Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2012 11 29, 16:11)
Mano vyras vien senu kolekciju trauzus nesioja pirktus per sale  lotuliukas.gif  jei nueis i kaire jam *****, isjuoks negyvai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei papuls ant SM narių tai tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2012 11 29, 16:12)
tikiuosi ne didesnes, nei per black friday  unsure.gif  biggrin.gif

siaip jei ko nors nori ir duoda normalia nuolaida reik pirkt, nes po to reik "dirbt" medziojant ir geriausiu atveju kitam sezonui turesi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 29, 17:11)
Mano vyras vien senu kolekciju trauzus nesioja pirktus per sale  lotuliukas.gif  jei nueis i kaire jam *****, isjuoks negyvai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir dar speju, kad jis to nezino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rejunjona @ 2012 11 29, 16:14)
Ir dar speju, kad jis to nezino biggrin.gif

aisku ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Panos dziaukites kad is vis galite paskleisti savo nuomuone, kai ka uztildo ir net is darbo ismeta
http://www.15min.lt/...kaite-56-281985
Atsakyti
QUOTE(ewiwa @ 2012 11 29, 16:15)
Panos dziaukites kad is vis galite paskleisti savo nuomuone, kai ka uztildo ir net is darbo ismeta
http://www.15min.lt/...kaite-56-281985

Dar ir Krivicka i kompanija galejo pasiimt lotuliukas.gif
Atsakyti
Lyn,papasakok ką aš esu padariusi aną kartą g.gif Parašei užuominą ,tai ir užbaik.Gaunasi kažkoks apkalbėjimas,šmeižtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 29 lapkričio 2012 - 15:19
QUOTE(spygliz @ 2012 11 29, 15:17)
Dar ir Krivicka i kompanija galejo pasiimt  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 29, 16:11)

Paprastai, jei geras vyras, ne i tai kreipiamas demesys blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshke @ 2012 11 29, 16:30)
Mergaites, nuvaziuotumet jus i Kinija, pamatytumet kiek jie visko prigamina, kad net sunkiai nustatysi ar ten orginalas ar ne. Kadangi daug pasaulio prekiniu zenklu gamyba vysto Kinijoje, tai vietiniai sugeba tokias kopijas padaryti, kad ojojoj...
Bet mano pastebejimas toks-Ugg uz 30USD manyciau, kad kopija, bet kad ji taip pat kokybiska, tai patikeciau. Nemaza teko buti Kinijoje, tai ir fake'u turiu keleta blush2.gif , bet labai labai kokybisku thumbup.gif

liuks , pritariu
Svarbu gerai atrodyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusiausvyra: 29 lapkričio 2012 - 15:20
QUOTE(bambuccia @ 2012 11 29, 14:59)
Rapoja WELCOME pioneers.gif

Nei ten baisiai welcome, nei cia ka, ypac su tokiu negatyvu rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki padekit 8toddler ukala koki musu dydi atitinka? cia vaikams aciu labai
Atsakyti