Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2012 11 29, 21:53)
nepatinku? unsure.gif
user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 29, 21:53)
nepatinku? unsure.gif
user posted image

schmoll.gif unsure.gif
Man dabartinė Gafsa tokia, na tokia, na tokia charizmatiška, tokios klausyti gera.. O ta kita kažkaip prie asmenybės ir filosofijos netinka schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 29 lapkričio 2012 - 20:02
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 29, 20:53)
nepatinku? unsure.gif
user posted image

man sita ziauriai faina mergiote tongue.gif ir siaip, avatarai su prikolu daug smagesni tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2012 11 29, 20:10)
man sita ziauriai faina mergiote  tongue.gif  ir siaip, avatarai su prikolu daug smagesni  tongue.gif

drinks_cheers.gif baisiausi tai tie visokie panašūs-
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 29 lapkričio 2012 - 20:17
QUOTE(evvva @ 2012 11 29, 11:32)
kokios visos sportininkes  biggrin.gif
kokiu budu    swoon.gif man  trecdali taip reik  lotuliukas.gif
is savo patirties galiu pasakyt iki nestumo gyvenau taip;

6 kartus per savaite sport klubas 2 val. ir po 18 val. nevalgiau  ir taip daug metu , figura turejau be priekaistu  ,stangrus kunas,grazus raumenukai ,ne gramo lasinio neturejau , o vasara prie ezeriuko smutkes numetus aplinkiniai visados klausdavo ka darau,ka sportuoju  lotuliukas.gif Kur dabar ta valia dingus nezinau  doh.gif  Vis svarstau pas Anerita i nama kraustytis  lotuliukas.gif  ,buciau tada priversta sportuot ,jauciu  sazine neleistu siaip pro langus sport kluba matyt  g.gif

parsinesiau kojas is gymo ... unsure.gif Jauciuosi senas bulviu maisas verysad.gif

Dedu Macys.com -25% kodukas dar veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 29, 20:24)
Dedu Macys.com -25% kodukas dar veikia    ax.gif

Taigi tuoj issluotas tas Macys bus su tiek veikianciu geru kodu bigsmile.gif.
Atsakyti
Ar Timberlandus greit atsiunčia?
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 11 29, 13:33)
Taigi tuoj issluotas tas Macys bus su tiek veikianciu geru kodu bigsmile.gif.

neissluotas, ka tik pajamiau didziuli krepsi ir gavau visa prakees, niekas nedingo assa.gif
Papildyta:
Robeez.com
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 29, 20:44)
neissluotas, ka tik pajamiau didziuli krepsi ir gavau visa prakees, niekas nedingo  assa.gif
Papildyta:
Robeez.com
user posted image

o ką perka? ax.gif papasakok kiaurai prasipirkusioms...mes nors per stiklą uogienės palaižytume unsure.gif
Atsakyti
A|X
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 29, 13:45)
o ką perka? ax.gif papasakok kiaurai prasipirkusioms...mes nors per stiklą uogienės palaižytume unsure.gif

odines tapkes leliukams g.gif
Papildyta:
Aaaa, is Macys ka perka. Tommy megstiniai, bliuskutes, Polo, Style&Co ir tt. jama.
Papildyta:
Junkites prie Levis -25%
user posted image
Timberland.com -40%
Macys -25%
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 29, 20:53)
Aaaa, is Macys ka perka. Tommy megstiniai, bliuskutes, Polo, Style&Co ir tt. jama.

Bet tai man idomi Tommy Hilfiger filosofija-is savo saito pirkt neduoda, o is isparduotuviu, tai jau shluokit g.gif bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2012 11 29, 13:36)
Ar Timberlandus greit atsiunčia?

greit, siandien nupirkus iskeliautu gruodzio 8, nes 1d.siunta nespes jau.
Papildyta:
QUOTE(mutinela @ 2012 11 29, 13:55)
Bet tai man idomi Tommy Hilfiger filosofija-is savo saito pirkt neduoda, o is isparduotuviu, tai jau shluokit g.gif  bigsmile.gif.

dar geriau, nes paciam tommy maziau pasirinkimo man visados atrodo. Macys turi praktiskai viska ka ir tommy ir dar daugiau. Daznai ir kainos geresnes.
Papildyta:
jamu timberland.com ir paksui dar jamsiu, tai neksubekit jei kazkas renkates 4u.gif
Atsakyti