Įkraunama...
Įkraunama...

Degu, mažųjų voveriukų mylėtojų namučiai

girdejau kaip reikia pamaloninti degucius smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
reikia pakasyti po ausytemis letais judeseis
Atsakyti
QUOTE(RyzaLape @ 2013 01 17, 17:08)
ta prasme  jūsų  degučiai  turi vaikiukų?  tai  taip anksti neatskirkit  nuo tėvų.  anksčiausiai poros mėnėsių.

Taip musu deguciai atsivede jauniklius smile.gif atiduosim ne anksciau vasario smile.gif kazkaip netiksliai parasiau. jei kam reiks mielai padovanpsim smile.gif
Atsakyti
Sveiki , noriu paklausti jei turiu jau vieną degutį ir jis jau subrendęs , tai galiu jam nupirkti dar 2 draugus (patinėlius) , kad jam nebūtų labai liūdna? smile.gif 4u.gif jis nieko jiems nepadarys?
Atsakyti
QUOTE(Dolcexxx @ 2013 01 19, 22:02)
Sveiki , noriu paklausti jei turiu jau vieną degutį ir jis jau subrendęs , tai galiu jam nupirkti dar 2 draugus (patinėlius) , kad jam nebūtų labai liūdna?  smile.gif  4u.gif jis nieko jiems nepadarys?

Tikrai nieko nepadarys, deguciai mazylius isivaikina smile.gif
Atsakyti
Deja , kaip bebūtų gaila mano 3 metų degutis nenori "įsivaikinti" naujo draugo , kurį atsinešiau šiandien , kai abu paleidom pasiuostyti ir pažiūrėti kas bus mano degutis stvėrė mažylį ir jie abu susipešė , kandžiojasi , šokinėjau , mažiukas gindamasis įkirto senbuviui į nosytę verysad.gif verysad.gif , žodžiu jie nesutaria kadnagi mūsų narvelis 2 aukštų su laipteliais tuos laiptelius užkėlėm į viršų , kad degu mažiuko nepasiektu ir nieko negalėtų jam padaryt... cray.gif mano degu dabar gyvena apačioje o naujokėlis viršuje , vargšas negali apsiginti nes dar jam tik 5 mėn.. schmoll.gif
Žodžiu kriepiuosi į jus pagalbos , su prašymų patarti ką daryti , kad jie nors kiek tarpusavyje apsiprastų ir galbūt jei įvyktų stebuklas gyventų kartu.. verysad.gif
Dėkui.
Atsakyti
Deja deja... http://www.youtube.c...h?v=XgxGRHk2c58 Va čia galit pažiūrėti kaip naujokės terorizuoja "namų šeimininkę".
Ankstesnėse temose labai daug prirašyta apie tokius atvejus
Atsakyti
Tai turbūt suleidote iškart kartu ir dar į narvą? doh.gif
Paskaitykite visas ankstesnes temas (reikėjo prieš tai tą padaryti, o ne paklausyti vieno nelabai išmanančio žmogaus). Šiaip patinukai iš skirtingų vadų gali sutarti tol, kol neprasidės kova dėl dominavimo, o va kada ji prasidės, tai oi... ir nužudyti gali. Gerai, kad atskyrėte. Gali tekti laikyti atskiruose narvuose. Aš du degu broliukus atskirai laikau, leidžiu apsiuostyti, pasikutinėti tik man ant rankų...
Ai ir atskirkite visiškai grotelėmis ar kažkuo kitu, nes vien kopetėlių nuėmimas gali nepadėti, degučiai šoklūs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vespa: 21 sausio 2013 - 22:34
QUOTE(Dolcexxx @ 2013 01 21, 18:53)
Deja , kaip bebūtų gaila mano 3 metų degutis nenori "įsivaikinti" naujo draugo
dar jam tik 5 mėn.. schmoll.gif

Deja, bet kitaip ir būti negalėjo, naujokas jau lytiškai subrendęs, nebe toks jau mažas, degučiai "įsivaikina" mažučius ką tik atjunkytus... Nežinau net ką patarti, pripratinti du svetimus subrendusius degučius - baisiai ilga ceremonija, jei vis tik pasiryšit, parašykit man į až savo el. pašto adresą, atsiųsiu verstinę instrukciją kaip elgtis. Reikės kantrybės, bet, sako, nėra neįmanoma. O kol kas laikykit juos atskirai, gali baigtis labai liūdnai.
Atsakyti
Varlyte, gal ir man galite atsiųsti? Galima ir angliškai.
Nusipirkau knygą apie degučius, bet ten daugiau įvadinė info, apie patinukų peštynes beveik nerašoma... Dar visos neperskaičiau, jei rasiu kokių įdomių įdėjų, čia parašysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vespa @ 2013 01 23, 17:45)
Varlyte, gal ir man galite atsiųsti? Galima ir angliškai.
Nusipirkau knygą apie degučius, bet ten daugiau įvadinė info, apie patinukų peštynes beveik nerašoma... Dar visos neperskaičiau, jei rasiu kokių įdomių įdėjų, čia parašysiu smile.gif

Vespa, atsiųskit man į až savo el. pašto adresą, persiųsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vespa @ 2013 01 23, 19:45)

Labai laukiam 4u.gif
Norejau paklaust, kaip greitai jusu deguciai isgeria gerykle vandens? ax.gif Maniskis per pora dienu issiurbia 50ml talpos gerykle, man tai atrodo daug, nes kiek esu auginusi deguciu, tai gerykle istustindavo tik per savaite g.gif Kas ryta ipylus vandens kita ryta jau puse gerykles tuscia. Galima butu itart cukralige, taciau jis nenutukes, akytes grazios, neapsiblause. Ar as cia be reikalo nerimauju?
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 01 24, 08:40)
Labai laukiam 4u.gif
Norejau paklaust, kaip greitai jusu deguciai isgeria gerykle vandens? ax.gif  Maniskis per pora dienu issiurbia 50ml talpos gerykle, man tai atrodo daug, nes kiek esu auginusi deguciu, tai gerykle istustindavo tik per savaite g.gif Kas ryta ipylus vandens kita ryta jau puse gerykles tuscia. Galima butu itart cukralige, taciau jis nenutukes, akytes grazios, neapsiblause. Ar as cia be reikalo nerimauju?

Maniškiai gyvena trise. Gertuvės užtenka labai skirtingai, žiūrint, ką duodu valgyti. Jeigu maitinu tik sausu maistu, vandenukas baigiasi per 2-3 dienas. Bet jeigu gauna obuolių, salotų lapų gali užtekt ir iltgesniam laikui.
Atsakyti