Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Taurė @ 2012 11 30, 16:01)
Spekit kas siandien jauciasi turinti ramentus vietoje koju ir vos pasikele is lovos ?  g.gif Ir turi problemu nusileisti laiptais  lotuliukas.gif

Ciuozkit tureklais. Tik tegu kazkas gaudo apacioj. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 30, 16:03)

Macys.com Extra 25% off almost all name brands and 10% off electronics at the Macy's Friends & Family Sale. (Exp. 12/03/2012)

Sveikos 4u.gif

Macys gal galit parasyt koduka pasitikrinimui blush2.gif

Noriu sios striukytes, nezinau, ar taiko jai papildoma nuolaida:

http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

Ir gal kas gali sios firmos striukiu kokybe ir dydzius pakomentuoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tauryt, o Carters minus 20% dar galioja, ar jau nebe? Užsakiau jau daug drabužėlių savo merginoms ir iš GAP ir Gymboo, bet vis dar tokių grožių norisi ir norisi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smailiukexxx @ 2012 11 30, 17:20)
Sveikos  4u.gif

Macys gal galit parasyt koduka pasitikrinimui blush2.gif

Nežinau, kokį Taurė turi, bet šitas turėtų jum veikti RMNFF

Landsend duoda 30% nuolaidą vaikų prekėm, seilui irgi taiko. BOWS pin 2710

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GudLaima: 30 lapkričio 2012 - 16:46
QUOTE(Taurė @ 2012 11 30, 16:17)
už  45min. umn.gif:

thumbup.gif

QUOTE(smailiukexxx @ 2012 11 30, 16:20)
Noriu sios striukytes, nezinau, ar taiko jai papildoma nuolaida:

http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

Ir gal kas gali sios firmos striukiu kokybe ir dydzius pakomentuoti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Taiko jai 4u.gif Kaina gaunasi 119.99$. Del dydziu nieko nezinau.

OMG blink.gif Vel apsipirksiu. Mano nuziuretai ir issvajotai striukytei nukainavo ir dar -25% taiko doh.gif Merginos kaipNautica firmos dydziai atitinka? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GudLaima @ 2012 11 30, 16:45)
Nežinau, kokį Taurė turi, bet šitas turėtų jum veikti RMNFF

Oi apsimelavau, galioja ir sitas kodukas dar thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate R: 30 lapkričio 2012 - 16:52
QUOTE(taskiukas @ 2012 11 29, 18:17)
pasikartosiu su klausimu  4u.gif

ir kaip zinoti, pvz. ant pakuotes tai pagaminimo data parasyta ar iki kada galioja?  g.gif  pvz:. L0T 0212V A

Aš nuo seniau dar turiu išsisaugojus šį psl., gal tiks wink.gif
http://cosmeticswizard.net/
Atsakyti
sveiki, gal turite 6 pm koki koduka? jeigu taip kada pirksite?aciu
Atsakyti
QUOTE(GudLaima @ 2012 11 30, 16:45)

Landsend duoda 30% nuolaidą vaikų prekėm, seilui irgi taiko. BOWS pin 2710

Jungiuosi su nedideliuku 4u.gif
Atsakyti
Sierroj ismete bearpaw melynu wub.gif popigiaj, ale mano dydzio ner cry.gif cry.gif griebkit, kam tinka 7 dydis Bearpaw 26.97 dol.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 30, 17:17)
Reikės ryt, po šiandienos dasimušino  doh.gif
už  45min. umn.gif:
Papildyta:
Nusirasysiu 1.30h. Treniruote ir po to varysiu alchemie nupirkti kellogs sausiako  bigsmile.gif

thumbup.gif 4u.gif tik po treniruotes nesukramsnok, musu Kaledu sebuklo irodymo biggrin.gif

Miargos..man visiska tragedija, nieko VISAI NIEKO neturiu vyrui dovanu doh.gif umn.gif: guliu su biulioteniu, skauda visus sonus nuo kosulio ir be treniruotes ir 0 minciu, ka cia galima butu padovanot..sportines kojnes turi, striuke turi, laikrodi turi, pinigine turi, pirstines turi, knygu neskaito, mobiliako nebereikia doh.gif nu kokia nors ideja mestelkit, ka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 11 30, 17:43)
thumbup.gif  4u.gif tik po treniruotes nesukramsnok, musu Kaledu sebuklo irodymo biggrin.gif

Miargos..man visiska tragedija, nieko VISAI NIEKO neturiu vyrui dovanu doh.gif umn.gif: guliu su biulioteniu, skauda visus sonus nuo kosulio ir be treniruotes ir 0 minciu, ka cia galima butu padovanot..sportines kojnes turi, striuke turi, laikrodi turi, pinigine turi, pirstines turi, knygu neskaito, mobiliako nebereikia doh.gif nu kokia nors ideja mestelkit, ka 4u.gif

kvepalą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 11 30, 17:43)

Shopinkis VS ir lysk user posted image lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate R: 30 lapkričio 2012 - 17:50