Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

imelda, gal tu jam, vargsui, primink, kad alimentu pinigeliai ir taip kapsi, o nuo ju dydzio ir antolio uzmokestis priklauso, ta prasme ne VT naudai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 03 gruodžio 2012 - 14:28
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 03, 12:24)
imelda, gal tu jam, vargsui, primink, kad alimentu pinigeliai ir taip kapsi, o nuo ju dydzio ir antolio uzmokestis priklauso, ta prasme ne VT naudai.

Raimuk,jis spalio menesi pervede 500 Lt pats savo iniciatyva. Pirmi cia buvo pinigai mergaitei is jo per daugiau nei du metus. Tai dabar gal jis masto,kad vel du metus gali ramus buti.
Ai apskritai man nesuvokiama kuo jis masto. Paties iniciatyva buvo,kad uzbaigti byla taikiai. O dabar vel tyli kaip pele po sluota.
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 12 03, 16:41)
Raimuk,jis spalio menesi pervede 500 Lt pats savo iniciatyva. Pirmi cia buvo pinigai mergaitei is jo per daugiau nei du metus. Tai dabar gal jis masto,kad vel du metus gali ramus buti.
Ai apskritai man nesuvokiama kuo jis masto. Paties iniciatyva buvo,kad uzbaigti byla taikiai. O dabar vel tyli kaip pele po sluota.

turi jo el.pasta, ar FB, ar skypa kuriuo jis naudojas? pasieiskok info del alimentu nemokejimo, susisiek su kokiais nors anstoliais, lai ikainius savo daro atsiuncia tau i el.p. nusiusk jam ta info. gal kai matys viska kas ant juodo balto parasyta kitaip mastyts.
na kazka reik daryt, kiek galima vilkinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 03, 12:58)
turi jo el.pasta, ar FB, ar skypa kuriuo jis naudojas? pasieiskok info del alimentu nemokejimo, susisiek su kokiais nors anstoliais, lai ikainius savo daro atsiuncia tau i el.p. nusiusk jam ta info. gal kai matys viska kas ant juodo balto parasyta kitaip mastyts.
na kazka reik daryt, kiek galima vilkinti  doh.gif

raimuk,kontaktus as jo turiu. Bet man jau nekyla rankos su juo kazka aiskintis,nes ar jam aiskint ar su pliku pesiotis,rezultatas toks pats.
Sakau,kazkas praplove jam smegenine ar gal pilnatis cia ji veikia. Nes as nerandu jokio logisko paaiskinimo kaip sitaip galima pasielgti,kai zmogus pats pasiules eiti i kompromisus,kai viskas jau suruosta ir po savaites butu jau nezenotas,jis staiga atsiveria tylos siena...
Atsakyti
gal kavos?user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 12 03, 14:28)
gal kavos?user posted image

Kaledine kava smile.gif
Siemet as labai laukiu kaledu smile.gif Kazkaip isivaizduoju,kad jos bus labai smagios. Nes mergicka jau didesne,jau kuris laikas kalbam mes su ja apie tai,kad ateis pas ja kaledu senelis,atnes dovaneliu,kad eglute puosim ir t.t. Zidziu man toks jauciasi lyg grizimas i vaikyste,kai pati labai laukdavau kaledu senio ir dovanu smile.gif
Uz pusvalandzio eisiu i susirinkima darzelyje. Kalbes apie kaledine svente. Aukletoja sake,kad jau su maziais repetuoja sventine programele smile.gif
As jau prasiau,bet dar syki pasikartosiu. Kas galit,paspauskit prasau uz mano damute like. Aciu ax.gif
https://www.facebook.com/#!/photo.php?f...e=3&theater
P. S. Kam aktualu, nuo rytojaus maximoj zaislams 40 proc.nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <imelda>: 03 gruodžio 2012 - 16:45
QUOTE(<imelda> @ 2012 12 03, 17:35)

P. S. Kam aktualu, nuo rytojaus maximoj zaislams 40 proc.nuolaida.

as jau 'palaikinau' tavo damute biggrin.gif
blem, man galvoj netelpa, kai pamatau vaikus, kad ju teciai gali ju atsisakyti, ar nenoreti sad.gif
kaip gerai, nes as jau laukiau, kada gi ismes ta nuolaida 4u.gif
Atsakyti
o kas gi cia vyksta, SMas keiciasi !!!
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 12 02, 23:03)
Aš šiandien ir gi blogoji mama buvau.

Dažniau pašom pasipasakoti, blogosios mamos, nes aš galvoju, kad esu pati blogiausia
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 03, 00:38)
priekaistavau kodel

Ji mano, kad kaip tik galvoja, čia tu negalvoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 03, 22:47)
Dažniau pašom pasipasakoti, blogosios mamos, nes aš galvoju, kad esu pati blogiausia

aš irgi galvoju, kad esu pati blogiausia... vaikas tampomas ir tampomas, šiandien VT užsipuolė mane. Bet ne gastrolėm palieku vaiką... verysad.gif paskutinė savaitė kai turiu priduoti baisų darbą, kaip tik vaiką pasiemė močiutė po darbo taip sėdžiu dirbu, dabar bėgu pavalgyt ir vėl sėsiu daryti. Galva jau skauda doh.gif ryt vėl draugei paliksiu, nes reikia į hašą dokumentų važiuot susirinkti diplominiam, nes įmonė kurią buvau pasirinkus netiko, paskuj reikės į klaipėdą važiuot. Vakare kai močiutė gryš iš darbo jau hobio esu užsirašius iki kokių 11 mažiausiai truksiu. Nu neina kitaip man...žinau blogai, vaikas manęs nemato beveik, vis žiūriu kur jį įkišt, bet aš tikrai neturiu laiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2012 12 03, 21:59)

Baigsis mokslai-atsigriebsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2012 12 03, 22:59)
aš irgi galvoju, kad esu pati blogiausia...

o VT ka? dirba? su viku padeda? ar tik priekaistaut moka?

gerai Medeja sako, baigsis mokslai bus lengviau, o dabar tik tu ju neapleisk ir dziaukis, kad yra kur ta vaika kam palikt 4u.gif
Atsakyti