Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 22

QUOTE(spalvota1 @ 2012 12 20, 15:07)
Purskit antistatiku smile.gif

Antistatikas nepadės, statinis krūvis tik tarp vilnos ir sintetikos susidaro mirksiukas.gif Taip jau būna, kad prie medvilnės kimba pūkai. Turiu vieną užvalkalą, kuris po poros dienų visas juodas nuo katino būna, o prie kitų nelimpa ir viskas. Po kelių skalbimų situacija pagerėjo, bet nepasitaisė visiškai..
Atsakyti
QUOTE(Atige @ 2012 12 20, 16:07)
Man irgi sekancia arba net ta pacia diena patvirtindavo, o paskutini uzsakyma dariau pries savaite, tai penkta para po uzsakymo gavau atsakyma. Itariu, kad arba apsirgo kompanija, arba kruva uzsakymu..

Tikrai, jau nusibodo laukti ax.gif Dažniausiai taip būna - tik nusprendi kažką užsisakyti ir PUFF norisi kad tas daiktas jau stovėtų jam paskirtoje vietoje lotuliukas.gif Todėl ir kantrybės laukti mažai.
Atsakyti
QUOTE(Atige @ 2012 12 20, 16:07)
Man irgi sekancia arba net ta pacia diena patvirtindavo, o paskutini uzsakyma dariau pries savaite, tai penkta para po uzsakymo gavau atsakyma. Itariu, kad arba apsirgo kompanija, arba kruva uzsakymu..

as vakar uzsakyma siunciau vakare, tai patvirtino per pora valandu. kiek zinau ju viena masina sugedo ar kas, nes musu pora baldu dar like is ano vezimo toj masinoj guli.. smile.gif beto, kai tokie keliai visas darbas leciau einasi
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Mačiau albume pas kažką kabo tokios KNAPPA lempos:

user posted image

Mane domina, kiek jos apšviečia? Ar užtenka šviesos? Numatytas namuose dvi lempos maždaug 30kv kambariui. Dabar kabo plikos lemputės po 22W, tai šviesos užtenka, o kaip tas gaubtas - ar smarkiai primažina apšvietimą? ax.gif Kaip krenta šviesa, nėra šešėlių? pasidalinkit patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 12 17, 10:05)
Mano ikejinis kambariukas:)

Daffni, super kambariukas wub.gif Baltą foteliuką ir aš labai myliu wub.gif Taip pat miegame stovi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2012 12 20, 21:22)
Sveikos merginos smile.gif

Mačiau albume pas kažką kabo tokios KNAPPA lempos:

http://www.ikea.com/...PE196658_S4.JPG

Mane domina, kiek jos apšviečia? Ar užtenka šviesos? Numatytas namuose dvi lempos maždaug 30kv kambariui. Dabar kabo plikos lemputės po 22W, tai šviesos užtenka, o kaip tas gaubtas - ar smarkiai primažina apšvietimą? ax.gif Kaip krenta šviesa, nėra šešėlių? pasidalinkit patirtimi  smile.gif

Pas mane čia blush2.gif
30 kvadratams dviejų užteks, pas mus dvi pakabintos 40 kv. svetainėje. Mes jungiame dažniausiai iš viso po vieną (t.y. kai sėdime tiesiog ant sofos prie teliko ar mažoji žaidžia, tai jungiame vieną svetainės pusę ir tiek). Aišku, skaitymui tai ne, bet apskritai šviesos užtenka, šešėlių tikrai jokių nėra, tas gaubtas nepasakyčiau, kad labai tamsintų, nes pats šviesus yra ir gerai šviesą praleidžia. Dabar tik neatsimenu, kokios lemputės pas mus įsuktos (ir tingiu leistis į pirmą aukštą blush2.gif ), bet mano vyras labai mėgsta pataupyti, tai visur įsuka kuo mažesnio galingumo lotuliukas.gif Bet tai vis tiek šviesos užtenka. Pažiūrėsiu rytoj konkrečiau.
Aš Knappomis nerealiai patenkinta (turime pusantrų metų), o ir visiems svečiams patinka dizainas. O jau turint omenyje, kad kaina labai nedidelė, tai rekomenduoju jamti, jeigu pagal stilių tinka bigsmile.gif 4u.gif

