Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Jurate R @ 2012 11 28, 15:37)

tas pats 4u.gif
Atsakyti
Gauta siunta 24 dienos ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MRUNI @ 2012 11 29, 08:16)
Gauta siunta 24 dienos ar ne?  blush2.gif

Gauta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2012 11 28, 22:19)
greiciausiai penktadienį, rytoj Noja78 pasiimt pati zada, bet vakare thumbup.gif

aga, siandien vakare vyras paims, bet namie bus tik ryt vakare, bet galesit pasiimti, ilgai naktinesim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 28, 23:54)
Supratau, vadinasi imu L  biggrin.gif Dekui uz pagalba  4u.gif

kokią spalvą išsirinkt, man per daug jų bigsmile.gif
Man pagal išmatavimus atitiktų XL, bet jau net nežinau.... bijau imti, nes tiek per didelių dydžių prisisiunčiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelisv: 29 lapkričio 2012 - 08:42
QUOTE(GudLaima @ 2012 11 28, 23:03)
Ar didintos šios TH maikutės ? Jei paprastai nešioju S, tai ir imti S, ar XS bus gerai?

Aš, nešiojanti S, užsisakiau ir laukiu tokios bliuskytės XS dydžio smile.gif
Atsakyti
Turiu problema, gal kuri esate susidurusi. Radau spintoje senokai jau is Macys gautus vyrui dzinsu, taciau jie su nenuimtu saugos cipuku. Kur galima Vilniuje ji nukabinti? Kazkaip sarmata eiti i parduotuve ir prasyti ji nusegti, dar sakys, kad kur nukniaukem. unsure.gif
Patys krapstyti ji lauk nesiryztam, sako, ten dazu kapsule viduje.
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2012 11 29, 10:22)
Turiu problema, gal kuri esate susidurusi. Radau spintoje senokai jau is Macys gautus vyrui dzinsu, taciau jie su  nenuimtu saugos cipuku. Kur galima Vilniuje ji nukabinti? Kazkaip sarmata eiti i parduotuve ir prasyti ji nusegti, dar sakys, kad kur nukniaukem.  unsure.gif
Patys krapstyti ji lauk nesiryztam, sako, ten dazu kapsule viduje.

Pas mus irgi buvo porą kartų doh.gif Tai vieną sportlando parduotuvej pardavejos nuėme, nes pradėjo pypti doh.gif Kitą pati namie iškirpau, nes ten tik juostelė paprasta buvo, kuri parduotuvese pypė biggrin.gif
Atsakyti
Is kur perkate zaislus? Perkate TOYSRUS.com? 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
aciu, merginos uz prekytes smile.gif
o tai 24d siunta jau turit? kaip greitai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(agise @ 2012 11 28, 22:32)
Skaitau, kad mergaites jau 24 dienos prekiu laukia, o kada kazi provincija pasieks 17 d. siuntinukai ax.gif?

mane pasieke jau antradieni wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2012 11 29, 10:28)
Pas mus irgi buvo porą kartų doh.gif Tai vieną sportlando parduotuvej pardavejos nuėme, nes pradėjo pypti doh.gif Kitą pati namie iškirpau, nes ten tik juostelė paprasta buvo, kuri parduotuvese pypė biggrin.gif

Cia toks didelis plastmasinis blynas, prisegtas klesniu apacioje doh.gif Nei iskirpti, nei nusegti....
Atsakyti
mergaitės, nusiunčiau skubų užsakymą. kol dar galioja sierra kodukas, pagriebkit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Audry @ 2012 11 29, 10:09)
mergaitės, nusiunčiau skubų užsakymą. kol dar galioja sierra kodukas, pagriebkit 4u.gif

verysad.gif ką tik baigėsi galiojimas nuolaidos verysad.gif verysad.gif
Atsakyti