Įkraunama...
Įkraunama...

Degu, mažųjų voveriukų mylėtojų namučiai

QUOTE(Vespa @ 2013 03 24, 20:04)
Sveikos, ar jūsų degučiai dabar irgi šeriasi? Maniškiai visur gaurus barsto, nežinau, ar čia vis neateinantis pavasaris taip reiškiasi, ar kažko maiste trūksta...  g.gif Mityba tokia pat kaip visada, duodu šinšilų maisto, pirkto veterinarinėje.

Mūsiškės irgi smarkiai šeriasi doh.gif Manau, kad dėl sezono. Jau užkniso visur tie smulkučiai plaukučiai doh.gif
Atsakyti
Nepastebėjau, kad šertųsi, mat jie pas mane"laukiniai", ant rankų eina tik kai ką nors skanaus pasiūlai biggrin.gif

Paskutinėmis sav laisvė jiems! Paleidžiam po kelis x per dieną keliom val pasilakstyt po kambarį. Baigia mano sodinukus nukramtyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas patarsit kaip kuo greiciau suaugusi, apie 2 metu ir jaunikle pripratint kad kartu butu galima laikyti? ax.gif nes didysis mazajai i uodega kanda doh.gif
Tai sustatem salia narvelius, tad kartais pasisneka tarpusavyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 03 25, 17:39)
Baigia mano sodinukus nukramtyt  lotuliukas.gif [/color]

Už tokius bajerius maniškiai seniai būtų amžino įšalo žemėj už lango....
Atsakyti
QUOTE(Vespa @ 2013 03 24, 20:04)
Sveikos, ar jūsų degučiai dabar irgi šeriasi? Maniškiai visur gaurus barsto, nežinau, ar čia vis neateinantis pavasaris taip reiškiasi, ar kažko maiste trūksta...  g.gif Mityba tokia pat kaip visada, duodu šinšilų maisto, pirkto veterinarinėje.
Beje, o ta parduotuvė Tommy shop dar veikia? Norėjau JR farm maisto užsakyti, bet jų psl. net neatsidaro...

Maniske seriasi
Labai matosi, kai vaikas buvo apsirenges juodu veliuriniu treningu mirksiukas.gif
Visas plaukais aplipo biggrin.gif
Atsakyti
Aišku, žodžiu, keičia žieminį kailiuką į pavasarinį smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Ką reiškia degučio toks lyg čiaudėjimas, kad sirgtų tai čia turbūt ne tas variantas, nes tas čiaudulys tai dažnesnis, tai retesnis yra gan ilgai. O gal nuo dulkių g.gif g.gif Kažkur lyg skaičiau, kad degučiams būna sinusitai g.gif ?
Atsakyti
Gali peršalimas būti. Įrenkite šiltą guoliuką, kad turėtų kur pasislėpt. Aš iš seno šaliko esu padariusi smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal geltumete is savo patirties pasakyti, ar ir jaunikliu ( 2 men) dantys taip pat turi buti oranziniai? Musu vos vos gelsvi, beveik balti. Skaiciau, kad jei dantys balti, tai tuoj mirs.... unsure.gif
Atsakyti
Ne, mažiukai su baltokais dantukais būna, spalva pasikeičia palaipsniui, nuo šieno, žolės, šakelių. Aš irgi baltadančius mažiukus gavau, o jau treti metai eina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vespa: 29 kovo 2013 - 20:46
sveiki,
turim degu patinelį jam tuoj bus du metai. Ir parvežėm jam kompaniją, turėtų būti mergaitė, apie 2 mėn amžiaus.
Tarpusavio elgesys nesuprantamas, iš pradžių abu uostinėjosi, poto pradėjo muštis. atskyrėme, vėliau bėl suleidome, tai dickis griebė mažiuką dantimis, tas išsigando...
vėliau vėl juos suleidome, tik jau ne narve o neutralioje teritorijoje, muštynių nėra, cypėjinimas uostinėjimas, ir dickis sugalvojo apšlapinti mažių..
ką reiškia toks elgesys? ar jie vienos lyties ar dar kažkas?

ačiū už pagalbą.
Atsakyti
[quote=gincevince,2013 03 31, 10:28]
sveiki,
turim degu patinelį jam tuoj bus du metai. Ir parvežėm jam kompaniją, turėtų būti mergaitė, apie 2 mėn amžiaus.

Ar senai turit abu degucius? pas mus ta pati situacija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shampe: 01 balandžio 2013 - 20:00