Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(tyli upė @ 2012 11 30, 01:25)

cituoju:viskozė yra natūralus pluoštas, cheminiu būdu gaunamas iš celiuliozės. Pluoštas lengvas, gerai sugeria drėgmę, suteikia drabužiui prabangią išvaizdą. Tačiau viskozė yra ne labai tvirtas pluoštas, todėl reikalauja atsargios priežiūros, linkęs temptis.

Atsakyti
Shoemetro -15%
DISNEY
Beautyencounter
4u.gif
RL minus 10% 4u.gif
user posted image
Timberland -40% 4u.gif
user posted image

WilsonLeather

$5 off $50+, $10 off $100+ and $15 off $150+ order. (Exp. 11/30/2012) 4u.gif

Turime pradėtus rinkti 4u.gif
Belk
LEVI
RL -10%
WilsonLeather
Gap/OldNavy
TIMBERLAND -40%
Gymboree -20%
Shoemetro
ChildrensPlace
AE
Disney
ToysRus
PUMA
Beautyencounter
B&B
6pm nereikia laukti prisijungianciu
Macys kodukas PERFECT
4u.gif

Temos išparduotuvė 4u.gif

OshKosh -20% isskyrus Clearance 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdulka: 30 lapkričio 2012 - 00:38
Vis dar vyrauja nuomonė, kad viskozė yra sintetinis pluoštas. Tačiau iš tikrųjų jį turėtume apibūdinti kaip dirbtinį, pagamintą iš natūralios medžiagos – medžio plaušo, artimo naudojamam gaminant celiuliozę. Todėl viskozė gerai praleidžia orą – leidžia kūnui „kvėpuoti“. Dėl šios savybės kokybiškų švarkų pamušalai visada siuvami iš audinių, kurių sudėtyje yra bent 50 proc. viskozės pluošto.
Atsakyti
Merginos, o kaip landsend kelniu dydziai ? padidinti - pamazinti - atitinka ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2012 11 30, 02:28)
cituoju:viskozė yra natūralus pluoštas, cheminiu būdu gaunamas iš celiuliozės. Pluoštas lengvas, gerai sugeria drėgmę, suteikia drabužiui prabangią išvaizdą. Tačiau viskozė yra ne labai tvirtas pluoštas, todėl reikalauja atsargios priežiūros, linkęs temptis.

biggrin.gif Tą patį norėjau cituoti.. čia tai man naujiena mastau.gif cool.gif
Aš iš chemijos turėjau gerą pažymį.. spėju, kad už šypseną.
http://lt.wikipedia....iki/Celiuliozė

Nu, bet sakyti, kad viskozė-medvilnės rūšis tokia pat netiesa, kaip manoji "versija".. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 29, 23:03)

Vis dar nesugalvoju-neapsisprendizu ka SB dovanot Kaledoms  unsure.gif Jauciu pati lysiu user posted image ir dovanosiuos hihihi.gif

Tai puiki proga ka nors sau is CK ar VS isigyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2012 11 30, 00:24)
Viskoze ne sintetika  schmoll.gif

citata:
"Viskozė - tai tekstilės pluoštas, gaminamas iš celiuliozės tirpalo silpname natrio šarmo skiediklyje.Tai dirbtinis o ne sintetinis pluoštas ir todėl yra švelnus, pralaidus orui. Jo pirminė žaliava yra iš spygliuočių medienos gaminama celiuliozė. Viskoziniai verpalai yra stiprūs, šiek tiek blizgūs, panašūs į natūralų šilką. Verpalai naudojami vasariniams drabužiams megzti, tinka pridėti prie plonų moheros, vilnos verpalų. Švelnus bambuko pluoštas yra gaminamas panašiai kaip viskozinis."
4u.gif

Atsakyti
Labas rytas, mergaites smile.gif

Na ir uzviriau diskusija ka apie viskoze ohmy.gif

Na uzsisakiau 14 dydi, nezinau taip vidinis balsas liepe, o ar pataikiau matysiu, as i mazesne puse visada bijau imti ypac kai neaisku ar mazinta, ar didinta. As visada sakau jau geriau pasiaurinti, nei neilysti ir kai klubai platus man negrazu kai 'smaugia' per juos cia mano nuomone smile.gif

Matyt kai pirksiu kokias 10 kelnes tada igusiu geriau:)
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2012 11 30, 00:24)
Viskoze ne sintetika  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
bet jau pricitavot bisos biggrin.gif

per jus uzsimaniau ir as kelniu g.gif bet dar spardaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2012 11 30, 07:05)

per jus uzsimaniau ir as kelniu g.gif bet dar spardaus lotuliukas.gif

ir as doh.gif doh.gif sakiau reikia sita tema kazkaip uzsiblokuot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2012 11 30, 09:45)
ir as  doh.gif  doh.gif sakiau reikia sita tema kazkaip uzsiblokuot  doh.gif  lotuliukas.gif

bet tai kad visos merginos labai maloniai bendrauja, kaip dabar uzsiblokuot doh.gif lotuliukas.gif.

Penktadienis smile.gif. Visi keliai veda į Sierratradingpost per laukiama koduka, pasidalinkit, kuri kai turesit blush2.gif 000189.gif.
Atsakyti
O mane laukia sunaus gimtadienis ir aisku torto uzsisake makvyno tai teks meistraut dabar, ant 2 m. turejo traukinuka su vagonais, o kol pagaminau as ji, bet rezultatas nustebino net mane pacia smile.gif

Jau radau, kaip gaminti makvyna, dabar eisiu i paieskas kur kaune maistiniu dazu rasti:raudona, geltona, juoda cool.gif
Atsakyti