Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Vonios Fane @ 2012 12 04, 10:40)
Butina, ka tik turejo vienas pazistamas tokia situacija

Butina, as pati turejau tokia situacija. Policija turi pripazinti pamestas teises negaliojanciom, isduoti pazyma, ir tuomet kreiptis i regitra
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2012 12 04, 02:23)
Sveiki, labai laukiu skaiciuku is drugstore lapkricio 23d. uzsakymas. Ar jau yra prekytes pas jus ?

turiu labai labai daug pripakuotu prekiu ir neissiustu skaiciuku, iki savaites pabaigos paskaiciuosiu sios savaites dezuciu skaiciukus, turetu buti ir jusu uzsakymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2012 12 04, 09:44)
turiu labai labai daug pripakuotu prekiu ir neissiustu skaiciuku, iki savaites pabaigos paskaiciuosiu sios savaites dezuciu skaiciukus, turetu buti ir jusu uzsakymas  4u.gif

o 11 30 jau visi skaiciukai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 12 04, 10:48)
o 11 30 jau visi skaiciukai?  blush2.gif

Rašė jau anksčiau Rudaplaukė, kad visi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, kraunu SAKS krepšiuką drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rudaplauke, atsiprašau už spirgėjimą, bet kadangi Kalėdoms, tai bais nekantru (ir neramu smile.gif ) - gal kartais esat gavusi 11.26 mattel ir mano 11.27 amazon žaislus blush2.gif ax.gif ?
Atsakyti
mergaites, ar verta imti blush2.gif http://www.saksfifth...p;bmUID=jJBuTeA
Atsakyti
QUOTE(lule @ 2012 12 04, 09:43)
Butina, as pati turejau tokia situacija. Policija turi pripazinti pamestas teises negaliojanciom, isduoti pazyma, ir tuomet kreiptis i regitra

man regitroj nereikėjo jokios pažymos schmoll.gif

o kažkada kai vyrui pavogė ir jis pranešė policijai, tai jie sakė, kad galėjot ir nepranešt. Sakė dabar regitra pati užregistruoja.
Atsakyti
mergaites, man ruziuko reikai tokio grazaus, naturalaus, paimciau is saks, ir is tu gurleanu ka rekomenduotumet 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar VIA Spiga batu dydziai atitinka?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti