Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (192 tema)!

QUOTE(krista08 @ 2012 11 30, 08:38)
Jcrew megejai tokiu dalyku. Tikrai yra pasitaike visokiu nesklandumu su jais. Tikriausiai kazkas grazino i parduotuve jau panesiota rubeli, netycia jis pakliuvo pas Jus. Bet gal kazkaip galima sita situacija isspresti?  unsure.gif

Bet kaip keista g.gif man tokia rimta parduotuvė atrodė, o va kokias nesąmones išdarinėja doh.gif Bandysiu nešt pas siuvėją (o gal pas mezgėją kokią reikia nešt g.gif ), gal ką nors padarys, kad būtų galima nešiot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolrytux @ 2012 11 30, 09:38)
o man tas naturessh.. kremas itartinas. kai pirkau is to psl, buvo ir uzklijuotas ir stikliniam indely ir toks gaivus ir drekinantis. o dabar emem is ideeli ar kur ten buvo, plastikinis indas, neuzklijuotas o ant veido uztepus grauzia  blink.gif bet tai gal cia man marazmas  doh.gif

blink.gif dar vasara berods pirkom is ideeli siuos kremukus, tai tikrai viskas gerai su jais buvo. Gavau kaip priklauso, stikliniam indely unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Roberta-z @ 2012 11 30, 09:42)
Bet kaip keista  g.gif man tokia rimta parduotuvė atrodė, o va kokias nesąmones išdarinėja  doh.gif Bandysiu nešt pas siuvėją (o gal pas mezgėją kokią reikia nešt  g.gif ), gal ką nors padarys, kad būtų galima nešiot  unsure.gif

Pasiziurekit pirma sios temutes puslapi, net Kate parasius, kad uz Jcrew klaidas neatsako, kadangi jie megejai tokiu bajeriu. Man neteko (pfu pfu pfu) su tuo susidurti, bet paskaitykit Jcrew temute stiliaus skyreli, tikrai nemazai pasitaiko tokiu atveju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2012 11 30, 08:42)
Bet kaip keista  g.gif man tokia rimta parduotuvė atrodė, o va kokias nesąmones išdarinėja  doh.gif Bandysiu nešt pas siuvėją (o gal pas mezgėją kokią reikia nešt   g.gif ), gal ką nors padarys, kad būtų galima nešiot  unsure.gif

jcrew vienas rubas pries kelis metus ar dar seniau kainuodavo maziausia 100$...pirkom labai mazai..o kai nusipigino, tai ir kokybe kazkiek suslubavo, manau...klaidu daug privelia, nesuziuri, siuncia neteisingus daiktus, dydzius ir pan.
as jums parasiau laiska, pasiskaitykit

30d siuntimo skaiciukai dar ne visi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 30 lapkričio 2012 - 08:58
QUOTE(Kate25 @ 2012 11 30, 08:56)

Katuli AE gal bus dar skaiciuku?
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2012 11 30, 08:56)

Aš irgi labai laukiu daug įvairių skaičiukų biggrin.gif Tiek visko prisisakiau, o dar negavau skaičiukų blush2.gif biggrin.gif 4u.gif

Dėl Jcrew - atsiprašau, gal tikrai ne vietoj parašiau 4u.gif Aš nieko nekaltinu, tik norėjau pas jus visas paklaust, ar kažkam taip buvo atsitikę. Baigiam šitą diskusiją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
friends.gif
Atsakyti
As tai vis galvojau ar patakaiu su dydziu sios striukes http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG gal kurios vyras turi ir galit pakomentuto didele ji ar ne? turi vyras TH megztuka xl, bet laisvas ir rankoves siek tiek dideles, tai striuke L eme ir bijau,kad tik,tiktu...
Atsakyti
Kate, gal ir man jau bus Cabelos skaiciai?
Atsakyti
as irgi pirkau tuos naturhea kremus is ju puslapio, du pirkau abu buvo stikliniuose indeliuose bet neuzklijuoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2012 11 30, 10:22)
as irgi pirkau tuos naturhea kremus is ju puslapio, du pirkau abu buvo stikliniuose indeliuose bet neuzklijuoti schmoll.gif

Jie ir nebuna uzklijuoti ax.gif
Atsakyti
timberland - 40% off

norejau paklausti ar sale prekems galioja? Aciu
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 11 30, 10:27)
Jie ir nebuna uzklijuoti  ax.gif

vasara mama pirko ta rinkini anti-aging dezuteje su aliejais ir t.t. iki siol turi indeli. man ir parode, sako ziurek, cia stiklinis, cia plastikinis, cia buvo uzklijuota, o cia ne... tai ir nezinau. Bet nu tai ai mirksiukas.gif
Atsakyti

o man tas naturessh.. kremas itartinas. kai pirkau is to psl, buvo ir uzklijuotas ir stikliniam indely ir toks gaivus ir drekinantis. o dabar emem is ideeli ar kur ten buvo, plastikinis indas, neuzklijuotas o ant veido uztepus grauzia blink.gif bet tai gal cia man marazmas doh.gif
[/quote

man taip pat toks pat marazmas, tik turejau abu stiklinius ir is to naturessh puslapio, pirmakart tai patiko, todel nusipirkau antra po puses metu , griausti tai ne, bet labai sausina oda , nors naudojant antiaging krema manau turetu buti atvirksciau g.gif
Atsakyti