Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 235

Pasiulysiu per merginas pirkta TH klasikini juoda megztuka 100 lt. M dydis, atitinka, buvau pamiršusi kai užsakinėjau, kad tokį patį jau turiu, mielai keisciausi į kita spalva tokio modeliuko M dydzio megztuka 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatyte.r: 30 lapkričio 2012 - 13:11
QUOTE(camelija82 @ 2012 11 30, 14:02)
Priminkit kaip i TH patekt? Man darbe neleidzia instaliuot Tunnelbear  verysad.gif

webwarper.net arba nedproxy.com
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 30, 12:55)
Prabilot ta tema, tai ir as uzsiliepsnojau mintim atviruku gaminimui  thumbup.gif

O del advento kalendoriaus, as vis praziopsau sita reikala, reikes susiimti kazkaip staigiai  g.gif

as pernai gruodzio 6 pakabinau cool.gif turiu tokias is veltinio pasiutas kiseneles spalvotas su skaiciais .jas ant sienos prisegu smeigtukais, bet po tos mistiskai dingsta namuose ir ,kai reikia kabinti , ieskau panikoje biggrin.gif

QUOTE(renatyte.r @ 2012 11 30, 13:01)
O jiems kokia nuolaida dabar yra?  ax.gif

tommy yra 30% sale prekems 4u.gif

QUOTE(camelija82 @ 2012 11 30, 13:02)
Priminkit kaip i TH patekt? Man darbe neleidzia instaliuot Tunnelbear  verysad.gif

as tik per tunneli einu...
Atsakyti
biggrin.gif

As eilini karta Martha'os Stewart gerbeja pabusiu jauciu... Paprasta ir greitai bus. Siandien pat nuvarysiu i koki tigershopa raudonu voku ir skirtingu gerybiu Marks&Spenceryje - va ir bus man kalendorius... Kai uzmigs mano ziogas pakabinsiu ir bus jam siurpraizas bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoulinRouge: 30 lapkričio 2012 - 13:30
4u.gif 4u.gif 4u.gif Laaaabai ačiū už VS prkes.Neatsidžiaugiu,kaip tik mano dydis.Ir merginai kuri dalina diiiidelis ačiū 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 30, 13:30)
biggrin.gif

As eilini karta Martha'os Stewart gerbeja pabusiu jauciu... Paprasta ir greitai bus. Siandien pat nuvarysiu i koki tigershopa raudonu voku ir skirtingu gerybiu Marks&Spenceryje - va ir bus man kalendorius... Kai uzmigs mano ziogas pakabinsiu ir bus jam siurpraizas  bigsmile.gif

kaip grazu wub.gif ale as tai pikta ant Marthos dar nuo Helovyno schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(Arnytė @ 2012 11 30, 13:36)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Laaaabai ačiū už VS prkes.Neatsidžiaugiu,kaip tik mano dydis.Ir merginai kuri dalina diiiidelis ačiū  4u.gif  thumbup.gif

thumbup.gif aciu Jums 4u.gif iki malonaus wink.gif
Atsakyti
biggrin.gif

As eilini karta Martha'os Stewart gerbeja pabusiu jauciu... Paprasta ir greitai bus. Siandien pat nuvarysiu i koki tigershopa raudonu voku ir skirtingu gerybiu Marks&Spenceryje - va ir bus man kalendorius... Kai uzmigs mano ziogas pakabinsiu ir bus jam siurpraizas  bigsmile.gif

user posted image

kokia super ideja, as cia sukau galva, ka idomesnio sugalvojus.....ir pas mus bus "vokinis" kalendorius smile.gif

pratesiant kaledu tema, gal kokiu ideju angelam turit. Reikia i darzeli padaryt, o fantazija nenesa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nete: 30 lapkričio 2012 - 13:47
biggrin.gif

user posted image

O ka ten idomaus idedat i tuos vokus, MR ?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 12:00)
o as itariu klubams jau per sena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif man daug mieliau pasikviest draugu i namus smagiai paplepet, ar i koki pub nulekt, bet tik ne i kluba  doh.gif

Aš irgi matyt per sena, nors jaunesnė esu smile.gif nesu mėgėja klubų smile.gif

QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 30, 14:30)

Super idėja wub.gif
Atsakyti
Na as esu labiau sioj temoj skaitytoja ir tyli pirkeja, bet sikart noriu irgi ikist savo liezuvi, pasidalint ideja biggrin.gif
Na as ir esu Martha'os Stewart gerbeja, maciau MR pasiulyta advento ideja, super wub.gif
As tai bandysiu sikart toki (yra duotas net maketas toms eglutems )ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristtina: 30 lapkričio 2012 - 13:48
Ramaja, tai gi belenkokius skanestus vaikam....tik man dilema ka daryt, du atskirus, ar i viena det abiem
Atsakyti
Merginos, o Tommy HIlfiger polo bliuskutes nera mazintos?
Ar viena balta turu, kiek mazinta atrodo, bet gal tik taip papuole g.gif
Atsakyti