Įkraunama...
Įkraunama...

Degu, mažųjų voveriukų mylėtojų namučiai

QUOTE(Vespa @ 2013 08 04, 22:52)
shampe, kaip tavo degutė, ar pagerėjo? Labai daug skirtingų simptomų, tai net nežinia, ką patart, jei pas veterinarą nenori vežti...

neisgyveno verysad.gif sestadieni mire..
o vakar dickis diena suko rateli, lakste, rankose nejo nulaikyti. o gryzus namo, atsigule ir nebepavaiksciojo, per 3 val numire ir jis cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurrr @ 2013 08 01, 23:15)
Sveiki 4u.gif Kokį maistelį perkate degučiams? Nuleidome rankas ieškodami JR Farm maistelio vakarų Lietuvoje jo neberandu ;D  unsure.gif

JR Farm nebegaunu ir aš seniai verysad.gif Bet jis labai šieningas, mano peliai nelabai jį ėsti norėjo, išmėtydavo šiaudukus.
Dabar kombikormiuką lesam specialiai degučiams skirtą arba tos pačios firmos yra Karma Extra, ten su beržo tošies gabaliukais - skanėstas nerealus, pirmiausia ištampo ir į namuką susineša:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2013 08 06, 12:59)
JR Farm nebegaunu ir aš seniai  verysad.gif Bet jis labai šieningas, mano peliai nelabai jį ėsti norėjo, išmėtydavo šiaudukus.
Dabar kombikormiuką lesam specialiai degučiams skirtą arba tos pačios firmos yra Karma Extra, ten su beržo tošies gabaliukais - skanėstas nerealus, pirmiausia ištampo ir į namuką susineša:

user posted image

O kur jį perkate ? smile.gif
Atsakyti
sveikos,mes ir vakar nusipirkome maza deguti,ir narva,noretume i jusu bureli,ir noriu dar paklausti ar jau siandien galima bandyti imti i rankas po truputi?ir dar visokiu aisku patarimu noreciau nes pirma karta auginam toki zveriuka
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 08 05, 10:57)
neisgyveno verysad.gif sestadieni mire..
o vakar dickis diena suko rateli, lakste, rankose nejo nulaikyti. o gryzus namo, atsigule ir nebepavaiksciojo, per 3 val numire ir jis  cray.gif

kaip gaila....

QUOTE(kykute @ 2013 08 06, 11:59)
JR Farm nebegaunu ir aš seniai  verysad.gif Bet jis labai šieningas, mano peliai nelabai jį ėsti norėjo, išmėtydavo šiaudukus.

niekur nesu maciusi tokio edalo bigsmile.gif kur jo galima rasti?

QUOTE(fresija @ 2013 08 06, 17:43)
sveikos,mes ir vakar nusipirkome maza deguti,ir narva,noretume i jusu  bureli,ir noriu dar paklausti ar jau siandien galima bandyti imti i rankas po truputi?ir dar visokiu aisku patarimu noreciau nes pirma karta auginam toki zveriuka

zinoma bandykit imti,kuo anksciau pradesit,tuo greiciau jis pripras mirksiukas.gif
O laiko turint truputi permeskit temute nuo pradziu,ten iskart rasit daug atsakymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2013 08 06, 18:43)
sveikos,mes ir vakar nusipirkome maza deguti,ir narva,noretume i jusu  bureli,ir noriu dar paklausti ar jau siandien galima bandyti imti i rankas po truputi?ir dar visokiu aisku patarimu noreciau nes pirma karta auginam toki zveriuka
o mano patarimas būtų įsigyti antrą (tos pačios lyties) degutį. Neabejotinai smagiau bus jiems gyventi kartu. O ir priežiūros ne ką daugiau prisidės, tas pats narvas, tas pats valymas. Juos ir rekomenduojama laikyti po kelis, nes natūralioje aplinkoje šie gyvūnai gyvena kolonijomis.
Gyvendamas vienas degutis daugiau liūdės.
Atsakyti
aciu uz patarimus,bet ar priims kita drauga? o jie susipes jis berniukas,o kaip del narvo antro auksto? jis is geleziniu virbeliu ka klojate? kad minksta butu?
Atsakyti
aisku buna visko, bent jau mano paneles tai is karto susidraugavo ir miegojo kartu jau pirma nakti smile.gif ant virbu vaikscioti labai negerai deguciams, reikia kazka daryti, medines lentynas sugrauzia o ir isigeria sysiukas greitai, as i narva imontavau vonios plyteles 4u.gif super valyt lengva, neisigeria kvapas ir manau mergaitem patinka
Papildyta:
gal kas nors nori mazuciu degu pateliu? rolleyes.gif Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Tingma @ 2013 08 07, 13:00)
as i narva imontavau vonios plyteles 4u.gif super valyt lengva, neisigeria kvapas ir manau mergaitem patinka

Kaip fainai! O nenumėto jų? Gal galėtumėt nuotrauką narvuko įmest? labai sudomino
Atsakyti
siuo metu nuotrauku neturiu, bet kai turesiu imesiu. Pas mane tas narvas sinsilinis inter zoo, jame tiesiog pralisau per grotas tas plyteles didesnes aisku neplanavau kad turesiu 6 degucius blush2.gif
galiu padovanoti, bet Vilniuj mes gyvenam, mazutes priziuretos draugiskos sveikos, tik kad seimininku nerandu, gaila kur nors parduotuvei ar i turgu atiduot, kur jais visiskai nesirupina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 08 08, 21:02)
atiduodam, degu..jauniklius ir porelę degu su narveliu 4u.gif

Koks miestas?
Atsakyti
Sveikos merginos,man labai reikia patarimo , mano dukrai seneslis padovanojo du degu patinukus,vakar padovanojo dar viena moteris degute (patele) bandem leisti kartu bet labai pesasi, gal esat tureja panasia situacija arba gal duotumete patarima koki nors?
Atsakyti