Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(erikaa @ 2012 11 30, 11:15)
Ar renkate is JCrewFactory su -40?

Galim rinkti smile.gif
Atsakyti
merginos dar norejau uzklausti, gal kuri esat isbandziusi seruma augimo blakstienoms Liliash. kaip jis ar pasiteisino, kur galima nusipirkti, lietuvoje radau skelbimuose tai vienur 150 kitus 250 gal cia kokis padirbtas g.gif
Atsakyti
Dar pasiulysiu ir sias netiko verysad.gif taip pat per mergaites pirktos 4u.gif
Naujos MELISOS, BALTOS , 10 DYDIS, MUSU LT41, O jau kvepia wub.gif vaziuojant i koki spa thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2012 11 30, 11:57)
Aš irgi noriu, bet bijau laugh.gif O šiaip kiek žinau, dažniausiai būna du dydžiai - iki 30metų arba negimdžiusioms ir nuo 30metų arba gimdžiusioms.

As nusprendziau ja isigyti, kai paskaiciau rimtu straipsniu, kaip tamponai yra su chemija, nes ir baltinta vata ir kt., ir bakteriniai procesai (per nakti) ir pan. Zodziu, i pazeidziama vieta kisama ir t.t. Nors as nesu didzioji naturaliste, bet siuo atveju susimasciau. Ir suprantu, kad prie tos taureles reikes priprasti, todel ir pirkti reikia ne pagal piguma... Ji turi buti kokybiska...
Atsakyti
QUOTE(tebelaukiu @ 2012 11 30, 11:46)
As nusprendziau ja isigyti, kai paskaiciau rimtu straipsniu, kaip tamponai yra su chemija, nes ir baltinta vata ir kt., ir bakteriniai procesai (per nakti) ir pan. Zodziu, i pazeidziama vieta kisama ir t.t. Nors as nesu didzioji naturaliste, bet siuo atveju susimasciau. Ir suprantu, kad prie tos taureles reikes priprasti, todel ir pirkti reikia ne pagal piguma... Ji turi buti kokybiska...

Tamponu siaip nakciai nerekomenduojama cool.gif
Atsakyti
Parduodu naują L Space maudomuką XS 75 Lt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 11 30, 12:56)
Tamponu siaip nakciai nerekomenduojama cool.gif

man ginekologe kaip tik atvirksciai sake..ir tikek tu kuo nori g.gif
Atsakyti
I menstruaciniu taureliu tema 4u.gif As naudoju YUUKI firmos. Man labai, labai pasiteisines dalykas. Ir patogumo, ir taupumo sumetimais thumbup.gif

Ir aciu mergaitems uz siuntinuka. Ir CD pudryte, ir VS sviestukas labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 13:58)
man ginekologe kaip tik atvirksciai sake..ir tikek tu kuo nori  g.gif

Man atrodo, kad negerai nakciai..gi ilga laika nekeiciamas buna ir viduj...as isvis tamponu nemegstu, nebent extra atveju..
Atsakyti
Gal dar kam per sale pirktu crocs chameleonu? Mums per dideli J1 dydzio (EUR 32-33), 75 Lt (i AZ): Viduje apie 20 cm. Sauleje pasidaro violetiniai 4u.gif

http://www.crocs.com...rocs-chameleons
Atsakyti
O aš parduodu berniukiškus Chameleonus wink.gif 8/9 dydžio. Kaina - 65 lt.
Nuoroda

user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu mergaitems uz siuntinuka, Loren - uz padalinima 4u.gif . Nieko dar nebuvau pirkus is Carters , labai wub.gif
Atsakyti