Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

man kazkas toje programoje nelabai
kas? nezinau, bet kazkaip sunkiai as su ja susidraugauju.....
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 12 03, 23:48)
man kazkas toje programoje nelabai
kas? nezinau, bet kazkaip sunkiai as su ja susidraugauju.....

Kas ten Jums nelabai? Aš pameginau, man patiko (kol kas)... Viskas surašyta, paskaičiuota...Dar neišlindo blogumai...Dabar va tik megzt beliko... O ką netiksliai gaunasi? Aš pirmą kart mezgu pagal ją, ir ne sau... unsure.gif
Atsakyti
Aš jau ne kartą ta programėle naudojaus ir jei išsimezgi normalų pvz. ir jį pamatuoji, tai tikrai viskas liuks gaunasi. Va jei pamatuoji maždaug, tai ir gaunasi maždaug. Bent aš tai labai ja patenkinta ir dėl tos priežasties neprisiruošiu išbandyt to integruoto iškarpų skaitytuvo naudos. Kol kas jis man nereikalingas, bet gal ir labai klystu. O atsispausdinus ir pasidėjus prieš nosį lapą su visa info ką ir kurioj eilėj daryt megzt labai patogu.
Atsakyti
man ten visa informacija ismeto. kazkaip pats brezinys yra gerai. o toliau kur ka nuiminet ir sakutes buna biggrin.gif arba pvz noriu megzti sarafana ner tokio modelio. pasirenku eiline suknele (visos liemenuotos) tai jei suvedu vienodus skaicius liemens ir krutines tai ji ten priskaiciuoja minusu. na zodziu s jos dar neperkandau. ir nezinau ar bandysiu perkasti, nors siaip labai patogu. tada lapus i segtuva ir turi viska g.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejytes 4u.gif
uzvedet kalba apie skaiciavimus, labai aktualu smile.gif
man kazkodel nepavyksta teisingai pskaiciuoti eiliu skaiciu, i ploti kiek akiu uzsideti tai visada tiksliai paskaiciuoju, o su eilem tai grybas, idomu ka ne taip darau. Skaiciuoju tai taip pat kai ir i ploti. bet bemezgant visada dar ant masinos kabant mezgini matuoju, ir visada tenka megzti maziau eiliu nei esu pasiskaiciavusi g.gif

Atsakyti
tos eiles idomiai labai viena karta paskaiciuoju mazai. kita karta paskaiciuoju zek per daug.....

bet pastebejau kad reikia imti didesni plota. tada paklaida mazesne gaunas. na meginuka pati. ne 1 ar 5 cm matuoti o 10 ir daugiau g.gif
Atsakyti
Akirera, šalis thumbup.gif

Succes, nu kepurės ir kojines jau esi superiškai atidirbus wub.gif

Gusha, o tas jau berniukas nebetaiso, kad kitur nukreipė?

Freke, suknytė, kaip tik mano mergaitei smile.gif Ir dar spalva wub.gif

O aš vargstu su paprasčiausiu šaliku MB. Kažko karieta/os stinga kai važiuoju pirmyn. Kažkur kažkas kliūna, bet niekaip nematau, nesuprantu kur.. Kur reiktų atidžiau žiūrėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 12 04, 10:31)
Gusha, o tas jau berniukas nebetaiso, kad kitur nukreipė?

Na jis turbut pardavineja, tai dave gero meistro nr., kalbejau su tuo meistriuku, tai labai malonus pasirode. Parasysiu tel. nr., gal kam pravers.

Mezgimo masinu meistras: 8606 07121

Dekui uz programele, reiks isbandyti, nes tie skaiciavimai mane zudo, butent del ju kol prisiruosiu kazka megzti doh.gif , nes buna lyg ir pataikai, o kai islyginis, tai pasirodo, kad viskas labai perdideli gavosi doh.gif
Atsakyti
Aš tai ir vis per mažus daiktus nusimegzdavau, tai imu iš rusaičių patirtį. Patariama numegztą daiktą palaikyti bent parą atsigulėjimui, kad atsistatytų ištampytas audinys ir tada skalbt.
Apskritai, jei labai teisingai - vilną iki dviejų parų palaikyti, akrilą galima apie parą. Tada garint ar skalbt, džiovint ir skaičiuot. Tadu gautumėte tiksliausius apskaičiavimus.
Tai dabar panašiai ir darau, užkniso vis ardyt ir per maži megztiniai. Pavyzduką nusimezgu visuomet net didesnį, kartais 15, o kartais net 20 cm, palaikau porą parų, skalbiu šiltam vandeny, džiovinu ir skaičiuoju. Trunka reikalas apie tris paras, užtat nebereikia ardyt nieko.
Šis būdas tinka turinčioms kantrybės ir biški laiko. Aš kai paskaičiavau, kad man kiekvienas daiktas gaunasi triskart ardyt, tai jau geriau biški palauksiu ir ant karto nusimegsiu viską. Pirštinytės džiūsta jau biggrin.gif
Freke, o kas per programa pas tave, įsigijai kompiuterową žvėrį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaslinelis: 04 gruodžio 2012 - 11:01
nea mano zveriukas tas pats Simukas. ta programa kur nuoroda buvo memosina.ru berods g.gif
Atsakyti
Man tai nepasiteisina tos jokios programos, tik galvos skausmas. Arba reik visą parą megzt dešimt metų, kad ranką ir akį atmuštum ir atspėtum kaip siūlas elgsis.
Aš naudoju centimetrą, apsimatuoju arba apmatuojų ką reik, dar prigriebiu kokį tinkamą gerai sėdintį ant mėsos skudurą, tą apmatuoju, išvedu vidurkį ir gaunu geriausią rezultatą.
Ir svarbiausiai gerą mėginuką pasidaryti. Darau atskirai ir gumytei, ir lygiam rastui ir žakardui ir jei pynėm mezgu. Pamezgu net keliskart, kol atitaikau tempimo skaičiuką.
Anksčiau apskaičiuodavau triskart ilgiau, nei megzdavau, daba jau greičiau mirksiukas.gif
Liuksusinis sarafaniukas!
Atsakyti
pasakysiu taip - zinoma svarbu pavyzdukas, ji issimatuoti gerai , bet visu svarbiausia - daug megzti - be petrrauku ilgesniu - patirtis daro savo, paskui tiesiog turi nuojauta kad reikia taip ir ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti