turi.

Tai cia apie neistikimybe kalbejom,o pries seksa be isiparaijomu,kai abu taip sakant, laisvi,tai nieko pries neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 29, 22:59)
Zodziu taip, jei viskas gerai, tai as jau planuoju savo atostogu kalendoriu  biggrin.gif  Pirmas ir pagrindinis taskas bus pas broli, tada i svecius pas Upjora, o tada jau Londonas  biggrin.gif  Itariu, kad Londone teks visa savaite prabut, kad spet su visais susitikt  ax.gif Taip, kad Raimuk, ruosk mums chata, nes be nakvynes su mumis nesissisuksi  bigsmile.gif

O kada čia planuoji? Aš irgi gal prisijungčiau Luonduonan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 11 29, 23:23)
O kada čia planuoji? Aš irgi gal prisijungčiau Luonduonan smile.gif

nezinau gal vel kaip praeitais metai kokia geguze g.gif o tu kada? bigsmile.gif galetumem meet'a Londoniuke padaryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 11 29, 06:45)
Iš visos širdies norėčiau, kad mano antroji pusė su manimi diskutuotų apie knygas, filmus, vaikystės prisiminimus, visokius džiaugsmus ir problemas. Nes.... jei jau nėra tokio ryšio tarp dviejų žmonių, tai man rodos tik laiko klausimas, kada atsiras ir visos kitos problemos, kalbant ir apie seksą iš šalies ir iš vis apie galimybę gyventi kartu  g.gif

o as turiu keista savybe -neisimyleti tu,kurie turi panasiu pomegiu kaip as ax.gif Ne vienas mano buves,taip pat ir dabartinis B neskaite knygu,nesilanke teatruose, koncertuose.Tai automatiskai ir galimybe diskutuoti tomis temomis atkrenta.Tai va tenka tokiu diskusiju poreiki tenkinti su kitais(tiek vyrai tiek moterimis) ir jokiu bedu,bet va jei butu problemu su sex tikrai nelekciau kitur pasitenkinimo ieskot schmoll.gif
Atsakyti
yahoo.gif Uzsisakaiu bilietus i LT geguzes pabaigai

Labas vakarelis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 29, 23:32)
nezinau gal vel kaip praeitais metai kokia geguze  g.gif  o tu kada?  bigsmile.gif  galetumem meet'a Londoniuke padaryt  bigsmile.gif

Man labai tiktų toks laikas bigsmile.gif Davaij derinam datas ir perkam iš anksto bilėtikus - taip bus pigiau. Bet tai kaip būtų faina !!!!!

Duodu nerealaus gabalo pasiklausyt. Mane veža pastaruoju metu nerealiai:

http://www.youtube.c...h?v=cNGWainrXPg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 30 lapkričio 2012 - 00:30
QUOTE(Daluze14 @ 2012 11 30, 00:29)
Man labai tiktų toks laikas  bigsmile.gif  Davaij derinam datas ir perkam iš anksto bilėtikus - taip bus pigiau. Bet tai kaip būtų faina !!!!!

tai, kad as ne i Londona tiesiai skrendu, o i Leeds'a ax.gif is ten traukiniu baladociaus pas Upjora , o paskui i Londona pas chiebros ax.gif Nebent galim tik datas susiderint kai as zinosiu tikliai, kada man atostogas duos ir kada mudu su Pukituku busim UK ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 30, 00:33)
tai, kad as ne i Londona tiesiai skrendu, o i Leeds'a  ax.gif  is ten traukiniu baladociaus pas Upjora , o paskui i Londona pas chiebros  ax.gif  Nebent galim tik datas susiderint kai as zinosiu tikliai, kada man atostogas duos ir kada mudu su Pukituku busim UK  ax.gif

Tai man ir svarbu, kada tu būsi UK. O kur skrendi - man jokio skirtumo. Aš tai tikrai skirsčiau į Londoną. Bet būtų baisiai smagu susiderint. Nes va kai buvom pas Upjorą su Raimuku, buvo žiauriai super. O jeigu dar didesnė kompanija, būtų išvis nerealiai. O Upjora tegu tik nepradeda nervintis, kaip mes miegosim. Dzin - nors ir ant taburietkų lotuliukas.gif

Arba galim vapščie nemiegot, o jau kur nulūšim - koks skirtumas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 30 lapkričio 2012 - 00:38
QUOTE(Daluze14 @ 2012 11 30, 00:35)
Tai man ir svarbu, kada tu būsi UK. O kur skrendi - man jokio skirtumo. Aš tai tikrai skirsčiau į Londoną. Bet būtų baisiai smagu susiderint. Nes va kai buvom pas Upjorą su Raimuku, buvo žiauriai super. O jeigu dar didesnė kompanija, būtų išvis nerealiai. O Upjora tegu tik nepradeda nervintis, kaip mes miegosim. Dzin - nors ir ant taburietkų  lotuliukas.gif

Arba galim vapščie nemiegot, o jau kur nulūšim - koks skirtumas  lotuliukas.gif

Tada man tinka bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 11 30, 00:54)
Nu pize - apie tave kalba, kad tu mūsų temoj pati gražiausia - ir dar jai mažai  beee.gif

nu pize! tai as dar ir visu mylimiausia noriu buuut!!!

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 30, 00:59)
nu motin, nevaryk,  neisduosiu gi visiem, kad mes su tavim kiek? 2 naktis praleidom  rolleyes.gif  wub.gif  sitas faktas perspjauna viska  ax.gif
-----
Taip, kad Raimuk, ruosk mums chata, nes be nakvynes su mumis nesissisuksi  bigsmile.gif

biggrin.gif
-----
prisikarksejau lotuliukas.gif
pas mane namai laisvesni ant Velyku butu, mama planuoja i LT vaziuoti.

o siaip butu labai smagu pasimatyti wub.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 11 30, 02:35)
O Upjora tegu tik nepradeda nervintis, kaip mes miegosim. Dzin - nors ir ant taburietkų  lotuliukas.gif

na tai tada sutarta! jus ant taburietkiu, as lovyteje tongue.gif

sveciuose VT, viskas sklandu.
padejo ofisuose susitvarkyt, tai manoji lovoje anksciau atsidure. o dukriukui kiek dziaugsmo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 11 29, 23:44)
niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif

Tai norėt - norėčiau ir jei kas gautųsi (ar su šiuo, ar su kitu) - būčiau laiminga. smile.gif O jei nesigaus - labai nenustebsiu, nes žinau savo bėdas, kurios pakiša koją santykiams.
Atsakyti