QUOTE(Nada... @ 2013 01 04, 11:11)
bet tai gal leliukas pas jus, 7 metu vaiko nepaguldysi i tokia, nebent kambariukas vaiko mazas visai..
mano vaikas irgi ant HEMNES miega, 80 cm plocio, mazoka
tinka tik miegui- bet juk norisi ir padukt, pasokinet, pasivartyt... tai po metu kokiu jau nauja pirksiu arba teks skleist i dvigule ..
Papildyta:
jus ka, manot, kad jie tokios korteles patys neturi

tik jus nezinot apie jiem teikiamas nuolaidas
kazkada klausiau apie ikea family kortele, galejau gaut, sake, "nepirks" su ja
nu vaikas vaikui nelygu

mano sunus iki 9 metu miegojo 70cm plocio lovoje ir tilpo ir as dar tilpau ir tikrai nebuvo per siaura, dabar dviauksteje miega, kur plotis 90cm tai karaliska erdve
jurga ir ikeamarket perka su ja

tik reikia nurodyti, kokios prekes su ta kortele pigesnes
QUOTE(Bozenyte @ 2013 01 04, 11:22)
tai jei teisingai supratau ikea family pasiulymais pasinaudot negalima. as ir turejau omeny ikea family kortele.
galima
QUOTE(Louhi @ 2013 01 04, 11:30)
Ikeamarket visada nuperka prekes kurioms su IKEA FAMILY kortele būna nuolaida
QUOTE(Rudens vaikas @ 2013 01 04, 15:26)
Na man irgi pasirodė pakankamai (mūsiškė GULLIVER lovytės čiužinio 160 cm ilgis ir 70 cm plotis). Kažkaip man vaikui net jaukiau, kai mažesnė lovelė, plius ir kambarys neužsigriozdina (apie 18 kv. jos kambarys). O kai paaugs didesnė, gal kokios sofos užsimanys vietoj tos lovos draugėms priiminėt

Aš tikiuosi, kad iki kokių 7-10 metų tilps ji į tą lovelę (nors vaikai dabar greit auga).
Beje, gal žinot, kada Jurga planuoja į Lenkiją važiuot? Skambinau porąkart, nekėlė, į laišką neatrašė.. Galvoju, gal kas nutikę
Gi sventes, o ji turi pusmetuka kudikeli ir dar du padukusius sunelius, tai gal tiesiog kazkur zmones sventems isvaziave

bet jie siaip syki per menesi vaziuoja, tai jei gruodzio pabaigoje vaziavo, dabar reik apie sausio pabaiga mastyti