As issimatuociau vaiko kojyte ir vadovauciausi pagal size guide is oficialaus Columbia psl. Pasakymai pamazinti /padidinti labai abstraktus ir daznai apgaulingi. Niekada jais nesivadovaukite.
Man atitinka - renkuosi pagal oficialią columbia dydžių lentelę, ten yra nurodomi cm (jie rašomi ir ant bato), tai renkuosi būtent pagal tai. Išmatuoju vaiko koją ir imu dydį, atitinkantį tuos cm, gamintojas yra palikęs papildomos laisvos vietos, įvertinant ir tai, kad per žiemą koja irgi auga
Man atitinka - renkuosi pagal oficialią columbia dydžių lentelę, ten yra nurodomi cm (jie rašomi ir ant bato), tai renkuosi būtent pagal tai. Išmatuoju vaiko koją ir imu dydį, atitinkantį tuos cm, gamintojas yra palikęs papildomos laisvos vietos, įvertinant ir tai, kad per žiemą koja irgi auga
Kaip bebūtų gaila, dažnai pasitaiko, kad ir gamintojo duoti išmatavimai būna grynų gryniausios pievos . Geriausia, kai pataria, kas nors, kas pirkęs būtent vieną ar kitą modelį, nes ir tos pačios firmos batukai gali skirtis .
O as esu gavus neteisingu patarimu. Galiausiai vieno peda siaura, kito plati, ir keltis gali buti skirtinga. tas pats batas vienam gali but idealus, kitam - netikt. O dar yra kategorija patareju be supratimo, tik kad patarinet.
O as esu gavus neteisingu patarimu. Galiausiai vieno peda siaura, kito plati, ir keltis gali buti skirtinga. tas pats batas vienam gali but idealus, kitam - netikt. O dar yra kategorija patareju be supratimo, tik kad patarinet.
Labas rytas Gal kas pirkot tokius batukus? Ar bet kokius kitus Josef Seibel? Idomu kaip realiai su dydziais, nes pagal ju pateikta dydziu lentele labai jau mazinti batukai turetu buti..
Labas rytas
Gal kas pirkot tokius batukus? Ar bet kokius kitus Josef Seibel? Idomu kaip realiai su dydziais, nes pagal ju pateikta dydziu lentele labai jau mazinti batukai turetu buti..
tai kaip sakant reikia neziureti i pateikta lentele, kur dydziai pagal pedos ilgi? Pasigoglinus po sito gamintojo batu atsiliepimus, tai kalbama, kad net padidinti. Tai jei aviu 41d., vadinas ir jamt toki?
Mano pedute 27cm, o pagal ju lentele, tai net 42,5d reiktu imt