Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 22

QUOTE(BevardeX @ 2012 12 12, 12:49)
Aš turiu riužavus ir baltus. Kol čia neiškėlėt savo klausimo, nežinojau, kad skirtingų medžiagų jie biggrin.gif Pas mane riužavi, pasirodo, kamionka, o balti ceramica. Naudoju vienodai tiek tuos, tiek tuos, nematau skirtumo jokio.

QUOTE(trixy @ 2012 12 12, 13:19)
tai kad ne. Kamionka yra, keramikiniai gaminiai iš molio, sumaišyti su šamotiniu moliu arba kvarco smėliu. Ceramica porovata, iš paprasto molio, turi  šiurkštų paviršių (per glazūrą paviršiaus aišku nesijaučia). Žodžiu kamionka, kaip ir tvirtesnė turėtų būti.

Ačiū 4u.gif Ale subalamūtinot dabar biggrin.gif Tai kurios smagesnės? Būtų dalis dovanos, tai noriu, kad dailios būtų blush2.gif
Atsakyti
Mergos, gelbėkit, man tuoj nervinis priepuolis ištiks su tom spintom... doh.gif Jau kalbinau meistriuką dėl spintos, nes man reik prie 185 cm sienos, taigi 150 cm PAX'iukas man per trumpas, dvimetrinis - per ilgas. Ale žiūriu yra 75cm PAX'iaus karkasas. Bet planner'is neduoda 175 cm spintos sudėliot. Galvoju, ar techniškai tai įmanoma, ar jau neišeis durų pritaikyt ar dar kokių nepatogumų būtų ax.gif Padėkit man susigraibyt... 4u.gif

http://www.ikea.com/...ducts/20214571/
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 12 12, 10:35)
Aš dar ir savo pusės rekomenduočiau STINN silikoninę pirštinę, čia jeigu mėgsta kepti. Ji man ir šiaip visa iš savęs Kalėdas primena, bet ir daiktas nerealus, jau metus turiu ir kitų nenaudoju (nebent antrai rankai, nes turiu tik vieną  rolleyes.gif ). Tik žiūriu, kad pabrango, nes aš tai pirkau už 9.99  g.gif

aš vis į ją žiūriu, ir galvoju kaip kaži, bet jei sakai gera, tai jaučiu kad reiks imt, gal dar kokių nuolaidų bus su ikea family, tik vis laukiu. bet aš dviejų norėčiau jaučiu, su viena nevisada patogu. nesmunka ji nuo rankos, ir karštį tikrai gerai sustabdo? g.gif

QUOTE(Rokile @ 2012 12 12, 11:33)
Tik, nepaminejau, kad ji turi seima, du vaikai pas ja. Gal kazka universalesnio, galvoju g.gif  Nes cia butu daiktai tiktais jai.

man jau mintyse iš tų pasiūlytų dėliojos ir,
tai imk TRYGG 7.99
STINN 12.99
žiūrint kokio amžiaus vaikai, bet kokius indukus ir jiems galima
pvz KALAS 5.99
ir vyrui pvz biggrin.gif DRYCK 3.99

Viso gaunas 30.96 pl
arba vietoj to gėrimo, kokių mandarinų į indą ir bus vaikams ir vyrui biggrin.gif

arba taip ką nors iš virtuvės smuklmių sukomponuot į vieną indą ar dėžę, jei aišku mėgsta virtuvėj sukiotis..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 12 12, 14:24)
aš vis į ją žiūriu, ir galvoju kaip kaži, bet jei sakai gera, tai jaučiu kad reiks imt, gal dar kokių nuolaidų bus su ikea family, tik vis laukiu. bet aš dviejų norėčiau jaučiu, su viena nevisada patogu. nesmunka ji nuo rankos, ir karštį tikrai gerai sustabdo?  g.gif

Nea, nesmunka, bent man (nu bet be reikalo neuždedu, tik kai reikia padėklą iš orkaitės ištraukti ar kokį puodą karštą prigriebti hihihi.gif ); mažė kai uždeda - tai smunka jai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man patinka, kad beveik visą ranką dengia, o ne tik pirštus, kaip kad pas mus LT čia mačiau pardavime. Aišku, jei tu megėja visą ranką į orkaitę sukišti, tai reikia jau tą ilgesnę imti (bet ji ir dvigubai brangesnė verysad.gif ). Karštį labai gerai atlaiko, tik vieną silpną vietą turi - per tą sulenkimą tarp didžiojo piršto. Aš, tiesa, paprastai taip "giliai" neimu nieko, kad liestųsi, bet porą kartų kai traukiau iš orkaitės skardą, pajutau šilumą toje vietoje, tai, matomai, ten silpniau laiko g.gif
Bet aš niekada kitų pirštinių neturėjau silikoninių, tai palyginti galiu tik su medžiaginėm. Tai anos kritikos neatlaiko visiškai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 12 12, 13:37)
Nea, nesmunka, bent man (nu bet be reikalo neuždedu, tik kai reikia padėklą iš orkaitės ištraukti ar kokį puodą karštą prigriebti  hihihi.gif ); mažė kai uždeda - tai smunka jai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Man patinka, kad beveik visą ranką dengia, o ne tik pirštus, kaip kad pas mus LT čia mačiau pardavime. Aišku, jei tu megėja visą ranką į orkaitę sukišti, tai reikia jau tą ilgesnę imti (bet ji ir dvigubai brangesnė  verysad.gif ). Karštį labai gerai atlaiko, tik vieną silpną vietą turi - per tą sulenkimą tarp didžiojo piršto. Aš, tiesa, paprastai taip "giliai" neimu nieko, kad liestųsi, bet porą kartų kai traukiau iš orkaitės skardą, pajutau šilumą toje vietoje, tai, matomai, ten silpniau laiko  g.gif 
Bet aš niekada kitų pirštinių neturėjau silikoninių, tai palyginti galiu tik su medžiaginėm. Tai anos kritikos neatlaiko visiškai  rolleyes.gif

nu ne, kai šalta aš ir jų nenešiosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ( o gal būtų šilta bigsmile.gif biggrin.gif ) tik prie reikalo jau.

