Sveikos. Pagaliau isikapstem is reikalu visokiu ir ligu, nebuvau prie kompo savaite, o gal ir daugiau

, tai kaip pamaciau cia atejusi kokiu groziu primezgusios
Visu darbai
nuostabus, kiek juose meiles, silumos ir kantrybes ideta.
O as tai uzsakymams negaleciau megzti, neturiu tiek kantrybes. Kai pagaunu kabli ant mezgimo tai mezgu mezgu, o jei kas nesiseka arba nera nuotaikos ir noro megzti, tai trenkiu mezgini, kokiai savaitei, kol vel ateina meile mezgimui. O uzsakovei to nepasakys, kad palauk kol vel pagausiu kabli.
Esu kelis salikus ir pora kepuriu numezgusi, bet tik labai geroms draugems, kurios galetu ir palaukti, jei ka...
Kalbejote apie kojiniu mezgima. O man patinka jas megzti, net nezinau kodel, gal kai nieko kito nesugebu

, bet po nauju reikes pasiryzti ir koki mezgtuka vistik poabandyti sumeistrauti, nors kiek jau tokiu bandymu buvo

.
Olaiva, nemezgate ar tik cia nesirodote su savo dabais, kazkaip anadien pagalvojau apie jus, kad jau seniai kazka rodete numegzto masina.
QUOTE(Gusha @ 2012 12 05, 20:54)
Oj, salmas ir mane labai domina, nes maziukas turi tokia is veltos vilnos, susvelnuciu pamusaliuku, tai nerealus dalykas ir silta ir muturiuoti nereikia.
Salis labai idomus ir grazutis

Great succes

!
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 07, 13:04)
Beje, ar pavyko sumeistrayti salmuka? mane LABAI domintu irgi aprasymas
Gavosi, mergaites, salmas, tik susiuti reikia viena siule. Siandien dar varom pas gyd, o vakare susiusiu ir ryt pasirodysim.
Papildyta:
Zuzana nepagalvokit, kad kabinejuosi, bet kam meluoti, kad ka tik iskeptas ir t.t. jei jau ji rodete pernai lapkricio men.
Jau ir pagyru puode nuo merginu pastaba gavote, kad tais paciais mezginiais gyretes pernai.
Pernykstis
QUOTE(zuzana* @ 2011 11 29, 05:39)
Stai toks vyriskas megztukas
Ka tik iskeptas
QUOTE(zuzana* @ 2012 12 13, 16:30)
Ką tik iškeptas " kalėdukas "
Tik neisizeiskit, nesikabineju, tiesiog nesuprantu kam taip elgtis