Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 22

o man tai taip dar labiau patinka, kratai kratai ten, byra per daug, su šaukšteliu fainiausiai smile.gif
jaučiu, kad teks ir man tokius įsigyt..
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 12 21, 23:13)
Ka tik likau maloniai nustebinta wink.gif
zodziu istorija tokia kad pries gerus 3 metus is lenku pirkau Barnslig patalynes komplekta ir planavau siutis romanete. Bekalbant su siuveja pradejo aisketi, kad truks audinio, reikejo nupirkti dar viena  toki pat komplekta. Lenkijoj nebuvo, UK nebuvo, Suomijoj nebuvo, drauge USA rado viena vieninteli vieneta kuri paeme. Bet kol jis parkeliavo romanete buvo pasiuta is pirmojo komplekto ir nieko nepritruko. Iki siol ta nauja amerikoniska patalyne gulejo stalciuje, dabar isimu o ji satininio audimo. Va ta lenkiska paprasta drobine, o is USA - satinas  bigsmile.gif

Pirkom lenkuose sita patalyne pries daugiau nei metus, ji satininio audimo mirksiukas.gif lenku IKEA puslapyje apie ja raso Satyna bawełniana o dużym połysku biggrin.gif labai faina patalyne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 12 24, 01:03)
Pirkom lenkuose sita patalyne pries daugiau nei metus, ji satininio audimo  mirksiukas.gif lenku IKEA puslapyje apie ja raso Satyna bawełniana o dużym połysku  biggrin.gif labai faina patalyne  thumbup.gif

Aš irgi esu pirkusi sūnui, tokią pat, bet gal prieš 3 metus- taip pat satininė. Dar ir dabar idealiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 12 23, 23:44)
Dar trupučiuką paskaitinėjau, tai šitų DROPPAR indelių visas cinkelis ir yra tas, jog galima ten tiesiog įkišti šaukštelį ir paimti tiek prieskonių, kiek reikia. Va teip  bigsmile.gif

Ale gal susigundysiu. bigsmile.gif

Baikit gundyt su ta patalyne, nes bankrotas garantuotas doh.gif Aš į ją žiūrėdama, jau kokį pusmetį seilę varvinu, o nei reikia, nei ką cool.gif

Grange, kaip gražiai pas tave sninga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 12 24, 00:03)
Pirkom lenkuose sita patalyne pries daugiau nei metus, ji satininio audimo  mirksiukas.gif lenku IKEA puslapyje apie ja raso Satyna bawełniana o dużym połysku  biggrin.gif labai faina patalyne  thumbup.gif

QUOTE(Maysan @ 2012 12 24, 00:29)
Aš irgi esu pirkusi sūnui, tokią pat, bet gal prieš 3 metus-  taip pat satininė.  Dar ir dabar idealiai atrodo

nu va, o mano pirmoji lenkuose pirkta ne nekvepia satinu schmoll.gif o tokia grazi satinine romanete butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 12 24, 00:44)

Turiu šiuos indelius - be skylučių jie. Ir dangtelis neužsisuka, o tiesiog užsideda, bet nėra taip, kad gerai užsispaustų (jei tarkim kelionėje, tai netiktų, nukristi gali dangtelis).
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 12 21, 16:14)
oho kokia ji vistik fainuolė  thumbup.gif
Koks jos "ūgis"?

1.5 m smile.gif

QUOTE(Hennessy @ 2012 12 22, 02:07)
AnAngel, eglutė -  wub.gif

tikrai taip wub.gif
Atsakyti
Kaip dzaiugiuosi, kad nupirkau savo trimeciui siuos irankius thumbup.gif
http://www.ikea.com/...ducts/70137575/

user posted image

db prie stalo vaiko kaip nera, jis vis pjauna pjauna ir pjauna biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien atsipalaidavimui po švenčių maratono patobulinom mažosios Expedit lentyną. Man ji tokia ofisinė atrodė, tai prisukom Capita kojeles ir nupirkau gražias keramikines rankenėles stalčiukams. Vaizdelis man patiko wub.gif
user posted image

Šventėm dar nusipirkau staltiesei Majken medžiagą, labai graži, storesnė, tvirta, pats tas staltiesei thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eufrozina: 26 gruodžio 2012 - 19:19
QUOTE(eufrozina @ 2012 12 26, 19:10)
Šiandien atsipalaidavimui po švenčių maratono patobulinom mažosios Expedit lentyną.
Šventėm dar nusipirkau staltiesei Majken medžiagą, labai graži, storesnė, tvirta, pats tas staltiesei thumbup.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2012 12 26, 19:10)
Šiandien atsipalaidavimui po švenčių maratono patobulinom mažosios Expedit lentyną. Man ji tokia ofisinė atrodė, tai prisukom Capita kojeles ir nupirkau gražias keramikines rankenėles stalčiukams. Vaizdelis man patiko wub.gif

Labai vykęs Expedit patobulinimas thumbup.gif

Oi, kokie gražūs ir skoningi namai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
eufrozina,

labai viskas pas jus gražu. Ir Expedit patobulinimas puikus thumbup.gif
Atsakyti