Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Tyli upe, as jau juos uzsisakiau, o rizikuoju su tokiu kulnu, nes pries nestumus tokius turejau ir buvo ziauriai ziauriai patogus net nejausdavau kulno. Aisku, kaip dabar bus kai beveik 5 metu aukstakulniu neavejus, bet teks pratintis, nes man jie tokie tokie ir kiek ieskojau kiti niekas nebprilygo man jiems, o kulniukai darbe privercia but pasitempusiai, o pas mane administracinis darbas tai privalu tiesiog wub.gif sleep.gif

O dabar dvejos poros odiniu bateliu stovi ir negaliu nesiot nes koja pailgejo ir labai spaudzia tai nesupratau bajerio, bet kyla mintis deti skelbima ir parduoti 000164.gif
Papildyta:
http://www.6pm.com/k.....zfcTest=mat:1

Nu nesusiturejau issiuncoiau uzsakyma su siom kelnem nes 20 proc kaina pakenciama iseina, nes man jos ir spalva ir tokios wub.gif wub.gif good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 02 gruodžio 2012 - 18:08
QUOTE(ralija @ 2012 12 02, 19:01)
Benicio, as manyciau, gal Jums reiktu xs ar xxs dairytis ...  g.gif ko konkreciai ieskote?

Ieškau šiltos striukės, odinukės. Peržiūrėjau wilsonsleather, bet nesigaudau kur ūgis nurodomas. Nusipirksi, pasirodys, kad liemuo ties keliais tongue.gif . O kaip žymimi rūbai žemaūgėms?
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 12 02, 20:08)
Ieškau šiltos striukės, odinukės. Peržiūrėjau wilsonsleather, bet nesigaudau kur ūgis nurodomas. Nusipirksi, pasirodys, kad liemuo ties keliais  tongue.gif . O kaip žymimi rūbai žemaūgėms?

Petite smile.gif

Bet striukėms, paltams nepastebėjau, kad būtų žymima.. suknioms, kelnėms labiau..
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 12 02, 19:12)
Petite smile.gif
Bet striukėms, paltams nepastebėjau, kad būtų žymima.. suknioms, kelnėms labiau..

Dėkavoju aciuks.gif .
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 12 02, 17:31)
Labukas, dedu Macys.com  4u.gif

Sąskaitų, please, kada bus? blush2.gif nebeleidzia sazine nieko pirkt, tiek ilgai nemokant o zinant, kad bus daaaauug mokejimu doh.gif.
Atsakyti
dar galioja macys -25% bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mutinela @ 2012 12 02, 11:17)
Sąskaitų, please, kada bus? blush2.gif nebeleidzia sazine nieko pirkt, tiek ilgai nemokant o zinant, kad bus daaaauug mokejimu doh.gif.

dar norit ? bus thumbup.gif Superku ka turiu ir tesiu toliau saskaiteles smile.gif
Papildyta:
Timberland.com irgi dar galioja -40%
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 12 02, 17:45)
Moterys, padėkit susigaudyti pasiūlymų platybėje.
Esu 160cm ūgio,
Krūtinė 84cm
Liemuo 64cm
Klubai 86cm
Gal kuri yra panašių gabaritų ir pasufleruotų kur viršutinių rūbų, paltų, striukų ieškoti, ką?

Daugiausia žiūrėk XS ir XS P ,striukių šiltų būtinai pasidairyk Landsend ir Overstock,taip pat Sierratradingpost(ten dažnai papildoma nuolaida būna,klausk temoj,ypač link savaitgalių.
Jei ko nesusigaudysi,gali klaust ir į až,poblatu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tyli upe, aciu uz nuorodele, bet ten liemuo na jau ir man per zemas 7 inch smile.gif

Mutinela lauksim kartu saskaiteliu, maniske si karta labai erotiska doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 02 gruodžio 2012 - 18:34
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 02, 19:31)
Daugiausia žiūrėk XS ir XS P ,striukių šiltų būtinai pasidairyk Landsend ir Overstock,taip pat Sierratradingpost(ten dažnai papildoma nuolaida būna,klausk temoj,ypač link savaitgalių.
Jei ko nesusigaudysi,gali klaust ir į až,poblatu mirksiukas.gif

Gafsiuk - pagarbinta tarp moterų 4u.gif , einu tikrint ką nurodei, o jei ką - klausiu po blatum smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 12 02, 13:44)
Vassarette trauzai 5 dydis man geri ant ~93-94 cm, bet vat galvoju jei dar uzsakinesiu, imsiu 6, bus truputi laisvesni g.gif. Manau 6 dydis bus kokiai iki 96 dupcei. Cia as apie microfiber su daug elastano. Labai kokybe patiko ir prlimpa kaip antra oda smile.gif.

OI tai aciu 4u.gif Spejau pataisyt (tikiuos). Labai jau geros nuomones pasirodo buvau apie save lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 02, 18:34)
Mutinela lauksim kartu saskaiteliu, maniske si karta labai erotiska  doh.gif

Kas yra erotiska saskaita? blink.gif labai maza ar labai didele? lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, nesuprantu ar šie batai zomšiniai ar dirbtinės odos?
http://www.ideeli.co...st_view/2787166
Atsakyti