QUOTE(Gafsa @ 2012 11 29, 21:53)
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 29, 21:53)
Man dabartinė Gafsa tokia, na tokia, na tokia charizmatiška, tokios klausyti gera.. O ta kita kažkaip prie asmenybės ir filosofijos netinka
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 29, 20:53)
man sita ziauriai faina mergiote
QUOTE(nesuper @ 2012 11 29, 20:10)

QUOTE(evvva @ 2012 11 29, 11:32)
kokios visos sportininkes
kokiu budu
man trecdali taip reik
is savo patirties galiu pasakyt iki nestumo gyvenau taip;
6 kartus per savaite sport klubas 2 val. ir po 18 val. nevalgiau ir taip daug metu , figura turejau be priekaistu ,stangrus kunas,grazus raumenukai ,ne gramo lasinio neturejau , o vasara prie ezeriuko smutkes numetus aplinkiniai visados klausdavo ka darau,ka sportuoju
Kur dabar ta valia dingus nezinau
Vis svarstau pas Anerita i nama kraustytis
,buciau tada priversta sportuot ,jauciu sazine neleistu siaip pro langus sport kluba matyt 
kokiu budu
is savo patirties galiu pasakyt iki nestumo gyvenau taip;
6 kartus per savaite sport klubas 2 val. ir po 18 val. nevalgiau ir taip daug metu , figura turejau be priekaistu ,stangrus kunas,grazus raumenukai ,ne gramo lasinio neturejau , o vasara prie ezeriuko smutkes numetus aplinkiniai visados klausdavo ka darau,ka sportuoju
parsinesiau kojas is gymo ...
Dedu Macys.com -25% kodukas dar veikia
QUOTE(Taurė @ 2012 11 29, 20:24)
Taigi tuoj issluotas tas Macys bus su tiek veikianciu geru kodu
Ar Timberlandus greit atsiunčia?
QUOTE(mutinela @ 2012 11 29, 13:33)
neissluotas, ka tik pajamiau didziuli krepsi ir gavau visa prakees, niekas nedingo
Papildyta:
Robeez.com
QUOTE(Taurė @ 2012 11 29, 20:44)
neissluotas, ka tik pajamiau didziuli krepsi ir gavau visa prakees, niekas nedingo 
Papildyta:
Robeez.com

Papildyta:
Robeez.com

o ką perka?
A|X

Papildyta:
odines tapkes leliukams
Papildyta:
Aaaa, is Macys ka perka. Tommy megstiniai, bliuskutes, Polo, Style&Co ir tt. jama.
Papildyta:
Junkites prie Levis -25%

Timberland.com -40%
Macys -25%

Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 29, 13:45)
o ką perka?
papasakok kiaurai prasipirkusioms...mes nors per stiklą uogienės palaižytume 
odines tapkes leliukams
Papildyta:
Aaaa, is Macys ka perka. Tommy megstiniai, bliuskutes, Polo, Style&Co ir tt. jama.
Papildyta:
Junkites prie Levis -25%

Timberland.com -40%
Macys -25%
QUOTE(Taurė @ 2012 11 29, 20:53)
Bet tai man idomi Tommy Hilfiger filosofija-is savo saito pirkt neduoda, o is isparduotuviu, tai jau shluokit
QUOTE(kerija @ 2012 11 29, 13:36)
Ar Timberlandus greit atsiunčia?
greit, siandien nupirkus iskeliautu gruodzio 8, nes 1d.siunta nespes jau.
Papildyta:
QUOTE(mutinela @ 2012 11 29, 13:55)
Bet tai man idomi Tommy Hilfiger filosofija-is savo saito pirkt neduoda, o is isparduotuviu, tai jau shluokit
.
dar geriau, nes paciam tommy maziau pasirinkimo man visados atrodo. Macys turi praktiskai viska ka ir tommy ir dar daugiau. Daznai ir kainos geresnes.
Papildyta:
jamu timberland.com ir paksui dar jamsiu, tai neksubekit jei kazkas renkates