imelda, gal tu jam, vargsui, primink, kad alimentu pinigeliai ir taip kapsi, o nuo ju dydzio ir antolio uzmokestis priklauso, ta prasme ne VT naudai.
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 03, 12:24)
imelda, gal tu jam, vargsui, primink, kad alimentu pinigeliai ir taip kapsi, o nuo ju dydzio ir antolio uzmokestis priklauso, ta prasme ne VT naudai.
Raimuk,jis spalio menesi pervede 500 Lt pats savo iniciatyva. Pirmi cia buvo pinigai mergaitei is jo per daugiau nei du metus. Tai dabar gal jis masto,kad vel du metus gali ramus buti.
Ai apskritai man nesuvokiama kuo jis masto. Paties iniciatyva buvo,kad uzbaigti byla taikiai. O dabar vel tyli kaip pele po sluota.
QUOTE(<imelda> @ 2012 12 03, 16:41)
Raimuk,jis spalio menesi pervede 500 Lt pats savo iniciatyva. Pirmi cia buvo pinigai mergaitei is jo per daugiau nei du metus. Tai dabar gal jis masto,kad vel du metus gali ramus buti.
Ai apskritai man nesuvokiama kuo jis masto. Paties iniciatyva buvo,kad uzbaigti byla taikiai. O dabar vel tyli kaip pele po sluota.
turi jo el.pasta, ar FB, ar skypa kuriuo jis naudojas? pasieiskok info del alimentu nemokejimo, susisiek su kokiais nors anstoliais, lai ikainius savo daro atsiuncia tau i el.p. nusiusk jam ta info. gal kai matys viska kas ant juodo balto parasyta kitaip mastyts.
na kazka reik daryt, kiek galima vilkinti

QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 03, 12:58)
turi jo el.pasta, ar FB, ar skypa kuriuo jis naudojas? pasieiskok info del alimentu nemokejimo, susisiek su kokiais nors anstoliais, lai ikainius savo daro atsiuncia tau i el.p. nusiusk jam ta info. gal kai matys viska kas ant juodo balto parasyta kitaip mastyts.

raimuk,kontaktus as jo turiu. Bet man jau nekyla rankos su juo kazka aiskintis,nes ar jam aiskint ar su pliku pesiotis,rezultatas toks pats.
Sakau,kazkas praplove jam smegenine ar gal pilnatis cia ji veikia. Nes as nerandu jokio logisko paaiskinimo kaip sitaip galima pasielgti,kai zmogus pats pasiules eiti i kompromisus,kai viskas jau suruosta ir po savaites butu jau nezenotas,jis staiga atsiveria tylos siena...
QUOTE(*Erotica* @ 2012 12 03, 14:28)
Kaledine kava

Siemet as labai laukiu kaledu

Uz pusvalandzio eisiu i susirinkima darzelyje. Kalbes apie kaledine svente. Aukletoja sake,kad jau su maziais repetuoja sventine programele

As jau prasiau,bet dar syki pasikartosiu. Kas galit,paspauskit prasau uz mano damute like. Aciu

https://www.facebook.com/#!/photo.php?f...e=3&theater
P. S. Kam aktualu, nuo rytojaus maximoj zaislams 40 proc.nuolaida.
QUOTE(<imelda> @ 2012 12 03, 17:35)
as jau 'palaikinau' tavo damute

blem, man galvoj netelpa, kai pamatau vaikus, kad ju teciai gali ju atsisakyti, ar nenoreti

kaip gerai, nes as jau laukiau, kada gi ismes ta nuolaida

o kas gi cia vyksta, SMas keiciasi !!!
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 03, 22:47)
Dažniau pašom pasipasakoti, blogosios mamos, nes aš galvoju, kad esu pati blogiausia
aš irgi galvoju, kad esu pati blogiausia... vaikas tampomas ir tampomas, šiandien VT užsipuolė mane. Bet ne gastrolėm palieku vaiką...

QUOTE(Spindi* @ 2012 12 03, 22:59)
aš irgi galvoju, kad esu pati blogiausia...
o VT ka? dirba? su viku padeda? ar tik priekaistaut moka?
gerai Medeja sako, baigsis mokslai bus lengviau, o dabar tik tu ju neapleisk ir dziaukis, kad yra kur ta vaika kam palikt