Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Sveiki 4u.gif CK jamsit ? O 6pm kodukas yra ?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 03, 13:08)
vakar buvo free shipukas visam savaitgaliui, o kaina mum minusavo nuo arbatos  pakeliu. kaip supratau arbateliu dar nenupirkot ?  ax.gif

Nesinervuojam.. dabar freeshipas nuo 25 dol. smile.gif Manau, kad greitai susirinks mirksiukas.gif
O ten ta "akcija" taigi magija, kaip ir įtariau.. tarptautiniams pirkėjams minusuoja, o Taurė gi local ax.gif Aš taip supratau..

Mutinela, koks simpotnas koldūnas avatare biggrin.gif

A rimtai, kas čia visoms kiaulės užkliūna? Gerai, kad bent prieš jautukus nieko blogo neturit pasaskyti tongue.gif biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2012 12 03, 12:07)
Nesuper, gal mano TH svarkiukas paklydelis atsirado 4u.gif

Svarkiukas savarankiskai parkeliauja. Pastu bigsmile.gif
Atsakyti
apie harney arbatas- pirkau su cinamonu ir mėtinę su šokoladu.
Daugiau nebandysiu pirkti, nu ne man jos... aš labiau mėgstu iš daržo prisiskinti ir sudžiovinti- mėtą, melisą ir t.t. Skaitykit kad mano skonis neišlavintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 12 03, 00:16)
hah.gif

Klausykit, jau ne pas vieną pastebiu komplimentus kriuksei... Jūs nemėgstat kiaulienos ar čia šiaip koks sąmokslas?

user posted image
negražu juoktis iš beesmegenių...

mylim mes kiaulieną labai labai , rimc cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 03 gruodžio 2012 - 11:43
QUOTE(kaktuselis @ 2012 12 03, 13:33)
Daugiau nebandysiu pirkti, nu ne man jos... aš labiau mėgstu iš daržo prisiskinti ir sudžiovinti- mėtą, melisą ir t.t. Skaitykit kad mano skonis neišlavintas smile.gif

Nepatiko?
Šiaip, aš pagalvojau, kad ten visokias ramunėles, organic mėtas, čiobrelius aš tikrai pati savo rūtadaržyje turiu.. siųstis verta nebent tokių, kurių čia nėra.. o parduotuvėj pirktos juodos, žalios su kvapais, be kvapų.. paskutiniu metu didele dalim nevartojamos.. g.gif Nu, sstovi pilna spintutė tokių, iki kurių rankos nekyla.. ir dar keletas, kurių ir priešui nepaduosi g.gif

Brungu, vienok.. bet kelis pokiukus nusižiūrėjau.. bus pagal nuotaiką, vienas numatytas padovanoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2012 12 03, 11:33)

bigsmile.gif drinks_cheers.gif , stovi ir pas mane tos pirktinės arbatos, naudojamos lietuviško daržo žolės mirksiukas.gif
Atsakyti
na as paemiau jazmino arbatas ir viena ta sventine - holiday, atsiliepimai geri, ziuresim kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 12 03, 11:41)
Nepatiko?
Brungu, vienok.. bet kelis pokiukus nusižiūrėjau.. bus pagal nuotaiką, vienas numatytas padovanoti ax.gif

Galiu duoti paragauti jei nori. Įbersiu į maišiukus.
Cinamoninė man per saldi, o metos su šokoladu... manau neverti tų pinigų
Juo labiau kaip rašiau mėgstu savo daržo žoles smile.gif Pirkau dėl pabandymo, tik tiek
Atsakyti
QUOTE(linkasta @ 2012 12 03, 13:42)
bigsmile.gif   drinks_cheers.gif , stovi ir pas mane tos pirktinės arbatos, naudojamos lietuviško daržo žolės  mirksiukas.gif

na man dovanom, manau neblogai bus smile.gif as arbatu aplamai beveik negeriu - mineralini ir sultis ir kava ryte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 03 gruodžio 2012 - 11:46
QUOTE(proksi @ 2012 12 03, 11:44)
na man dovanom, manau neblogai bus smile.gif

aš tikrai nebandau pasakyt, kad jos prastos schmoll.gif , kai kurios netgi skanios gali būt, tik mums labiau aromatingesnės/natūralaus skonio sodresnės mūsiškų žolelių (o dar kai jos auga vos ne po langu thumbup.gif )
Atsakyti
Mano nuomone, iš Harney verta pirkti juodą ar žalią kurią nors arbatą dėl kokybės. O kur jau su žolelių priedais, tai tikrai, mūsuose išaugintos mėtos, melisos, čiobreliai man vis tiek skaniau smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutinela: 03 gruodžio 2012 - 11:58