Sveiki
CK jamsit ? O 6pm kodukas yra ?
QUOTE(proksi @ 2012 12 03, 13:08)
vakar buvo free shipukas visam savaitgaliui, o kaina mum minusavo nuo arbatos pakeliu. kaip supratau arbateliu dar nenupirkot ? 
Nesinervuojam.. dabar freeshipas nuo 25 dol.
O ten ta "akcija" taigi magija, kaip ir įtariau.. tarptautiniams pirkėjams minusuoja, o Taurė gi local
Mutinela, koks simpotnas koldūnas avatare
A rimtai, kas čia visoms kiaulės užkliūna? Gerai, kad bent prieš jautukus nieko blogo neturit pasaskyti
QUOTE(gretuxxx @ 2012 12 03, 12:07)
Svarkiukas savarankiskai parkeliauja. Pastu
apie harney arbatas- pirkau su cinamonu ir mėtinę su šokoladu.
Daugiau nebandysiu pirkti, nu ne man jos... aš labiau mėgstu iš daržo prisiskinti ir sudžiovinti- mėtą, melisą ir t.t. Skaitykit kad mano skonis neišlavintas
Daugiau nebandysiu pirkti, nu ne man jos... aš labiau mėgstu iš daržo prisiskinti ir sudžiovinti- mėtą, melisą ir t.t. Skaitykit kad mano skonis neišlavintas
QUOTE(Dilma @ 2012 12 03, 00:16)
Klausykit, jau ne pas vieną pastebiu komplimentus kriuksei... Jūs nemėgstat kiaulienos ar čia šiaip koks sąmokslas?

negražu juoktis iš beesmegenių...
mylim mes kiaulieną labai labai , rimc
QUOTE(kaktuselis @ 2012 12 03, 13:33)
Nepatiko?
Šiaip, aš pagalvojau, kad ten visokias ramunėles, organic mėtas, čiobrelius aš tikrai pati savo rūtadaržyje turiu.. siųstis verta nebent tokių, kurių čia nėra.. o parduotuvėj pirktos juodos, žalios su kvapais, be kvapų.. paskutiniu metu didele dalim nevartojamos..
Brungu, vienok.. bet kelis pokiukus nusižiūrėjau.. bus pagal nuotaiką, vienas numatytas padovanoti
QUOTE(kaktuselis @ 2012 12 03, 11:33)
na as paemiau jazmino arbatas ir viena ta sventine - holiday, atsiliepimai geri, ziuresim kaip bus
QUOTE(tyli upė @ 2012 12 03, 11:41)
Nepatiko?
Brungu, vienok.. bet kelis pokiukus nusižiūrėjau.. bus pagal nuotaiką, vienas numatytas padovanoti
Galiu duoti paragauti jei nori. Įbersiu į maišiukus.
Cinamoninė man per saldi, o metos su šokoladu... manau neverti tų pinigų
Juo labiau kaip rašiau mėgstu savo daržo žoles
QUOTE(linkasta @ 2012 12 03, 13:42)
na man dovanom, manau neblogai bus
QUOTE(proksi @ 2012 12 03, 11:44)
aš tikrai nebandau pasakyt, kad jos prastos
Mano nuomone, iš Harney verta pirkti juodą ar žalią kurią nors arbatą dėl kokybės. O kur jau su žolelių priedais, tai tikrai, mūsuose išaugintos mėtos, melisos, čiobreliai man vis tiek skaniau
.