Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (192 tema)!

http://www.cacp.info...kets-p-897.html

PARDUODU AX STRIUKYTE PIRKTA PER KATE25. dydis M!.
Atsakyti
Ar yra norinčių jungtis prie Sierra su -35%? Dar šiandien galioja, bet šiandien ir išjungs. Žiūrėti čia

Aš mažą reikaliuką į ten turiu, dovaną MB. 100% merino vilnos šalikas $9.72 gaunasi: http://www.sierratra...-women~p~1789k/

Nemokamo shipo nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaM: 04 gruodžio 2012 - 09:57
QUOTE(AstaM @ 2012 12 04, 10:55)
Ar yra norinčių jungtis prie Sierra su -35%? Dar šiandien galioja, bet šiandien ir išjungs. Žiūrėti čia

Aš mažą reikaliuką į ten turiu, dovaną MB. 100% merino vilnos šalikas $9.72 gaunasi: http://www.sierratra...-women~p~1789k/

Nemokamo shipo nėra.

tai kad cia ne merinosas-o lambwool kur pirkus cia man atrodo tiesiog eriuko vilna pora saliku pirkau vyrai nenesiojo-kandziojosi ta vilna doh.gif nu bet gal tie eriukai skiriasi-merino tai ir raso merino wool blush2.gif merinosai tuo ir skiriasi svelnumu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2012 12 04, 11:01)
tai kad cia ne merinosas-o lambwool kur pirkus cia man atrodo tiesiog eriuko vilna pora saliku pirkau vyrai nenesiojo-kandziojosi  ta vilna  doh.gif nu bet gal tie eriukai skiriasi-merino tai ir raso merino wool  blush2.gif merinosai tuo ir skiriasi svelnumu   wub.gif

Aga, tikrai, ne merinosų, kas jie bebūtų. biggrin.gif Tiesiog vilnoniai. Aš irgi žiūriu išsididinus, bandau suprasti ar kąs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaM: 04 gruodžio 2012 - 10:09
QUOTE(AstaM @ 2012 12 04, 11:08)
Aga, tikrai, ne merinosų, kas jie bebūtų.  biggrin.gif Tiesiog vilnoniai. Aš irgi žiūriu išsididinus, bandau suprasti ar kąs.

siek tiek kas parasyta atsiliepimuose 4u.gif bet svelnus kaip suprantu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 04 gruodžio 2012 - 10:21
QUOTE(AstaM @ 2012 12 04, 11:08)
Aga, tikrai, ne merinosų, kas jie bebūtų.  biggrin.gif Tiesiog vilnoniai. Aš irgi žiūriu išsididinus, bandau suprasti ar kąs.

Sveiki, tokį čiupinėjau, man nepatiko, toks lyg ir švelnus atrodo, bet -bent jau man tai tokie nėra malonūs, aš pati tokio neryšėčiau...pardaviau ax.gif
Atsakyti
Mergiukai,gal iš www.fisherpricestore.com nupirktumėte blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Gal netyčia Kaunas šiandien gauna 11 30 dėžę?
Atsakyti
Gal turite papildma crocs nuolaida? 4u.gif
crocband wintergal kas pirkote ir turit kokiu atsiliepimu? smile.gif
Atsakyti
Prisijunkite 4u.gif

saksfifthavenue - 15% off, galioja ir kosmetikai
bebe - 100$ off nuo 400$
6pm - 20% off,dar turim kelis kodukus, renkam didesnius uzs
juicycouture - 50$ off 200$ dar galioja
onlineshoes - 25% off viskam, galioja ir ugg
guess - 30% off viskam

jbrand - 20% off

user posted image

nuoroda

yoox - 10% off kodukas
bebe - 100$ nuo 400$, kas sudaro 25% off

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nattti: 04 gruodžio 2012 - 12:16
QUOTE(*slibiniene* @ 2012 12 04, 13:05)
Gal turite papildma crocs nuolaida? 4u.gif
crocband wintergal kas pirkote ir turit kokiu atsiliepimu? smile.gif

As pirkausi tik kita modeli,bet va deje per didelius atsisiunciau,tai parduodu,o del atsiliepimu,tai mano drauge jau antrus metus nesioja tuos Winter ir sako superiniai batukai smile.gif ir as susigundziau juos nusipirkti 4u.gif
Papildyta:
Parduodu per mergaites pirktas Crocs Crocband Winter Boot dydis 8 (38-39)spalva: Oyester ,nauji tik pamatuoti,per dideli man verysad.gif
Rasykite i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusyte20: 04 gruodžio 2012 - 12:19
QUOTE(Algirdas90 @ 2012 12 04, 12:03)
Gal netyčia Kaunas šiandien gauna 11 30 dėžę?

g.gif g.gif Nugis labai greit norit.
Dar nera 11.30d. biggrin.gif
Atsakyti