Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Liusii @ 2012 11 29, 17:00)
o as kvieciu jungtis prie delcios 4 dienu dietos  biggrin.gif nuo gruodzio 4 d.

Viso laikytis reikia 4 dienas: 2 dienas prieš delčią ir 2 dienas delčioje. Valgyti nurodytu laiku ir nurodytą kiekį maisto. Manoma, jog galima netekti iki 4 kg svorio. Laikantis dietos, negalima nieko daugiau valgyti. Jautieną galima keisti žuvimi arba veršiena. Daržovės - be majonezo, aliejaus. Galima pagardinti tik citrinos sultimis ir žolelėmis. Šiomis dienomis reikia gerti daug vandens (negazuoto) ir žolelių arbatos.
4 dienų DELČIOS MENIU
* 8 val. - puodelis arbatos (jei norisi saldžios, galima su šaukšteliu medaus)
* 10 val. - 2 virti kiaušiniai
* 12 val. - puodelis juodos kavos ar arbatos
* 14 val. - 100g virtos jautienos su daržovėmis
* 16 val. - 1-2 obuoliai
* 18 val. - 150g liesos varškės
* 20 val. - taurė raudono sauso vyno (arba arbata)

esu girdejus apie sia dieta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2012 11 29, 16:00)

4 dienų DELČIOS MENIU
* 8 val. - puodelis arbatos (jei norisi saldžios, galima su šaukšteliu medaus)
* 10 val. - 2 virti kiaušiniai
* 12 val. - puodelis juodos kavos ar arbatos
* 14 val. - 100g virtos jautienos su daržovėmis
* 16 val. - 1-2 obuoliai
* 18 val. - 150g liesos varškės

blogas meniu biggrin.gif ką daryt,jei man dviejų kiaušų per daug g.gif ir varškės pakęst negaliu,obuolių-irgi g.gif O ir vyną logiškiau suvartot per pietus,o ne vakare,kad rėmuo neėstų biggrin.gif ir kaip be kavos išbūt iki 12 val doh.gif total košmar
Atsakyti
as pries dietas.. schmoll.gif uz sveika gyvenimo buda ir sporta.. Dieta neisgelbes, reik keist visa gyvenimo buda..
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 29, 18:05)
blogas meniu biggrin.gif ką daryt,jei man dviejų kiaušų per daug g.gif ir varškės pakęst negaliu,obuolių-irgi g.gif  O ir vyną logiškiau suvartot per pietus,o ne vakare,kad rėmuo neėstų biggrin.gif ir kaip be kavos išbūt iki 12 val doh.gif total košmar

o man sitas meniu liuks thumbup.gif as su sia dieta visai gerai numetu o ir neatauga greit ax.gif o vynas vakare liuks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 11 29, 09:06)
as pries dietas.. schmoll.gif  uz sveika gyvenimo buda ir sporta.. Dieta neisgelbes, reik keist visa gyvenimo buda..

as irgi thumbup.gif Be to man pasitvirtino tai jau seniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 11 29, 18:06)
as pries dietas.. schmoll.gif  uz sveika gyvenimo buda ir sporta.. Dieta neisgelbes, reik keist visa gyvenimo buda..

siaip as irgi manau kad dietos ner gerai, tik sita delcios tos 4 dienos man visai patinka, o siaip yra toks mitybos principas - valgai aie 5 k dienoj bet ne daugiau nei telpa i stikline ax.gif ir dar kas linkes tureti dideli virssvori tai tiems sunku buna, o kai reikia kelis kilus numest tai manau dieta neblogai padeda ax.gif nors as negaliu be saldumynu...
Atsakyti
Man visos dietos blogos, tiesiog atstumia. Na, nebent gal kas man individualiai sudarytų g.gif Bet ir tai, o kiek būna spontaniškų pasisėdėjimų.
Geriau tiesiog sumažinti porcijas, ir riebius desertukus pakeisti mažu gabalėliu šokolado biggrin.gif Ir gerai būtų, kad savaitgaliais jokių balių nebūtų biggrin.gif
Delčios dietos mano draugė kaskart per delčią laikosi. Ir sėkminai vis po to prisiaugina dar svorio. Toks jausmas, kad būna jo-jo efektas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 29, 16:08)
as irgi  thumbup.gif Be to man pasitvirtino tai jau seniau  4u.gif

drinks_cheers.gif

Kazkada studente budama taip buvau isiabalansavus nuo tu dietu,kad dabar nei matyt ju nenoriu,. isibalansuoja alkio jausmas, jojo efektas..ir t.t. doh.gif
Neieskokim strebuklu...nebuna taip,kad pasilaikai dietos, numeti kg o apskui edi kiek nori ir kg neatauga.. schmoll.gif Sportuokim, sveikai maitinkimes ir neturesim anstvoriu.. ir nereiks dietu laikytis..
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 29, 16:41)
dziuginta, nusiunciau jums klausima del ck rankiniu  4u.gif
Papildyta:
Mergaites, kuriu "busimu gazeliu" kluba. Einu siandien i sporta po pusantru metu pertraukos. Turiu numesti 5kg. Yra norinciu jungtis i klubeli ?  lotuliukas.gif

Ryt busiu kaip sulauzyta, sestadieni i baliu, kazi ar paeisiu su kablais ?  lotuliukas.gif

Reikia nupusti dulkes nuo sportiniu baskietku  fitness3.gif

jungiuosi, bet i sporta kol kas nera galimybes eit. Ryte nesisportuoja, o vakare nera kur partizanu det unsure.gif

QUOTE(Liusii @ 2012 11 29, 17:00)

sitas punktas man labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kur galiu rasti moterisku laikrodziu? g.gif
gal galite patarti kurios firmos verti demesio, kokybes-kainos atzvilgiu? g.gif
uzsimaniau laikrodzio...
Atsakyti
Dar sportuojant gaminasi laimes hormonai,... nu tikrai laimingesne jautiesi, nes taip tai kazkokia depresucha puola.. tai nuotaikos ner.. Sportas visa tai sutvarko..
Papildyta:
QUOTE(nesuper @ 2012 11 29, 16:13)
jungiuosi, bet i sporta kol kas nera galimybes eit. Ryte nesisportuoja, o vakare nera kur partizanu det  unsure.gif
sitas punktas man labai patinka  biggrin.gif

nu as sakau milijonas priezasciu neiti.. hihihi.gif O pietu metas?
Cia kaip sakant ieskai priezasciu arba galimybiu..
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2012 11 29, 16:13)
Merginos, kur galiu rasti moterisku laikrodziu?  g.gif
gal galite patarti kurios firmos verti demesio, kokybes-kainos atzvilgiu?  g.gif
uzsimaniau laikrodzio...

overstock.com žiūrėkit
Atsakyti