Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 235

QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 30, 21:53)
Ko gero taip ir padarysiu. Jei dar spesiu po 'primierkos' nupirkti  4u.gif

Odiniu ner noro nors tu ka. Drauge cia svajoja ir 'taupo' odinems, o man kazko dar ner to didelio noro, kad uz tokius pinigus odines pirkti  g.gif  Gal kai manysiu, kad uodega tobulo grazumo (jei kada taip imanoma manyti), tada gal ir isigeisiu i odines isokti  biggrin.gif

mano svajone odines, bet tom kuriu noriu dar neuzsikaliau babkiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazko didis linksmumas mane apemes biggrin.gif kai tokia gera nuotaika nors ir ligos patale einu atviruku gamint, inesiu dziaugsmo i juos lotuliukas.gif

negaliu pries akis stovi rugby sukne su uodega doh.gif kaip noriu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 30, 20:41)
Gal bandyti i guess nusivaryti rytoj pasimatuoti belkokius dzinsus  g.gif

"Cotton/tencel; coated contrast: cotton/polyester/Lycra® spandex"

Turiu siuos su 90cm 25dydi ,nu labai labai wub.gif

http://www1.blooming...age=contextPage
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 22:08)
mano svajone odines, bet tom kuriu noriu dar neuzsikaliau babkiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kazko didis linksmumas mane apemes biggrin.gif kai tokia gera nuotaika nors ir ligos patale einu atviruku gamint, inesiu dziaugsmo i juos  lotuliukas.gif

negaliu pries akis stovi rugby sukne su uodega  doh.gif kaip noriu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai imk,jei yra,as jau uzsisakius.
Kokia d.... ,kad sitos neemiau verysad.gif doh.gif
http://www.hautelook...product/6614662
Dabar nagus edu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 21:08)
mano svajone odines, bet tom kuriu noriu dar neuzsikaliau babkiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kazko didis linksmumas mane apemes biggrin.gif kai tokia gera nuotaika nors ir ligos patale einu atviruku gamint, inesiu dziaugsmo i juos  lotuliukas.gif

negaliu pries akis stovi rugby sukne su uodega  doh.gif kaip noriu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

thumbup.gif

As jau sunumeravau vokiukus. Dabar mastau kaip turini isdalinti juose biggrin.gif

Nakti gi reikes suklijuoti, akd ryte rastu siurpraiza (baisiai mano zuikis megsta tuos siurprizus...Pareina is darzo ir klausia koki siurpriza turiu doh.gif )

QUOTE(edicike @ 2012 11 30, 21:09)
Turiu siuos su 90cm 25dydi ,nu labai labai wub.gif

http://www1.blooming...age=contextPage

Ojez kokie sitie! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2012 11 30, 22:11)
Tai imk,jei yra,as jau uzsisakius.
Kokia d.... ,kad sitos neemiau verysad.gif  doh.gif
http://www.hautelook...product/6614662
Dabar nagus edu verysad.gif

tai kad neber fear.gif angel_sadangel.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 10:02)
Labas rytas smile.gif
Jau matei ane  bigsmile.gif atkeliavo  notworthy.gif  yahoo.gif  ploja.gif  assa.gif
Joa garstycias pasiemiau  wub.gif

tai ir maciau, ir issiunciau, ir jau rasiau temoj jau seniau kad gavau, bet nematei vadinasi biggrin.gif
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 30, 16:08)
taigi apgavo mane visiskai su tuo keksiuku stiklo receptu doh.gif  verkiau per visa interneta, kaip sesis bandymus ismeciau , pirsta nusideginau ir vistiek nesigavo .

omg, prisimenu sia baisia diena ir nakti, mano kompas tiek asaru nebuvo mates, verke MM visa vakara ir nakti unsure.gif
apie martha papasakosiu, kai buvau sonomos kursuose, pasakojo, kad jos receptu knygos buvo leidziamos su receptai, kurie niekada nebuvo isbandyti realiai, kazkas is akies paraso, jinai ideda, ir gaunasi total fail kas bando gaminti unsure.gif bet cia liecia tuos senesnius laikus, ir senesnes tas knygas, dabar lygtais jau viska isbando jinai pati ar jos komanda, pries publikuojant recepta viesai unsure.gif

QUOTE(edicike @ 2012 11 30, 19:55)
Aciu mergaitems uz prekytes wub.gif  ir Ingridai5 4u.gif

QUOTE(swarcas @ 2012 11 30, 19:56)
Ačiū už viską visai komandai!

aciu uz pirkinukus 4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 22:08)

joa, grazi ir man baisulingai, tik mane guodzia tas, kad su mano ugiu butu reikeje apkirpti visa apacia, tai nesinervinu labai baisiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 30, 22:07)

apie martha papasakosiu, kai buvau sonomos kursuose, pasakojo, kad jos receptu knygos buvo leidziamos su receptai, kurie niekada nebuvo isbandyti realiai, kazkas is akies paraso, jinai ideda, ir gaunasi total fail kas bando gaminti  unsure.gif  bet cia liecia tuos senesnius laikus, ir senesnes tas knygas, dabar lygtais jau viska isbando jinai pati ar jos komanda, pries publikuojant recepta viesai  unsure.gif

tikrai tikiu . apie ja visokiu kalbu sklanda . bet padare moterele versliuka tai kaip reikiant smile.gif o jau tie visi craftai jos psl wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 30, 23:07)
tai ir maciau, ir issiunciau, ir jau rasiau temoj jau seniau kad gavau, bet nematei  vadinasi  biggrin.gif

joa, grazi ir man baisulingai, tik mane guodzia tas, kad su mano ugiu butu reikeje apkirpti visa apacia, tai nesinervinu labai baisiai  biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif praleidau blink.gif wacko.gif mega_shok.gif o skaiciu tai negavau jei issiusti doh.gif

jei Jottautei netiks suknia lauksiu kreipimosi i mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisijunkit prie
www.landsend.com
-40%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 30 lapkričio 2012 - 22:18
Junkites prie www.polo.com - 10 % nuolaidele, turim nemokama shipuka jau, dar palauksiu norinciu prisijungti

ir
www.sephora.com reiktu prisijungianciuju drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 30, 23:14)
tikrai tikiu . apie ja visokiu kalbu sklanda . bet padare moterele versliuka tai kaip reikiant smile.gif  o jau tie visi craftai jos psl  wub.gif

QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 23:14)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif praleidau  blink.gif  wacko.gif  mega_shok.gif  o skaiciu tai negavau jei issiusti  doh.gif

jei Jottautei netiks suknia lauksiu kreipimosi i mane  lotuliukas.gif

savaitgali skaiciukai bus ax.gif
nemanau, kad Jottauute perleis suknele, sake blogiausiu atveju pasitrumpins ta uodega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 30, 23:24)
Junkites prie www.polo.com - 10 % nuolaidele, turim nemokama shipuka jau, dar palauksiu norinciu prisijungti

ir
www.sephora.com reiktu prisijungianciuju  drinks_cheers.gif

Papildyta:
savaitgali skaiciukai bus  ax.gif
nemanau, kad Jottauute perleis suknele, sake blogiausiu atveju pasitrumpins ta uodega  biggrin.gif

wacko.gif nieks neleis trumpint lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisijunkit prie
TOMMY -30%
krepsiuko
perkam netrukus 4u.gif
Atsakyti