Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

Jolė***, o kas cia per speciali crocsine kempine? g.gif
Atsakyti
27 dydzio melyni batukai berniukui wub.gif paskutine pora, kitos spalvos yra ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 02 03, 23:22)
Jolė***, o  kas cia per speciali crocsine kempine?  g.gif

Va šita http://www.crocs.eu/...=price-sort-1-9
Atsisiunčiau kažkada kartu su crocsais, dar 20 procentų kodą turėjau. Man jinai visai neblogai atgaivina bačiukus, tik labai dažnai nenaudoju, pataupau biggrin.gif
Atsakyti
Mano draugė gavo šiuos batus Jie yra pusę dydžio mažesni nei parašyta, tad kai užsisakinėsite tą modelį turėkite omeny.
Atsakyti
Vyriški Rieker žieminiai batai 42 dydis 49,95 eur. smile.gif kažin kaip su jų dydžiais atitinka, ar didesnius reikia imti?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 02 04, 15:21)
Vyriški Rieker žieminiai batai  42 dydis 49,95 eur. smile.gif kažin kaip su jų dydžiais atitinka, ar didesnius reikia imti?

Man rodos dydziai atitinka, vyrui pirkom riekerius zieminius ir pavasarinius, tai atitiko dydi 4u.gif
Papildyta:
Gal kas pakomentuotu sios firmos batukus? http://www.javari.de...erial=669028031
Ar atitinka dydi?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 02 03, 16:37)
Na, viskas lyg ir gerai buvo su užsakymu, nes gavau el. laišką, kad užsakymas priimtas. Nuėjau miegoti su džiugia viltimi, kad tie mano batai bus geri dydžiu ir mieli nešioti...
Ryte pasitikrinu paštą - rašo Problems su jūsų kortele. Peržiūrėjau viską, sutikrinau, bet vėl laiškas su Problems dėl kortelės.

Aš pataisiau, t.y. įvedžiau iš naujo kortelės duomenis, kai vakar gavau mail, kad kortelės Nr neteisingas. Šiandien vėl mailas, kad neteisingas kortelės Nr. Na, ir eina jie švilpt. Sutaupysiu, o be crocs'ų nenumirsiu, bus geresnių lainų. rolleyes.gif
Atsakyti
O gal kas nors pirkote tokius vaikiskus Ecco?
http://www.javari.de...../shoppingCart
Kokiam sezonui jie skirti? Ar ne zieminiai?
Ieskau dukrai pavasariui aulinuku, sudomino sitie ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 02 04, 18:58)
Aš pataisiau, t.y. įvedžiau iš naujo kortelės duomenis, kai vakar gavau mail, kad kortelės Nr neteisingas. Šiandien vėl mailas, kad neteisingas kortelės Nr. Na, ir eina jie švilpt. Sutaupysiu, o be crocs'ų nenumirsiu, bus geresnių lainų.  rolleyes.gif

mergaitės, o tikrai kreditines korteles suvedinėjate, gal bandote debetinias naudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2013 02 04, 19:15)
mergaitės, o tikrai kreditines korteles suvedinėjate, gal bandote debetinias naudoti g.gif

Aš kreditine. Amazone ir Javaryje, išskyrus javari.fr, pirkta N kartų ir niekad jokių bėdų nebuvo. Paskutinį kartą pirkau Amazone Uk adresu. Ir kai atsidarinėjau javari.fr, stovėjo PA adresas. Pakeičiau vėl į savo LT. Nebent tik su šituo veiksmu kažkas susiję, kokios apsaugos sistemos veikia. g.gif
O taip, tą pačią dieną užsakinėjau viešbučius, jie abu rezervavo kiek jiems priklauso, o šiandien vienas ir nuskaitė.
Atsakyti
aš iš francų užsakiau šiandien........be problemų. tai kažkokia mistika pas jūs blink.gif O galiojimas ne prie pabaigos?
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2013 02 04, 19:27)
aš iš francų užsakiau šiandien........be problemų. tai kažkokia mistika pas jūs blink.gif O galiojimas ne prie pabaigos?

Ne, dar pora metų kortelei likę galioti. biggrin.gif
Atsakyti