Šiandien pasiėmiau iš Jurgos savo mažiuką užsakymuką, tai dėl PORTIS kabyklos vėliau parašysiu, nes dar nesurinkome (jaučiu, rytoj pati rinksiu, nelauksiu vyro lotuliukas.gif ), o va dėl prieskonių indelių pasakysiu, kad tikėjausi mažesnių ir dailesnių ax.gif Šiaip viskas su jais gerai, iš tikrųj tai daug tilps, galima bus visą pakelį prieskonių suberti (kas yra labai patogu, nes su mano turimom pastoviai problema, jog telpa ne visas pakelis, tai paskui tie pokai praplėšti mėtosi doh.gif ), bet iš nuotraukos jie man tokie nedudukai atrodė, o kai gavau, tai, sakau, čia visos bonkės, ne indeliai ax.gif Žodžiu, atkreipkite dėmesį į išmatavimus, kas žiūrinėja rolleyes.gif Bet šiaip patiko dangtelis (dėl jo būtent šitus ir užsakinėjau), tinka ir stambesnėms žolelėms (pro paprastas skylutes mano jos nebyra niekaip), bei smulkiai maltiems prieskoniams. Tai va... Reikia priprasti prie dydžio tik biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 21 gruodžio 2012 - 00:34
ačiū, hennessy, už komentarą dėl lempų smile.gif Stilius tai man labai prie širdies, tik vis abejojau dėl šviesos pralaidumo. Na vis tiek, čia toks daiktas, kurį prieš naudojant norisi pabandyti realiai, o va čia jau ir neišeina to padaryti biggrin.gif Bet vyras irgi sako - kaina ndidelė, rizikuojam.
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2012 12 21, 09:03)
ačiū, hennessy, už komentarą dėl lempų  smile.gif  Stilius tai man labai prie širdies, tik vis abejojau dėl šviesos pralaidumo. Na vis tiek, čia toks daiktas, kurį prieš naudojant norisi pabandyti realiai, o va čia jau ir neišeina to padaryti  biggrin.gif Bet vyras irgi sako - kaina ndidelė, rizikuojam.

Ten toje nuotraukoje, kur jūs įdėjote, kažkaip neteisingai pavaizduota, kaip ji šviečia lotuliukas.gif Atrodo, tarsi šviesa viduje būtų, tikrai taip nėra lotuliukas.gif
Kažkada kažkam šioje temoje dėjau savo nuotrauką

user posted image

Čia fotografuota labai-labai vėlai vakare, t.y. buvo jau tamsu, o įjungtos tik dvi šios lempos svetainėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluciux @ 2012 12 20, 21:09)
as vakar uzsakyma siunciau vakare, tai patvirtino per pora valandu. kiek zinau ju viena masina sugedo ar kas, nes musu pora baldu dar like is ano vezimo toj masinoj guli.. smile.gif beto, kai tokie keliai visas darbas leciau einasi

O kam siuntėte? Kšištofui? Nes aš išsiunčiau prieš tris dienas, t.y. 18 d. vakare, ir vis dar nieko nesulaukiu.

DAR klausimėlis - IKEA pardavinėja varžtus kokius tai montavimui (reiks tvirtint tris 60x40x38 BESTA prie sienos), ar jau čia teks patiems kažko ieškotis Senukuose? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramiai! @ 2012 12 21, 10:50)
O kam siuntėte? Kšištofui? Nes aš išsiunčiau prieš tris dienas, t.y. 18 d. vakare, ir vis dar nieko nesulaukiu.

DAR klausimėlis - IKEA pardavinėja varžtus kokius tai montavimui (reiks tvirtint tris 60x40x38 BESTA prie sienos), ar jau čia teks patiems kažko ieškotis Senukuose?  doh.gif

taigi seniuose nusipirksit, tu varztu visokiausiu yra.
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 12 21, 00:32)
<...> o va dėl prieskonių indelių pasakysiu, kad tikėjausi mažesnių ir dailesnių  ax.gif  <...>

O aš kaip tik neužsakinėjau jų vien dėl to, kad maniau, jog jie labai mažyčiai doh.gif lotuliukas.gif
Dabar viskas aišku, bus įtraukti į kitą užakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 12 21, 11:56)
O aš kaip tik neužsakinėjau jų vien dėl to, kad maniau, jog jie labai mažyčiai doh.gif  lotuliukas.gif
Dabar viskas aišku, bus įtraukti į kitą užakymą 4u.gif

Vadinasi, ne man vienai jie iš nuotraukos mažuliukai atrodė lotuliukas.gif
Tada kai surinksiu pakabą dar prie progos ir "prieskonių bonkę" nufotkinsiu rankoje, kad matytųsi realus dydis lotuliukas.gif
Atsakyti