Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kriisti @ 2012 11 28, 14:15)
Mergaites, o kada Taure el. pasta tikrina, nes uzklausima turiu, cia susije su zaliom sviesom, nes baisiai reikia prekyciu, o keik zinau jau 24 d siunta vietoje, ten vaiko gimtadienio dovana  rolleyes.gif

Greiciausiai vakare zalia uzsidegs smile.gif Kol kas viena raudonuoja.
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2012 11 28, 13:19)
Greiciausiai vakare zalia uzsidegs  smile.gif Kol kas viena raudonuoja.

O geras, tai taip iseina man reikes pas jus dar karta ryt atvaziuot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 11 28, 15:15)
Mergaites, o kada Taure el. pasta tikrina, nes uzklausima turiu, cia susije su zaliom sviesom, nes baisiai reikia prekyciu, o keik zinau jau 24 d siunta vietoje, ten vaiko gimtadienio dovana  rolleyes.gif

blink.gif Gi rašė Taurė ne per seniausiai, kai kilo eilinis erzulys dėl raudonų skaičių, kad kiekvieną dieną ir tik vieną kartą tikrina, apie 15-17 val. ax.gif
Nu gi, Kriisti, ne pervyj raz zamuzhem biggrin.gif

O vat ta striukė čia tik man vienai pasitaikė kažkokia nekokybiška..? Neišsipurtė dar purtant rankytėmis.. bet laukiu močiutės, pamatuosim ant gyvo modelio ir purtysim purtysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 28, 14:27)
blink.gif  Gi rašė Taurė ne per seniausiai, kai kilo eilinis erzulys dėl raudonų  skaičių, kad kiekvieną dieną ir tik vieną kartą tikrina, apie 15-17 val. ax.gif
Nu gi, Kriisti, ne pervyj raz zamuzhem biggrin.gif

O vat ta striukė čia tik man vienai pasitaikė kažkokia nekokybiška..? Neišsipurtė dar purtant rankytėmis.. bet laukiu močiutės, pamatuosim ant gyvo modelio ir purtysim purtysim  ax.gif

Ja ja juk zinau, kad ne pirma kart, ten kazkoks nesusikalbejimas ivyko tai lauksime dabar vakaro, kad uzdegtu zalia, kad viska pasiimti unsure.gif

Nesuper, o raudonuoja ta kurios labiausiai reikia prekes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 28 lapkričio 2012 - 13:31
QUOTE(kriisti @ 2012 11 28, 15:30)
Ja ja juk zinau, kad ne pirma kart, ten kazkoks nesusikalbejimas ivyko tai lauksime dabar vakaro, kad uzdegtu zalia, kad viska pasiimti unsure.gif

Kantrybės 4u.gif Netrikdyk miego - bus paskui Taurė piktas paukštis, jei neišmiegos biggrin.gif

O Nesuper Tau padėkos biggrin.gif Užtai, kad taip pavyzdingai skubi pas ją ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 28 lapkričio 2012 - 13:34
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 28, 00:35)
bigsmile.gif  Ačiū.

Ka jau ten vakar pagriebei? rolleyes.gif

QUOTE(Eleina @ 2012 11 28, 09:56)
Jūrate, ačiū  4u.gif
na tikiuosi man tiks tas S... dar visą netą išnaršiau iš pat ryto, tai ant modelių su mažesniais išmatavimais S visai gerai atrodo smile.gif
uch, kaip dabar laukiu  bigsmile.gif

thumbup.gif

kriisti prasyma turiu ax.gif Gal galetum uzsideti avarata (paveiksliuka)? Nu kaip nefaina, kai be jo buna... blush2.gif

Kaip as dziaugiuosi, kad cia apie smutkes galima sneketi bigsmile.gif Bendraamziuose piktinasi kaip kurios mamos, kad demonstruojames savo smutkem doh.gif O man nesinori vien apie vaikus plepet doh.gif Namie zuja, o dar ir SM tik apie juos sneket doh.gif Nuo proto gali nusokti umn.gif Man si tema, kadzkokia terapija, kad nenuproteciau, jau 4 metus sededama namie blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate R: 28 lapkričio 2012 - 13:41
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 28, 15:37)
Ka jau ten vakar pagriebei?  rolleyes.gif
thumbup.gif

Kur? bigsmile.gif Sierroj? Nieko.. ir išvis vakar nieko nepirkau ax.gif
Sierros kodai buvo neįtikinantys.. O ačiū turbūt sakiau merginai, kuri parašė až su kodukais ax.gif
Vat šiandien turbūt grobsiu pirštines dieduliui ir šaliką gal uošviui ax.gif
Tik vat diedulio leteną reikės iš atminties "išmatuoti", bet jaučiu, akd reik imt xl g.gif

biggrin.gif turim daug bendro biggrin.gif Na, kad ir vyrų būrį.. panašių išmatavimų ir poreikių biggrin.gif
Terapija yra gerai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 28 lapkričio 2012 - 13:45
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 28, 13:37)
Kaip as dziaugiuosi, kad cia apie smutkes galima sneketi  bigsmile.gif Bendraamziuose piktinasi kaip kurios mamos, kad demonstruojames savo smutkem  doh.gif O man nesinori vien apie vaikus plepet  doh.gif Namie zuja, o dar ir SM tik apie juos sneket  doh.gif Nuo proto gali nusokti umn.gif Man si tema, kadzkokia terapija, kad nenuproteciau, jau 4 metus sededama namie  blush2.gif

O dar kai issiskiria nuomones apie vaiku auklejima doh.gif. Tai jau tikrai geriau shmutkes girt ir peikt ir aptarinet lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 28, 15:37)
Kaip as dziaugiuosi, kad cia apie smutkes galima sneketi  bigsmile.gif Bendraamziuose piktinasi kaip kurios mamos, kad demonstruojames savo smutkem  doh.gif O man nesinori vien apie vaikus plepet  doh.gif Namie zuja, o dar ir SM tik apie juos sneket  doh.gif Nuo proto gali nusokti umn.gif Man si tema, kadzkokia terapija, kad nenuproteciau, jau 4 metus sededama namie  blush2.gif

nu kaip aš jus suprantu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 28, 13:43)
Kur?  bigsmile.gif  Sierroj? Nieko.. ir išvis vakar nieko nepirkau  ax.gif
Sierros kodai buvo neįtikinantys.. O ačiū turbūt sakiau merginai, kuri parašė až su kodukais ax.gif
Vat šiandien turbūt grobsiu pirštines dieduliui ir šaliką gal uošviui ax.gif
Tik vat diedulio leteną reikės iš atminties "išmatuoti", bet jaučiu, akd reik imt xl g.gif

biggrin.gif  turim daug bendro  biggrin.gif  Na, kad ir vyrų būrį.. panašių išmatavimų ir poreikių  biggrin.gif
Terapija yra gerai  cool.gif

Ai, gal ne taip supratau blush2.gif

Aga, cia jau visas bendraamziu skyrelis gaunasi lotuliukas.gif

QUOTE(mutinela @ 2012 11 28, 13:44)
O dar kai issiskiria nuomones apie vaiku auklejima doh.gif. Tai jau tikrai geriau shmutkes girt ir peikt ir aptarinet lotuliukas.gif.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(JasVita @ 2012 11 28, 13:46)
nu kaip aš jus suprantu...  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
CK? -30% sitewide 48 hours only.
bet kaip suprantu, sale negalioja? 4u.gif
Atsakyti
Ateinu padekoti Taurei ir visai komandai uz CK paltuka, dydis tiko, paltuko kokybe puiki, viskas thumbup.gif aciu smile.gif
Atsakyti