ilgesnės nereiktų jaučiu, gi medžiaginės tos ir iki riešo tik tiek gi nesuvarai tų rankų. aš ir va niekada neturėjus silikoninės, tai vis suabejoju. nes medžiaginės mano kai naujos dar storos, tai viskas ok, bet jau keli metai po visų plovimų jau pradedu jaust šilumą, ypač jei ilgiau palaikau, tai jau pabijau kad nenusideginčiau kokį kartą.

pažiūrėjau pas save, 2.50 eur medžiaginės, 2.99 silikoninė, tai tikrai neverta medžiaginės tada, jau geriau dvi silikoninės. nes aš visada dvi turiu, su viena, ypač jei sunkus indas negana iškelt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 12 gruodžio 2012 - 14:51
QUOTE(grange @ 2012 12 12, 01:28)
aha, nepuošti būna tai gerai..patys gali žmonės pasipuošt.

bet jau labai nevykusiai puošia  blush2.gif  ir sunkiai su šaykšteliu gaunas..

radau gražesnį puošimo filmuką.

http://youtu.be/S0ldJUXP5ek

tik kad pačios galime pasidaryti tokius namukus, nieko sudėtingo iškarpas tik kad pirkusios mums perpieštų, ir visai smagiai išsikeptime.
Panos, kas galite "nukopijuoti" išklotines? A? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 12 12, 15:27)
radau gražesnį puošimo filmuką.

http://youtu.be/S0ldJUXP5ek

tik kad pačios galime pasidaryti tokius namukus, nieko sudėtingo iškarpas tik kad pirkusios mums perpieštų, ir visai smagiai išsikeptime.
Panos, kas galite "nukopijuoti" išklotines? A?  mirksiukas.gif

as tokias formas turiu parsisiuntus is ebay http://www.ebay.com/...=item2578b900dd , tu formu bent jau pernai maziau ir maximoj pirkti. Bet aisku galima ir paciam susiprojektuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 12 12, 14:27)

Panos, kas galite "nukopijuoti" išklotines? A?  mirksiukas.gif

aš pati ir dariaus, braižiau, kepiau, bet googlėj galima rasti namelio formų visokių, nereiks nei perpiešinėt rolleyes.gif

http://www.google.lt...YBceo0AXH7IGwBA

tik išsirinkt, pasididint, ir pirmyn, kam dar aktualus kepimas 4u.gif
Atsakyti
O aš pasigirsiu biggrin.gif šiandien gavau iš salduko perpirktą DVALA paklodę su guma - nu tikrai labai smagi thumbup.gif Ir, kas svarbiausia, nereikia pastangų uždedant ant čiužinio, netgi kiek didesnė ji, nei parašyta (man tai tik pliusas rolleyes.gif ). Jau kelis kartus rašiau, kad turiu LT pirktas tris paklodes su guma, tai vieną visiškai yra be šansų uždėti (ten kokiam 140 cm čiužiniui gal tiks doh.gif ), iš Jysko, vieną dviese su vyrų šiaip ne taip uždedam, bet čiužinio šonai nuogi "šviečia", iš Maximos, na ir vieną dar, kurią pastoviai naudojame, iš "1001 naktis", pakankamai brangi), tai 200x200 dydžio ant 180x200 čiužinio lygiai-lygiai užsideda (dar trupučiuką ir patempiu, kad šonai pilnai užsidengtų) doh.gif O DVALA ne tai, kad tempti nereikėjo, bet dar ir pakankamai nemažai po čiužiniu sukišau. Žodžiu, nežinau, kaip ten po kelių skalbimų bus, bet labai patiko kol kas thumbup.gif
Atsakyti
ir po kelių ir po keliolikos ji išlieka tokia, aš ir labai patenkinta thumbup.gif turiu raudoną ir žalią, nei spalvos nubluko, nei ką.
Atsakyti
Ateinu su komentarais apie prekes smile.gif
Vyras dukrytes kambariui surinko HEMNES 8 stalciu komoda, labai smagi. Spinta HEMNES ir EXPEDIT lentyna dar laukia eiles smile.gif
Taip pat surinko ir GULLIVER lovyte - liuks ji mums, o ir dukrytei patinka.
Tik va ciuzinuka pirkom VYSSA SKONT, tai man ilgesnio noretusi per kelis cm. Na gal dar pasipus po vakuumo, raso, kad 72 val. turi praeit, panasiai ir praejo, bet dar duodu laiko pasitaisymui smile.gif
LOCK lempos po 8 zl labai paprastos, bet man duse bus gerai.
SVALA kedute labai faina, staliukas pigiau taip atrodantis, nes stalvirsis kazkoks plokste-turbut reiks palakuot smile.gif

Dar vyras is komandiruotes parveze dukrai LILLABO traukinuka, fainas, patinka mazei smile.gif o as gavau cesnaku spaudykle (ta pigesne, nes 365 nebuvo), bet irgi super naudojasi.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 12 12, 17:47)
ir po kelių ir po keliolikos ji išlieka tokia, aš ir labai patenkinta  thumbup.gif  turiu raudoną ir žalią, nei spalvos nubluko, nei ką.

o spalva tos paklodes tik ta viena?
Atsakyti