QUOTE(Braita @ 2012 12 20, 21:22)
Sveikos merginos
Mačiau albume pas kažką kabo tokios KNAPPA lempos:
http://www.ikea.com/...PE196658_S4.JPG
Mane domina, kiek jos apšviečia? Ar užtenka šviesos? Numatytas namuose dvi lempos maždaug 30kv kambariui. Dabar kabo plikos lemputės po 22W, tai šviesos užtenka, o kaip tas gaubtas - ar smarkiai primažina apšvietimą?

Kaip krenta šviesa, nėra šešėlių? pasidalinkit patirtimi
Pas mane čia
30 kvadratams dviejų užteks, pas mus dvi pakabintos 40 kv. svetainėje. Mes jungiame dažniausiai iš viso po vieną (t.y. kai sėdime tiesiog ant sofos prie teliko ar mažoji žaidžia, tai jungiame vieną svetainės pusę ir tiek). Aišku, skaitymui tai ne, bet apskritai šviesos užtenka, šešėlių tikrai jokių nėra, tas gaubtas nepasakyčiau, kad labai tamsintų, nes pats šviesus yra ir gerai šviesą praleidžia. Dabar tik neatsimenu, kokios lemputės pas mus įsuktos (ir tingiu leistis į pirmą aukštą

), bet mano vyras labai mėgsta pataupyti, tai visur įsuka kuo mažesnio galingumo

Bet tai vis tiek šviesos užtenka. Pažiūrėsiu rytoj konkrečiau.
Aš Knappomis nerealiai patenkinta (turime pusantrų metų), o ir visiems svečiams patinka dizainas. O jau turint omenyje, kad kaina labai nedidelė, tai rekomenduoju jamti, jeigu pagal stilių tinka
Šiandien pasiėmiau iš Jurgos savo mažiuką užsakymuką, tai dėl PORTIS kabyklos vėliau parašysiu, nes dar nesurinkome (jaučiu, rytoj pati rinksiu, nelauksiu vyro

), o va dėl
prieskonių indelių pasakysiu, kad tikėjausi mažesnių ir dailesnių

Šiaip viskas su jais gerai, iš tikrųj tai daug tilps, galima bus visą pakelį prieskonių suberti (kas yra labai patogu, nes su mano turimom pastoviai problema, jog telpa ne visas pakelis, tai paskui tie pokai praplėšti mėtosi

), bet iš nuotraukos jie man tokie nedudukai atrodė, o kai gavau, tai, sakau, čia visos bonkės, ne indeliai

Žodžiu, atkreipkite dėmesį į išmatavimus, kas žiūrinėja

Bet šiaip patiko dangtelis (dėl jo būtent šitus ir užsakinėjau), tinka ir stambesnėms žolelėms (pro paprastas skylutes mano jos nebyra niekaip), bei smulkiai maltiems prieskoniams. Tai va... Reikia priprasti prie dydžio tik