QUOTE(linaslinelis @ 2012 12 19, 18:50)
Aš tai vsio, perdegiau su tuo mezgimu. Tiek daug visko noriu, kad per penkis gyvenimus nesunešiočiau, jama nervas, erzelis, atrodo sprogsiu tuoj nuo visų neįgyvendintų norų. Reikia biški savaitei kokiai duot baną mezgimui, gal norai susipaprastins..
labai gerai pasakyta, as net miegot negaliu, guliu ir fantazuoju apie mezgima (
maniskiui noretusi, kad apie ka kita fantazuociau, bet...)...

ir dar labai pikta, kad kai pirkau masina, per mazai pagalvojus buvau, ko is tikruju noriu, o ta tetule pardaveja dar turejo kazkoki passap'a plonais siulais mezganti, reikejo ta ir imt. jau kaip svaigstu plonyciu plonyciu mezgtukeliu, bet su savo kuvalda tokiu negaliu mezgt

gal man ja parduot ir nusipirkt fine gauge, bet ziu vel bus - turesiu ploniem siulam, tai noresis storesniem, cia jau kaip vyram buna - vedes plonule, nori putlesnes ir atvirksciai.
Rastelis ravelry atrodo bus megztas taip: 5 adatos mezga kiekviena eile ir 3 adatos - kas antra, kur i viena puse tuck, o atgal - ismezga, korta gali but kazkas tokio:
ooooo...ooooo...ooooo...ooooo
ooooooooooooooooooooooooo
ooooo...ooooo...ooooo...ooooo
ooooooooooooooooooooooooo
Arba kitas variantas - gaila ten nera istempto mezginio - gali but riberinis - full needle rib variacija, kai viena adatine daro tuck i viena puse.
Gaila neturiu laiko isbandyt, bet nieko ten stebuklingo tikrai nera.
Beje, ravelry galima paklaust autores, gal atsakys?