Įkraunama...
Įkraunama...

Adams kids, Asda, Next, Laredoute ir kt.

Kaunas-Dainava

1.Vai2te26(galiu paiimti,jei susidarys sarasas)
2. Spirgis

Atsakyti
KAUNAS-SILAINIAI
1. Dziulike
2. JovitaKe
3. Aima
4. .citra.
5. b.julijana- jei niekas neims paimsiu ir galiu kur silainiuose vakare padalint)
6. AurikaR - mergytes kas paimsit siunta pasiimkit ja i namus viena tik preke, bet sergam kaip reikalas tai negalesiu dabar atlekti... Aciu
7. Renita53
8.jolanta1978(+ praeita siunta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanta1978: 19 gruodžio 2012 - 19:11
KAUNAS-SILAINIAI
1. Dziulike
2. JovitaKe
3. Aima
4. .citra.
5. b.julijana- jei niekas neims paimsiu ir galiu kur silainiuose vakare padalint)
6. AurikaR - mergytes kas paimsit siunta pasiimkit ja i namus viena tik preke, bet sergam kaip reikalas tai negalesiu dabar atlekti... Aciu
7. Renita53
9. Ievasta
Atsakyti
KAUNAS-SILAINIAI
1. Dziulike
2. JovitaKe
3. Aima
4. .citra.
7. Renita53
9.Ausra757
10.Ievasta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra757: 19 gruodžio 2012 - 19:25
MERGINOS, O VILNIUS- STOTIS NEDAROT? Galiu paimti po pietų penktadienį ir padalinti vietoje. Laiką galim pakoreguoti?

1. catory
Atsakyti
myma, o kaip su panevezio siuntinukais? g.gif siusit per siuntas ar i stoties g. iduosit?
Atsakyti
Vilnius, Justiniskes, Pasilaiciai, Fabijoniskes ir aplink

1. flamingo (galiu paimti)
2. Alinam
3.anytė
4.Knopkute3 (jei nesusirinktu, ar nebutu kas paima, myma, prasau prijunkit tada mane prie stoties sarasiuko, aciu)
5. Sija
6. kvietkas
7. Letali
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 12 19, 19:34)
myma, o kaip su panevezio siuntinukais?  g.gif siusit per siuntas ar i stoties g. iduosit?

Panevėžio siuntinuką imu aš. Kai žinosiu daugiau info (kurią dieną ir kurią valandą) parašysiu čia.
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2012 12 19, 19:49)
Panevėžio siuntinuką imu aš. Kai žinosiu daugiau info (kurią dieną ir kurią valandą) parašysiu čia.

gerai, lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
Šiauliai

1. -Ieva-
2. kregzdute30
3. Vedda
4. Monikau
5. Rimantyta
6. mannija
7. nolli
8. yuppy
9.DeimejaA
10. heerta
Atsakyti
Kaunas-Dainava

1.Vai2te26(galiu paiimti,jei susidarys sarasas)
2. Spirgis
3. Judela
Atsakyti
QUOTE(catory @ 2012 12 19, 20:32)
MERGINOS, O VILNIUS- STOTIS NEDAROT?  Galiu paimti po pietų penktadienį ir padalinti vietoje. Laiką galim pakoreguoti?

1. catory

darom, man tinka jei paimtumėt

Vilnius- Stotis

1.Lašiniuotis
2. rutikė
3.catory
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasiniuotis: 19 gruodžio 2012 - 20:11