jaučiu, kad teks ir man tokius įsigyt..
o man tai taip dar labiau patinka, kratai kratai ten, byra per daug, su šaukšteliu fainiausiai 
QUOTE(Forgete @ 2012 12 21, 23:13)
Ka tik likau maloniai nustebinta 
zodziu istorija tokia kad pries gerus 3 metus is lenku pirkau Barnslig patalynes komplekta ir planavau siutis romanete. Bekalbant su siuveja pradejo aisketi, kad truks audinio, reikejo nupirkti dar viena toki pat komplekta. Lenkijoj nebuvo, UK nebuvo, Suomijoj nebuvo, drauge USA rado viena vieninteli vieneta kuri paeme. Bet kol jis parkeliavo romanete buvo pasiuta is pirmojo komplekto ir nieko nepritruko. Iki siol ta nauja amerikoniska patalyne gulejo stalciuje, dabar isimu o ji satininio audimo. Va ta lenkiska paprasta drobine, o is USA - satinas
zodziu istorija tokia kad pries gerus 3 metus is lenku pirkau Barnslig patalynes komplekta ir planavau siutis romanete. Bekalbant su siuveja pradejo aisketi, kad truks audinio, reikejo nupirkti dar viena toki pat komplekta. Lenkijoj nebuvo, UK nebuvo, Suomijoj nebuvo, drauge USA rado viena vieninteli vieneta kuri paeme. Bet kol jis parkeliavo romanete buvo pasiuta is pirmojo komplekto ir nieko nepritruko. Iki siol ta nauja amerikoniska patalyne gulejo stalciuje, dabar isimu o ji satininio audimo. Va ta lenkiska paprasta drobine, o is USA - satinas
Pirkom lenkuose sita patalyne pries daugiau nei metus, ji satininio audimo
QUOTE(DaivaVe @ 2012 12 24, 01:03)
lenku IKEA puslapyje apie ja raso Satyna bawełniana o dużym połysku
labai faina patalyne 
Aš irgi esu pirkusi sūnui, tokią pat, bet gal prieš 3 metus- taip pat satininė. Dar ir dabar idealiai atrodo
QUOTE(Hennessy @ 2012 12 23, 23:44)
Dar trupučiuką paskaitinėjau, tai šitų DROPPAR indelių visas cinkelis ir yra tas, jog galima ten tiesiog įkišti šaukštelį ir paimti tiek prieskonių, kiek reikia. Va teip 
Ale gal susigundysiu.
Baikit gundyt su ta patalyne, nes bankrotas garantuotas
Grange, kaip gražiai pas tave sninga
QUOTE(DaivaVe @ 2012 12 24, 00:03)
lenku IKEA puslapyje apie ja raso Satyna bawełniana o dużym połysku
labai faina patalyne 
QUOTE(Maysan @ 2012 12 24, 00:29)
Aš irgi esu pirkusi sūnui, tokią pat, bet gal prieš 3 metus- taip pat satininė. Dar ir dabar idealiai atrodo
nu va, o mano pirmoji lenkuose pirkta ne nekvepia satinu
QUOTE(Hennessy @ 2012 12 24, 00:44)
Turiu šiuos indelius - be skylučių jie. Ir dangtelis neužsisuka, o tiesiog užsideda, bet nėra taip, kad gerai užsispaustų (jei tarkim kelionėje, tai netiktų, nukristi gali dangtelis).
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 12 21, 16:14)
1.5 m
QUOTE(Hennessy @ 2012 12 22, 02:07)
AnAngel, eglutė -
tikrai taip
Kaip dzaiugiuosi, kad nupirkau savo trimeciui siuos irankius
http://www.ikea.com/...ducts/70137575/

db prie stalo vaiko kaip nera, jis vis pjauna pjauna ir pjauna
http://www.ikea.com/...ducts/70137575/
db prie stalo vaiko kaip nera, jis vis pjauna pjauna ir pjauna
Šiandien atsipalaidavimui po švenčių maratono patobulinom mažosios Expedit lentyną. Man ji tokia ofisinė atrodė, tai prisukom Capita kojeles ir nupirkau gražias keramikines rankenėles stalčiukams. Vaizdelis man patiko

Šventėm dar nusipirkau staltiesei Majken medžiagą, labai graži, storesnė, tvirta, pats tas staltiesei

Šventėm dar nusipirkau staltiesei Majken medžiagą, labai graži, storesnė, tvirta, pats tas staltiesei
QUOTE(eufrozina @ 2012 12 26, 19:10)
Šiandien atsipalaidavimui po švenčių maratono patobulinom mažosios Expedit lentyną.
QUOTE(eufrozina @ 2012 12 26, 19:10)
Šiandien atsipalaidavimui po švenčių maratono patobulinom mažosios Expedit lentyną. Man ji tokia ofisinė atrodė, tai prisukom Capita kojeles ir nupirkau gražias keramikines rankenėles stalčiukams. Vaizdelis man patiko
Labai vykęs Expedit patobulinimas
Oi, kokie gražūs ir skoningi namai
eufrozina,
labai viskas pas jus gražu. Ir Expedit patobulinimas puikus
labai viskas pas jus gražu. Ir Expedit patobulinimas puikus