Ne pirmas kartas

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 05, 23:29)
jo, pasitaiko pas juos tokių bajerių

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 05, 23:30)
O pabandykit jus taip sudurniuot, sumoket pvz koki pvm uz 2012 gruodi tik 2013 gruodi

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 06, 01:23)
O pabandykit jus taip sudurniuot, sumoket pvz koki pvm uz 2012 gruodi tik 2013 gruodi
Gi ant tvoros pakabins pliku uzpakaliu 

ir tą užpakalį dar gerai nutarkuos

Nu ppp.... nesikeikiant, nuo 10 guliu lovoj, bet niekaip uzmigt negaliu iki dabar. Tai atsikeliau, atsidariau sampes ir laksiu viena sau kaip latras, gal miegas greiciau suims
, bet kad neatrodyciau kaip latras, keliu i daidutes sveikata. Tik idomu kaip ryt 7reiks akis praplest.
Jau tais gps pasikliaut negalima, tuose jusu Siauliuose mane ir kelis kartus nuveze ne ten kur reik. Vaziuoji, vaziuoji ratais, po to ziuri, kad vel ten pat atsidurei
Nu nieko dar keli atvaziavimai ir busiu saviake jusu mieste
Tai tuoj nesusisnekesim su tavim, busi auksciausio rango buhalterka, tai ne mes eilines
Tu kaip visada su bairiais, nuotaika pakeli
Ir pabandyk ko nors nezinot tu, joms tai pofik, pasako kad mes pacios nesuprantam gretinimu, o jus uzsikniskit, perpraskit kaip norit.
Ir dar man iskilo toks klausimelis. Jei klientai jums veluoja sumoket laiku, tai jus rasot kokius delspinigius ar ne? Siaip fakturose mes rasom kad skaiciuosim delspinigius, bet realybeje dar nei karto to netaikem. ,bet kai klientai jau ne kelis tukstancius skoloj, tai galvoju kaip cia man elgtis, kad po to nebutu ragu kontora. Gal jus turit kokiu minciu

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 05, 20:16)
Kadangi su gps vaziavau, tai ir nuvede ten mane, o ir siaip nezinojau as kaip kitaip pasiekt Titnago g.
Jau tais gps pasikliaut negalima, tuose jusu Siauliuose mane ir kelis kartus nuveze ne ten kur reik. Vaziuoji, vaziuoji ratais, po to ziuri, kad vel ten pat atsidurei

QUOTE(Daidute @ 2012 12 05, 20:38)
Labas vakaras

Ačiū už kumštukus
, jie tikrai labai labai padėjo
ir rezultatas bus teigiamas
. Tik dėl jo dabar turėsiu kankintis net du mėnesius 

Ačiū už kumštukus

Tai tuoj nesusisnekesim su tavim, busi auksciausio rango buhalterka, tai ne mes eilines

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 05, 21:44)
Pragėriau žiRRRgelįįįį - ir kam man jo reeeik?
Galiu aš pas diedą ir pėsčia nueeeeit... Ik - ik... 

Tu kaip visada su bairiais, nuotaika pakeli

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 06, 00:23)

Ir pabandyk ko nors nezinot tu, joms tai pofik, pasako kad mes pacios nesuprantam gretinimu, o jus uzsikniskit, perpraskit kaip norit.
Ir dar man iskilo toks klausimelis. Jei klientai jums veluoja sumoket laiku, tai jus rasot kokius delspinigius ar ne? Siaip fakturose mes rasom kad skaiciuosim delspinigius, bet realybeje dar nei karto to netaikem. ,bet kai klientai jau ne kelis tukstancius skoloj, tai galvoju kaip cia man elgtis, kad po to nebutu ragu kontora. Gal jus turit kokiu minciu

QUOTE(tutska2 @ 2012 12 06, 02:22)
Nu ppp.... nesikeikiant, nuo 10 guliu lovoj, bet niekaip uzmigt negaliu iki dabar. Tai atsikeliau, atsidariau sampes ir laksiu viena sau kaip latras, gal miegas greiciau suims
, bet kad neatrodyciau kaip latras, keliu i daidutes sveikata. Tik idomu kaip ryt 7reiks akis praplest.

vajei... tau rytoj (šiandien) tikrai bus sunku keltis... beje, skanaus šampano!
ech, kaip aš jo pasiilgau

delspinigių aš niekada irgi neskaičiavau, nors ir sutartyse ir sąskaitose nurodoma, kad bus skaičuojama.
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 06, 00:23)

Dabar užtenka vienąkart pavėluot pateikt deklaraciją vieną dieną. Premija už tiek - šimtas pinigų. Dvi, trys dienos kainuos atitinkamai daugiau. Ir visai nesvarbu, kad visus 58 metus, iki pat pensijos, pateikdavai laiku.
Labas rytas
Pakėlė, bet nepažadino

Pakėlė, bet nepažadino

Labas rytas, Jum čia mėnulio pasikeitimas taip veikia, kad nemiegat

Nežinau, kaip kitas, bet man tai nuolatinis kukū

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 06, 06:48)
Dabar užtenka vienąkart pavėluot pateikt deklaraciją vieną dieną. Premija už tiek - šimtas pinigų. Dvi, trys dienos kainuos atitinkamai daugiau. Ir visai nesvarbu, kad visus 58 metus, iki pat pensijos, pateikdavai laiku.
nežinojau. Niekada nesusidūriau... kad ir paskutinę dieną, bet pateikiu deklaracijas laiku

Tikiuosi ir neteks susidurti su jų baudomis

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 05, 13:32)
Pataikei, pataikei... Draugaujam

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 05, 23:16)
sudurniavo EDS
atsiuntė man šiandien į el.paštą pranešimą apie 2011m. FR0521 (Mokesčio už aplinkos teršimą deklaracijos) priėmimą 2012 02 23 dienos data.
Nesamonių muziejus
atsiuntė man šiandien į el.paštą pranešimą apie 2011m. FR0521 (Mokesčio už aplinkos teršimą deklaracijos) priėmimą 2012 02 23 dienos data.
Nesamonių muziejus

Aha ir pas mane paste guli toks laiskiukas..